Dobré pro objemovku, nebo totální hladovka?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dobré pro objemovku, nebo totální hladovka?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dobré pro objemovku, nebo totální hladovka?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weightlifter

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2015 7:38 pm    Předmět: Dobré pro objemovku, nebo totální hladovka? Odpovědět s citátem

Zdravím,

vzhledem k tomu, že ať jsem se snažil sebevíc žrát, nepřibíral jsem, nechal jsem si ze nejmenované firmy udělat individuální jídelníček. Ten mám teprve pár dní, takže jsem jej ještě nevyzkoušel (jsem v UK, a sehnat tady všechny suroviny bude oříšek), nicméně házím vám tady ukázku tréninkové dne.

Je to jen mnou, nebo je to neskutečná hladovka? Hlavně tedy v období po tréninku.

Již jsem jim napsal své obavy a čekám tedy, zda to nějak upraví, ale zajíma mě i názor někoho jiného...

Část 1: https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1448908639_1.jpg
Část 2: https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1448908639_2.jpg

Jinak skládáno pro váhu 69kg. Třebaže finální hodnoty jsou pro mou váhu ideální, moc se mi nepozdává to, dolika jídel je to rozloženo...Pak ve finále mám k obědu 70g vepřového a 80g tvarohu po tréninku...

Jinak jezdím vždy 3x týdně full body tréninky (tak nějak mě baví, zda z nich rostu nevím, protože jsem tedy nikdy kvalitní jídelníček neměl), momentálně Freimena.

Naposledy upravil weightlifter dne po listopad 30, 2015 7:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2015 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty si vzpěrač?
já jím 3x denně.. to co sníš, tak já sním za 3 dny ale asi nemyslíš objem plný tuku
weightlifter

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2015 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nene, vzpěrač je bratr (který o těhle věcech ví paradoxně prd, přestože je mnohonásobný mistr ČR a mezinárodní mistr ve vzpírání :-D), pouze používám jeho účet, který založil a nepoužíval už několik let :)

Pro mě je fitko hobby, ale samozřejmě to dělám pro to, abych nějak vypadal. Chodím 3x týdně a teď momentálně jedu Freimena.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2015 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to urcite dobre poskladane, mas to pestre, zastoupeni makrozivin je dobre, kalorii je dostatek. Hladovka to neni urcite, neni to vzdy o mnozstvi, ale take o nejake kvalite, muzes snist 20000kj, ale kdyz ziviny nevyuzijes a jen zasiras streva, tak je to k nicemu, coz bude asi tvuj pripad, protoze jak to tak pozoruju, tak se s tou svoji vahou nejak moc trapis. Je dobre si taky uvedonit, ze ne kazdy ma zhury dano byt100 kilovy svalovec.
Tom3

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2015 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na 69kg mi to prijde moc.. hlavne tech sacharidu, to je prepaleny zbytecne..
weightlifter

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2015 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád, že se jídelníček líbí, druhý názor jsem celkem potřeboval...Hlavně tedy doufám, že to na základě mých žádostí trošku upraví, abych nemusel jíst tolik jídel denně, s prácí kde dělám to nezkombinuji, ani kdybych chtěl.

K sacharidům: podle Bodystatu mam 2000kcal výdej energie vklidu, a předpokládaný výdej při zátěži 3500kcal, takže si myslím, že to nastavili akorát.
SnakeSoft

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2015 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dostal sem chuť na Budapešťskou pomazánku
toupa

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2015 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu si rýpnout (a třeba se mi to vrátí, až mě setřete, že mi jen něco nedochází)? To jsou nějaké super vločky, že v 80g mají 71s, 12b a 4t? :-) asi jen překlep.

Jinak mně osobně by po tréningu chybělo vařené jídlo (maso). Když se na to dívám, tak mi (opět jen pocit) tam celkově chybí vejce a maso (ať už kus masa nebo šunka). Ale netroufám si tvrdit, že to člověk potřebuje, na to nemám ani zkušenosti ani znalosti :-)
Tom3

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2015 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:
Jsem rád, že se jídelníček líbí, druhý názor jsem celkem potřeboval...Hlavně tedy doufám, že to na základě mých žádostí trošku upraví, abych nemusel jíst tolik jídel denně, s prácí kde dělám to nezkombinuji, ani kdybych chtěl.

K sacharidům: podle Bodystatu mam 2000kcal výdej energie vklidu, a předpokládaný výdej při zátěži 3500kcal, takže si myslím, že to nastavili akorát.

Hele, ja mam manualni praci a do toho cvicim 5-7x tydne.. vydej budu mit taky velkej, ale stejnej pocet sacharidu mam pri 94kg. Ja jsem zastancem sacharidu, ale tohle je proste prasarna, zbytecna pridal bych spis na tuku, ale jak chces, jen muj nazor..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dobré pro objemovku, nebo totální hladovka?
Rychle na stránku:

Přejdi na: