|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lwc
|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 10:31 am Předmět: Nový start metabolismu - Jídelníček |
|
|
Ahoj, špatně jsem jedl , jsem zhruba 3 měsíce na hodnotách pod Bazálním metabolisem.
Metabolismus nicméně stojí, Dřu dřu dřu , váha i míry stojí. Zkusím tedy přidat v jídle.
Tady dávám jídelníček, který bych chtěl dodržovat. Je to stále nízká hranice, ale cílem je prostě tuk musí z těla pryč.
Trénink mám - Pondělí a Středa 1,5 hod MMA (Krav Maga, Muay Thai ...... )
Úterý (prsa+ramena), Čtvrtek (nohy+triceps) Pátek (záda+biceps)
Posilka trvá asi hodinu jak kdy někdy hodinu a čtvrt třeba...
Po každém tréninku v posilce 15 minut rotoped
V sobotu volno
V neděli se snažím alespoň cvičit doma (klik , dřep, švihadlo, břicho) tohle ovšem tak +- 40 minut ...
Tady již zmínění jídelníček
Snídaně : ovesné vločky 60g + 30g Protein - 2x vejce na tvrdo
Dopoledne : Cottage
Oběd : Pytlík rýže + 200g kuřecí maso + zelenina ( brokolice většinou tu mám rád )
Odpoledne : okurka 100g + 3x špaldový chlebíček Racio + 1x vejce na tvrdo
Večeře : kuskus 50g + treska 100g
2.Večeře : Tvaroh 250g
Hodnoty mi vychází 1350 Kcal - B:155 S:120 T:30g
172 cm - 70kg - Jsem hubený tlustý vážně.
Vody dám +- 2,5 litru
Můj dosavadní "jídelníček byl 3 jídla denně ( snídaně oběd pak něco před tréninkem a konec) +- 700 Kcal
Trénuji večer od 20:00 do 21:30
Tak hodinu před tréninkem nechci jíst a po tréninku se jíst bojím, že se mi to všechno uloží.
Dobré ? Špatné ? Díky moc všem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coder

|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 5:50 pm Předmět: |
|
|
to je nejaky vtip? mas vydej jako krava ...jis 120g sachru denne a mluvis o nastartovani metabolismu? to je jidelnicek jak z koncentraku
|
|
| nahoru |
|
 |
podpako
|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 8:23 pm Předmět: |
|
|
Nejsem nějakej profesionální rádce, ale tohle je fakt hodně málo. Já jím cca 2400kcal a stíhám hubnout k tomu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 10:02 am Předmět: |
|
|
Bilkoviny a sacharidy jsou v tom jidelnicku vcelku ok, ale mas zalostne malo tuku. Pridej si tam orechy, olivac, maslo, sadlo, kokosovy olej, tech moznosti je spousta, a jsem si docela jisty, ze ti to pomuze. Hlavne k tomu nepristupovat tak, ze tuky v jidle zpusobi pneumatiku na brise - dulezitejsi je energeticka bilance a pokud nemas energie dostatek, jsou tuky nejsnazsi zpusob, jak ji doplnit. Nehlede na jejich celkovou dulezitost v organismu...
|
|
| nahoru |
|
 |
lwc
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 3:32 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpovědi :-)
Jídlo se mi nezdá až tak špatné nebo nevím, nerozumím tomu,ale hlad nemám, mám tendence poměrně rychle nabírat,ale první bod je břicho a poslední bod opět břicho a to mě vážně už s*** :- (
Zkusím tento jídelníček a přidám pár tuků ( asi mandle ty jsou moc fajn )
A přidám kardio - jednak mě to baví (běh + švihadlo) a četl jsem na mnoha webech, že to pomáhá. Tak snad .
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 10:27 pm Předmět: |
|
|
Kámo u tebe je to úplně jasný - jíš moc málo a přitom máš výdej jako prase. Hlavně do toho ještě nedávej kardio. Mohl bys rozepsat svůj trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 8:09 am Předmět: |
|
|
Mandle jsou urcite super, ale dulezita je pestrost, takze to neber tak, ze hrst mandli denne te spasi. Kardio bych neodsuzoval a osobne si myslim, ze cviceni bez kardia neni uplne ok (a nemyslim 10 minut na pasu po treninku, ale aspon 1 - 2 ciste aerobni treninky v tydnu; beh, plavani, kolo apod.), pomuze ti to ale hlavne s kondici a pripadne s hubnutim. Pokud chces pribrat, musis pocitat s tim, ze budes muset jednoduse ten masivni vydej nejak pokryt. A to jsme zase u tech tuku:)
|
|
| nahoru |
|
 |
lwc
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 8:21 am Předmět: |
|
|
Pondělí MMA- Protažení - Stínování v tempu - cvičení +-30minut ( klik, dřep,plank na několik způsobů,angličáky,výskoky na bednu .....) Stínování se soupeřem - Sparring - Na konci tréninku většinou Tabáty ( 30sec biješ pytel nebo lapy hlava nehlava a 10sec na volno jen tak na techniku tohle 5 - 6 x po sobě )
Úterý Posilka - Prsa+Ramena - Upažování s jednoručkami v předklonu - Upažování s jednoručkami ve stoje - Přítahy kladky k bradě - Přítahy jednoručky v předklonu - Pullover - Benchpress - Tlaky s jednoručkama na prsa - Tlaky na ramena - Pec Dec na stroji - Pak ještě dva cviky na strojích - Jeden je že vlastně sedíš čelem ke stroji a taháš směrem k sobě a tím vlastně zvedáš závaží ( fakt nevim jak se to jmenuje ) A druhý vlastně ležíš a zvedáš - Je to takovej vylepšenej bench nebo .... No nevim jak to vysvětlit.
Středa MMA
Čtvrtek Posilka - Nohy + Triceps = Zakopávání v leže ( 4x 10-12 opakování ) Předkopávání v sedě (4x - 10-12) - Dřep s činkou za hlavou (4x 10-12) - Dřep v takovém vehementu :-D Bez závaží ( prostě do toho vlezeš ono to jakoby drží nohy někde v oblasti kotníků a dřepuješ ( je to hnus protože máš pocit, že budeš přepadávat ale nepřepadneš nikdy - Legpress (4x10-12) - Hacken dřep (4x10-12) - Triceps - Zvedání jednoručky ve stoje za hlavou (4x10-12) - Triceps klik ( vetšinou to dělám u lavice ) někdy bradla - asi pochopíš o jaký cvik jde :-) také (4x10-12) Stahování kladky ve stoje (4x10-12) Pak kladka ( no neumím ten cvik popsat ) jsi jakoby v předklonu u kladky a vlastně zvedáš ruku pouze v lokti dozádu myslím že se to jmenuje kick back (4x10-12)
Pátek Posilka - Záda + Biceps = Stahování kladky za hlavu v sedě - Přítahy činky v předklonu - Mrtvý tah - Přítahy spodní kladky v sedě - Hyperextenze - Biceps s jednuručkama - Bicepsový zdvih s EZ - Bicepsový zdvih na Scottově lavici
Všechno jedeme 4x (10-12 opakování) - Váhy takové aby jsme to tak od 8 opakování jeli na krev . Jinak hlavně techniku protože jsme začátečníci a moc toho vážně neumíme...
Po každém tréninku toho mám až až - Druhý den jsem relativně "dobrej" cítím, že jsem makal, ale není to, že bych nemohl vstát z postele.
U každého tréninku 3 cviky na břicho (4x10-12)
Před tréninkem musíme 15 minut protažení - buď jdeme na kolo nebo si dáme jednu lehkou sérii toho tréninku opravdu jen lehoučkou - Po tréninku 15-20 minut kardio ( kolo )
Chodím s kamarádem , který má hoooodně nadváhu - takže trenér řikal ať jedu to kolo klidně s ním ( motivace ) ale ať on jede hodně a já pomalu v klídku jen na vydejchání ... ale stejně jedu co to dá :-D
V neděli jsem protivnej protože mám pocit že nic nedělám - Takže klik 100x - dřep 100x - Leh sed 100x - Plank - švihadlo +- 25 minut - Toto celé trvá +- 45 minut - snažím se to dělat co nejvíc intenzivně ...
Díky :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
lwc
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 8:28 am Předmět: |
|
|
Přibírat právě nechci ...
Špatně řečeno
Chci se zbavit tuku - na léto se prostě zbavit toho pupku a opláclejch stehen ...
A dejme tomu od srpna nebo září jíst fest nabrat co to dá a zase po zimě se zase zbavovat ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 8:52 am Předmět: |
|
|
Špatná taktika - udělat ze sebe kouli a pak se toho pracně zbavovat. Nedělal bych to.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 9:16 am Předmět: |
|
|
jasne je ze jis malo...osobne bych zredukoval bilkoviny a uvolneny prostor v zaludku zaplnil kvalitnima sacharidama a tukama....neco jako 100b/300s/80t moc bych se nestrachoval ze ze zacatku mozna jeste vic zacnes nabirat nejaky ten tuk a podobne, on ten organismus se bude muset trochu vratit do normalu...po nejakych 2 mesicich bych to vyhodnotil...ono na vyrysovani do leta mas docela dost casu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lwc
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 9:17 am Předmět: |
|
|
Chci to pak přibírat pomalu s rozumem vážně - nechci být koule ani na chvilku - Prostě teď zbavení se tuku co nejvíc a následně pomalu přibírat na svalové hmotě - je mi jasné že to nejde hned a po pravdě ani to hned nechci, člověk je pak zklamaný že to nejde....
|
|
| nahoru |
|
 |
lwc
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
Jestli je pravda co píše SK - že je relativně čas :-) Tak mám radost jak nikdy - bál jsem se že už je prostě pozdě :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 9:39 am Předmět: |
|
|
Kamo toto je tvoj treti prispevok na tu istu temu za jeden mesiac. Uz dvakrat ti ludia nieco radili, ty si povedal, ze ok zacnem jest normalne, super dik za rady. a o chvilku pises znova, ze jes ako vrabec (cize neriadis sa tym co ti poradili ludia predtym), lebo sa bojis tuku na bruchu. ty mas psychicky problem (to nie je urazka), potrebujes si to ujasnit v hlave, prestat sa bat jedla a v tom ti nikto z nas nepomoze. Vies co mas robit, ale nerobis to, lebo sa toho bojis a potom chodis sem a pytas sa znovu a znovu aby si znovu pocul/cital to co uz vies a trosku sa ti ulavi ked ta ostatni v niecom utvrdia. ale iba na chvilku, znovu pridu pochybnosti a kolotoc sa znovu roztoci. nikam to nevedie, musis zacat verit tomu co robis, ludia ti tu radia dobre, tak si skus nejake z tych rad zobrat k srdcu (napr. nejedz 1300kcal denne, ale dvojnasobok) a drzat sa ich ale nejaku dobu, nie dva tyzdne!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|