Zaslal: ne listopad 15, 2015 6:01 pm Předmět: Protein po cvičení večer/místo večeře
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jaký druh proteinu byste mi doporučili po večerním cvičení - cca 19-21h a případně i místo večeře.
Známý mi doporučoval zhruba 70-80% (obsah syrovátky) s tím, že je dobré tam mít i nějaký sacharid, abych nemetabolizoval cukry. Osobně se snažím zhubnout a u toho i posiluji. Sám se v proteinech moc nevyznám. Pokud byste měli i tip na konkrétní produkt (i třeba z vlastní zkušenost (, tak bych jej velice uvítal.
Nedávno jsem četl, že je nejlepší volnou protein z kravího mateřského mléko a nebo z hovězí krve. Oboje se pohybuje v cenové hladině 1000Kč/Kg takže doporučím Prom-In CFM 80
Nebudu kvůli tomu zakládat nové vlákno, ale často cvičím/běhám pozdě večer. Dá se pak řešit snídaně koktejlem z vloček a tvarohu?
Dal jsem si to teď na zkoušku a dělá mi to tak pozdě mnohem lépe, než klasické jídlo. Má to nějaké mínusy? Jasně že by bylo lepší jídlo po tréningu nějaké masové, ale pozdě často nemám energii vařit apod.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru