K čemu je to rolování dobrý? Pokud vím, tak si takhle s činkou vždycky popojede Benny Magnusson, ale nevidím v tom žádný význam
co třeba fyzika a tření... klidové a smykové nebo jak se tomu říkalo... aneb uvést těleso do pohybu vyžaduje větší sílu než ho v něm udržet... takže odlepit valící se činku by mělo být o malounko lehčí než stojící... což mají smůlu ti s hranatýma kotoučema :)
Mě se to zdá u váhy bížící se maximu, těžší než klasika,asi nezvyk,ale váhy v sériích zase to jde lehčeji.
... subjektivně bych řekla, že to bude něco o hybnosti a setrvačnosti, činka se pak lépe dostane při zvedání blíž k tělu ... a i mně to usnadňovalo odjet s nižší váhou více opakování (někdy jsem to začala dělat ke konci série úplně podvědomě) ... u maximálek mi vadilo, že se v tom pohybu nedá činka zas tak přesně, a hlavně pevně chytit, tak jsem od toho upustila ... nehledě na to, že když se pak ohýbáte k čince v dresu, přejde vás na takové pi..viny chuť :D
Asi to taky nějak změním, série s menší vahou rolovat, to se mi zdá dobrý a jedničky klasicky.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KDYŽ mi bylo přes 20 let tak jsem si myslel že nemusím spát a strhám práci,TEĎ je mi přes 50 musím spát a práce strhala mě.[b] [b]
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru