PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Sparovat je ze zacatku lepsi na vice levelech. Ten lepsi ti nedovoli delat chyby (kdyz je udelas, potresta je a jestli nejsi levej, tak je nebudes opakovat, nebo alespon tak casto), posouvat se budes proste lip s tim lepsim. Na druhou stranu byt jen za otloukanka je taky spatne, hlavne ze zacatku, kdy clobek potrebuje videt rychly progres, aby vydrzel. Skupinovky jsou ideal. Na osobkach bych vic piloval techniku.

to je presne ono. Po sparingu s klukem co me uci se vetsinou cejtim jak uplna nula, misto toho abych alespon neco pozitivniho odnesl. Mas pravdu, kdyz si necham predni dole, hned mi jednu nakrmi. Ale ikdyz jdu obouma rukama a on jen svou predni, porad ho nestiham. :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2015 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pratele, dalsi kapitola. Nejak jsem se dospelatosti naucil, ze je dobre mit otevrenou mysl a zkouset nove veci, pristupy, metody. Po mesicnim testovani full body treninku jsem byl mile prekvapen vysledky, pak jsem si dal trochu oraz od prisnejsiho jidla, vaha hned vyskocila z 200 na 210lbs. Fotky below.

Takze dalsi test jsem se rozhodl, ze pojedu Lukase Roubika FEST trenink, uz mam za sebou druhou jednotku, je to jiny, ale Lukas je taky chytrej, takze nebudu nic menit, alespon prvnich par tydnu.
Snad mi sem Lukas i napise, jelikoz mam par otazek ohledne jeho treningu.

Misto Pondeli, Streda, Patek jsem prejmenoval ty 3 treninkove jednotky na A, B, C. Lukas doporucuje odpocinek 1 den mezi, ale zatim me to dost rozlamalo, takze nyni 2 dny mezi kazdym treninkem. (Light cardio kazdy den).

A:

• benchpress rovna lavice
8x4 @ 225

• pritahy vc podhmatem
6x6 @ 145

• leg press
4x8 @360

B:

• drepy s vc
8x4 @ 225

• tlaky s jc rovna lavice
6x6 @ 90'

• pritahy nadhmat
4x8 (last set, last 4 reps forced)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2015 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska jsem odjel C trenink.

C

mrtvy tah 8x4 @ 285lbs

predni drepy s vc 6x6 @ 135lbs

incline benchpress 4x8 @ 185 lbs

---------------------------------------------

Celkove jsem zatim dost rozlamanej z toho vetsiho objemu, takze zatim mam 2 dny silove volno mezi kazdym treninkem. Mozna je to tim, ze jsem si ty vahy nastavil dost na hrane, takze to bylo na doraz.

Zatim mi sem Lukas nenapsal, tak treba zkusme #freimen
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po listopad 23, 2015 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uvidime jak ten silovy progress pujde behem tech par tydnu. Ty doplnkove cviky tam ani pridavat nechci, jsem minimalista. Myslim, ze lukas tam ty doplnkove pridal hlavne pro netrpelivky, aby se tak nenudily.

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz jsem dokoncil 2. tyden, zatim mi vic sedi 2 dny volno mezi kazdym silovym treninkem. A volnem myslim, ze necvicim s vahama, ale jen cardio ci box.

Vymenil jsem sparinga na box a fakt je to o moc lepsi, tenhle me nesereze, takze zacinam i videt udery, trenujeme hodne slipping, musim hodne zapracovat na pohybu chodidel a dopredu.

Jak vam jdou treninky?

Judson

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me zatim moc nejdou, mam ted asi 4tej po 4 mesicni pauze kvuli operaci plotenky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Me zatim moc nejdou, mam ted asi 4tej po 4 mesicni pauze kvuli operaci plotenky *a02*

Tak hlavne pomalu a nic nespechat.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledni 3 tydny se taky zameruji na speedbag. Docela rychle se zlepsuju, samozrejme porad je to amatersky. Tipy a rady rad vyslechnu.

smetak

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a tak speedbag je stejne, aby ses naucil drzet ruce nahore..
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2015 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokoncil jsem 3.tyden.
Incline bench jsem si nastavil asi tesne, protoze dneska to uz bylo na krev. Uvidim. Porad drzim 2 denni prestavky mezi silovym treninkem, myslim, ze je to setrnejsi na upony a klouby. Jelikoz jsou vsechny cviky dost kompaktni, citim jak mi to porad mrda CNS, porad se citim unavenej, takze 2 dny jsou potreba.

Jinak vcera me na instagramu zacal sledovat Jason Genova, znamena to ze jsem za vodou?

PS: Lukasi Roubiku, porad cekam, az mi sem napises, pze mam par otazek ohledne tveho treninku.

Darkkiller

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2015 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
PS: Lukasi Roubiku, porad cekam, az mi sem napises, pze mam par otazek ohledne tveho treninku.

Mu napiš ty když něco chceš, ne? Mohlo se totiž stát, že zrovna nějakou náhodou tvůj log tady nesleduje.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela hezky se zlepsuju na speedbagu, minuly tyden jeste nic moc, dneska uz to trosku jelo. Docela citim jak mi to zlepsuje rychlost uderu.

hrdak

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mohl by jsi mi do PM napsat jak se stravuješ? :) Díky moc
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2015 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vcera jsem pracoval na nejakych kombinacich.
Kritiku uvitam

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2015 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.tyden dokoncen. zatim vse podle planu.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: