|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 11:58 am Předmět: |
|
|
A kruci _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
A jak jsi spokojen? Plánuji teď S5ku kupovat (ne pro sebe). šestka se mi zdá škaredá a zbytečně pořád drahá, kdežto S5ka je za 12990 Kč, což ještě zkousnu. |
Jsem hodně spokojen :o)
koupil jsem ji za 11 000 přes známého ... šestka semi taky nelíbí, hlavně je moc velká, což jsem nechtěl.
Jinak software není co vytknout, prostě top odladěný system. Já jsem hlavně nechtěl nic s Androidem, protože mám k němu možná až přehnanou averzi (stejně jako k Win8,10 atd. ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 1:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 3:36 pm Předmět: |
|
|
A já dnes koupil iPhone 5S 32GB :-)
Mám úplně jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 4:12 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | A já dnes koupil iPhone 5S 32GB :-)
Mám úplně jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším. |
Kupoval si novej nebo bazar? Chci se taky vratit k jabku a 5s 32 by mi uplne stacila. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 4:18 pm Předmět: |
|
|
Já chtěl taky ka jbku (měl jsem iP 3G) ... používám iPad a mobil by se mi hodil, bohužel součsný iPhony mě zklamaly..... mám teď Samsung Galaxy S6 Edge - design prémiovej a spolehlivost taky skvělá.... touchwiz se nezasekává.... spokojenost :) (a ne, nejsem žádnej android fan) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 4:23 pm Předmět: |
|
|
Ja prave strelil jabko a koupil android, za mesic se mi dojebal, ze je hlasitost hovoru uplne k hovnu, ikdyz to mam na plno.. navic nechapu jak lidi funguji s displejem 5+ palcu, vzdyt to ani nedam do kapsy  takze se musim vratit k necemu mensimu a pouzitelnejsimu _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
Já mám 6ti palcovej telefon a do kapsy se mi vejde. Nesmíš být trpaslík. Na + 190 cm lidi se šije větší oblečení a proporčně to u mě nevypadá divně. Je pravda, že když ten telefon má v ruce dcerka, vypadá to jako tablet:o)
Ideál je podle mě něco kolem 5 palců (spíš pod).
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 4:32 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | 32 let |
Congrats:) hadal jsem ti tak 19:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 4:37 pm Předmět: |
|
|
Mam 185cm, v tom problem nebude  kdyz uz na sebe nejak dostanu rifle, tak tam ten telefon nenarvu tak, aby netlacil.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
Tom3: nový kus
5S je pro mě poslední iPhone, ze současně vyráběných, který se mi bezpodmínečně líbí a má pro mě vhodnou velikost. Mám iPad Air 32GB a vím, že je to akorát velikost paměti vzhledem k ceně a použitelnosti. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 10:37 pm Předmět: |
|
|
Už dlouho nemám moc čím do tohoto topicu přispět. Je to teď takové ne moc optimistické období. Až dnes. Jsem velmi překvapený svoji dcerkou - ve svých čtyřech letech docela obstojně píše a nedávno začala v autě zpaměti sčítat tři jednomístné číslice. Absolutně to s ní neřeším ani ji to neučím. Jen v autě hrajeme slovní fotbal (tam se naučila hláskovat) a z nudy si na prstech počítá. Má být ještě dva roky ve školce...no nevím:o)
Vím, že to moc na BB forum nepatří, ale tohle mi dělá větší radost než cokoliv jiného.
(občas si příklad sama zadá, napíše i spočítá...je to legrace sledovat takové prtě:o)
[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|