Věkový rozdíl?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Věkový rozdíl?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Věkový rozdíl?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Měli jste partnera(myšleno pro obě pohlaví), který byl(je) od Vás věkově vzdálen +-10, nebo více let?
Ano měl(mám), nemyslím, že na věku záleží, myslím, že záleží na tom, jak si oba partneři „padnou do noty“.
81%
 81%  [ 27 ]
Ano měl(mám), ale věk nás od sebe donutil odejít.
12%
 12%  [ 4 ]
Ano měl(mám), myslím, že je to bláznovství.
6%
 6%  [ 2 ]
Ano měl(mám), už nikdy více.
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 33

Autor Zpráva
Arnie

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2005 5:44 pm    Předmět: Věkový rozdíl? Odpovědět s citátem

Říkal jsem si, jestli to mám zařadit sem, nebo do Sexu, nakonec jsem zvolil tuto diskusní podskupiny, poněvadž, kdybych to dal do sexu, tak by se to nejspíš rozjelo směrem, který by nepřinesl tolik užitku, co to snad přinese zde.

Chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti se „staršími“ partnery?Plus minus 10let, ale třeba i více?Jak muži se ženami, tak ženy s muži?
Berme v potaz duševní souznění (soužití spolu) a též sexuální život?
Moc díky za Vaše zkušenosti.
Pro případ, že by jste nechtěli nikterak toto téma rozepisovat více, přidám sem hlasovací otázku na toto téma, jestli třeba takovou zkušenost, nebo vztah máte.
Otázka je záměrně formulována pouze na lidi, kteří tuto zkušenost zažili.Nic proti ostatním, ale mám zájem pouze na tom, aby k tomu promluvili lidé, kteří to zažili, nebo ve vztahu dále úspěšně pokračují.Protože co mi může říct někdo, kdo to nezažil?Asi to, co si můžu vymyslet sám…
Nechápat nikterak špatně, kdyby se moje formulace někoho dotkly, tak se mu srdečně omlouvám.

P.S.:Určitě uvítám i názory lidí, kteří danou skutečnost nezažili, ale budou mít k tématu opravdu, co říci.Ale to už se zahrnuje normálně do diskuze, ne do hlasovací otázky :o).
Díky
Velmen

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2005 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja sem to Ps:-] i kdyz starsi holku sem nemel,ale moc chci aspon o 10 let.

Kamarad je mu 28 chodi uz 10let s holkou ktery je 43 a ma tri deti a ani jedno neni jeho a on svoje jeste zadny nema. Je to sila,ale fakt to klape uplne na jednicku. Ona se o neho pekne stara vari pere denne tri cisla driv se nejde spat proste pohadka...
charmandr

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2005 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nezáleží na věku ale na lásce
Marcela

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2005 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vekovy rozdil......muzu jen soudit podle vztahu mezi mymi rodici. Mamka byla o 17 let mladsi nez otec a nerekla bych ze to k vuli tomu mezi nima nekdy zaskripalo. Rozdelila je az mamina smrt. Naopak mam moznost sledovat vztah dvou lidi, kdy zena je starsi o 14 let. Pro toho muze to je druhe manzelstvi, ve vztahu se soucasnou zenou ma tri deti a nezda se ze by se otazkou vekoveho rozdilu trapili.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moji rodice jsou od sebe 10 let a uz skoro 30 let spolu...

moje zkusenost nejmeznejsi je baba mladsi o 5 let a baba starsi o 3 (ta soucasna) a dycky to nak klapalo.. zalezi na lidech.. pac kdyz se s nekym uz bavis myslim ze neuvazuje nad tim esi je mladsi nebo starsi pokud nemluvi jako AlesHD2 o treninku ...

mas to .. bud si roumite a k tomu patri i souzneni v posteli (dle me velice dulezita zalezitost) a nebo ne.. a kolik vam obema je moc nezalezi----
DrLift

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje pritelkyne je presne o 10 let mladsi nez ja. Muzu k tomu rict jen jedno a to NAPROSTA SPOKOJENOST
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bubu

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zena je o 7 let mladsi, mohla byt i vice ....
KAKAč

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moja žena je o 2 roky a tri mesiace mladšia, a myslim si, že je to O.K., predsa som neni pedofil...
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KAKAč napsal:
moja žena je o 2 roky a tri mesiace mladšia, a myslim si, že je to O.K., predsa som neni pedofil...
jako DR.LIft?

Lifte: se nedivím že tě ten Ivanov tak zmáhá, nepředvádíš svoje výkony náhodou jinde?
Paja.l

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já má přítele, který je o čtyři roky a dva měsíce mladší než já a letos už načínáme osmý rok a klape nám to. Ťuk-ťuk, pro jistotu si to musím zaklepat . Určitě záleží hlavně na tom, jak si ti dva spolu rozumí a ne na tom, jaký datum máš v rodným listu. A rozdíl 10let a víc? Proč ne? Když si ti dva mají vzájemně co nabídnout, tak v tom nevidím žádnej problém. Hlavní je, že jsou vnitřně se svým vztahem spokojení. Já osobně znám pár párů, kde je dost velkej věkovej rozíl na obě strany a funguje to. Tak hurá do života a do vztahů!!!
DrLift

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
KAKAč napsal:
jako DR.LIft?

Lifte: se nedivím že tě ten Ivanov tak zmáhá, nepředvádíš svoje výkony náhodou jinde?

Jo, jo je to fakt drina mit partnerku o 10let mladsi a jeste nymfomanku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ragnar

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No moja priatelka je odo mna starsia o 9 rokov a musim povedat, ze si velmi rozumieme a klape nam to na 100%. Horsie to je ako to berie rodina a okolie
Diana

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prarodiče měli věkový rozdíl 12 let, druzí 10let, moji rodiče 10let ( nedávno oslavili 30té výročí svatby ). Vždy byl starší partner.
Já jsem snad nikdy nechodila s mladším klukem, jednou jsem dokonce měl vztah se stejně starým partnerem, jako byla moje matka ( 25let rozdíl ).
Teď jsem šťastně vdaná a můj manžel je o 12let starší než já. Žijeme spolu už 7let a nemůžu si stěžovat. Jemu by ten věk nikdo nehádal, je vzhledově mladší a duševně je to občas pěkný "rošťák".
Diana

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ragnar napsal:
No moja priatelka je odo mna starsia o 9 rokov a musim povedat, ze si velmi rozumieme a klape nam to na 100%. Horsie to je ako to berie rodina a okolie

Na rodinu a na okolí se neohlížel. Je to přeci vztah Vás dvou, ne?
Tak ať to klape!
Maroceps

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem byl malý, dostal jsem pejska. Byl o 10 let mladší než já. Na druhý den ho zajelo auto.
Už nikdy nechci mladšího pejska!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Věkový rozdíl? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: