|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 10:17 pm Předmět: |
|
|
4.12. pád ze schodů
super.... zejtra rentgen a zkouška z anatomie na FTVS....paráda _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 6:00 pm Předmět: |
|
|
5.12.
RTG hrudniku, lokte a chodidla
zhmožděniny na lokti, stíplé zhmožděné žebro a štíplá kustka mezi kotníkem a nártem ..
trenink se přesouva na neurčito _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 8:18 pm Předmět: |
|
|
Čo sa stalo? A aj ti to fixovali? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 8:39 pm Předmět: |
|
|
Ty jo, takovy zabijacky trenaly, a pak te sejme pad ze schodu (
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Ty jo, takovy zabijacky trenaly, a pak te sejme pad ze schodu ( |
klid, Zlatku jen tak nic nesejme :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 11:08 am Předmět: |
|
|
cau, dej se brzy do kupy. Mladá holka se rychle zotaví, nemám obavy. Držím palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 3:19 pm Předmět: |
|
|
Na návštěvě mých rodičů a prarodičů v domě, jsme se dostali Mikulášskou nadílku a od babičky ručně dělaný adventní věnec s překrásnýma andělíčkama  no a při odchodu jsem nam ty veci naskládala na sebe protože Kuba sotva chodil s těma zádama...
No a v záhybu schodů kdy se stáčejí a jsou nejuzší na jedné straně jsem šlápla jen na hranu toho schodu a smekla se a plácla sebou
 v rukách stále držíc ty věci, abych je neponičila  mam pěkny modřinky...
žebra mi nechali být, loket také, ale nohu mam stáhlou, sádru jsem nechtela, s ti se blbě cvičí. zejtra to uz zkusim trochu polehtat ve fitečku  nemužu si dovolit nekolik dni off...
moc dekuju za podporu, vazne to tedka potrebuju, a přesně jak rika Draper, muze me to zpomalit, ale ne zastavit... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 4:20 pm Předmět: |
|
|
7.12. Trapný pseudo trenink Nohy, ramena
nemohla jsem to už vydržet fakt...4 dny bez treninku je peklo, sice v bolestech ale dopajdala jsem do Eaglu odhodlaná, že odtrenuju aspon neco a je pondeli a to znamená nohy :D takže pul hodinový zásek na předkopech a zákopech :D slzy v očích, ale jede se bez kecu...
chapu že tu bude dost kritiky, že pokud se mi n eco stane budu si moct za to sama, ale verim, že nekteri pochopí i ten fakt, jaká terapie a lék pro mě fitko je... bez toho moje psychika prostě nezvládá fungovat na pozitivní pohon a stavam se nesnesitelnou pro svuj vlastní mozek
předkopy
20x 120lbs
18x 120lbs
15x 120lbs
15x 120lbs
15x 120lbs
15x 120lbs
15x 120lbs
15x 120lbs
15x 120lbs + 10x 75lbs
15x 120lbs + 10x 75lbs
zákopy
15x 95lbs
15x 110lbs
15x 110lbs
15x 110lbs
15x 110lbs
15x 110lbs
15x 110lbs
15x 110lbs
15x 110lbs
tlaky na ramena
12x 12,5kg
12x 15kg
10x 15kg
10x 15kg
10x 15kg
upažování
12x 6kg
12x 6kg
12x 7kg
12x 7kg
12x 7kg
20x 5kg
konec, nešlo to... ale aspon neco :))) zas ta sladká napumpovanost :)))))
jináááák když přítel viděl jak jsem se pěkně rozlámala na tech schodech a bylo mu mě líto  tak hned druhý den mě naložil do auta a nechal mě si vybrat koťátko  iiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!! za srdíčko mě vzal Mainský mývalý chlapeček se zakaleným očkem se kterým se už narodil, zkusím veterinu jestli se s tim dá něco dělat, a i přes to že je mu teprve 5 měsíců, tak je obrovitánský  takže jméno pro něj bylo jasné Jay (Cutler)
zatím teda nepřišel na kouzlo škrabadla a obytného domku co jsem mu koupila :D raději nám rozdrápal koženou sedačku zespodu a bydlí tam... je to prostě osobnost :D
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út prosinec 08, 2015 8:41 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | verim, že nekteri pochopí i ten fakt, jaká terapie a lék pro mě fitko je... bez toho moje psychika prostě nezvládá fungovat na pozitivní pohon a stavam se nesnesitelnou pro svuj vlastní mozek. |
Chápu tě naprosto a ze 100%! Holt někdo si prostě bez cvičení už nedokáže představit život
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út prosinec 08, 2015 9:44 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | verim, že nekteri pochopí i ten fakt, jaká terapie a lék pro mě fitko je... bez toho moje psychika prostě nezvládá fungovat na pozitivní pohon a stavam se nesnesitelnou pro svuj vlastní mozek. |
To mám úplně stejně... bez posilky jedině antidepresiva jinak kočička pěkná,já mám briťáka + briťáka mixlého s normální. Pěkní hajzlíci :D
co se týče pádu,ber to pozitivně,zregeneruješ pořádně,můžes se víc učit,z pojistky si koupíš suplementy a nějaký píčovinky na sebe A půjde to pak ještě lépe
edit: ještě k té druhé kočičce,mám ho z útulku a jmenuje se kulturista,protože ho krmila nějaká paní z recepce pražského fitka :D Takže bylo jasný,že si ho musím vzít domu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 08, 2015 2:41 pm Předmět: |
|
|
Je vyzkoušeno, že pár absolvovaný pobytů na lůžkovém oddělení ORT dokáže změnit úhel pohledu zcela zaručeně, ale co do toho budu komu kecat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út prosinec 08, 2015 8:23 pm Předmět: |
|
|
8.12. zada, triceps
prasky proti bolesti, trochu otupit zebirko a nohu a ono to pujde :)
stahovani horni kladky na hrudnik
12x 70lbs
12x 85lbs
12x 100lbs
12x 100lbs
10x 115lbs !!! PR
20x 70lbs
shyby s dopomocí podhmatem
8x
8x
8x
8x
8x
přítahy na hammeru
12x 40kg
12x 40kg
12x 40kg
15x 50kg
15x 50kg
veslo
12x 85lbs
12x 85lbs
12x 85lbs
12x 85lbs
12x 85lbs
hecovačka nastvanost 20x 85lbs
superserie stahovani kladky na triceps / uzké kliky
12x 60lbs + 10x
12x 70lbs+ 10x
12x 80lbs+ 10x
12x 90lbs+ 10x
12x 100lbs+ 10x
francouzský tlak
10x 20kg
10x 20kg
10x 20kg
10x 20kg
jednoručka za hlavou v sedě
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg
:)) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út prosinec 08, 2015 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Zlata napsal: | | verim, že nekteri pochopí i ten fakt, jaká terapie a lék pro mě fitko je... bez toho moje psychika prostě nezvládá fungovat na pozitivní pohon a stavam se nesnesitelnou pro svuj vlastní mozek. |
To mám úplně stejně... bez posilky jedině antidepresiva jinak kočička pěkná,já mám briťáka + briťáka mixlého s normální. Pěkní hajzlíci :D
co se týče pádu,ber to pozitivně,zregeneruješ pořádně,můžes se víc učit,z pojistky si koupíš suplementy a nějaký píčovinky na sebe A půjde to pak ještě lépe
edit: ještě k té druhé kočičce,mám ho z útulku a jmenuje se kulturista,protože ho krmila nějaká paní z recepce pražského fitka :D Takže bylo jasný,že si ho musím vzít domu |
:D je uzasny sledovat kolik z nas je tu stejně postiženo :))
nunínci, vážně zvířátka jsou lepší než lidi a čím dál víc se tahle myšlenka ve mě prohlubuje :) mas nekde fotky tech tvých miláčku ? :)) musejí být kouzelní :)))
jinak uplně totalne z jineho soudku.... Číčo je možný, že mám ten pocit, že tě znám už dávno předávno z fóra na lide.cz ? :D respektive z místnosti Rock a metal? :D jestli ne, tak se hluboce omluvuji :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út prosinec 08, 2015 9:59 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Je vyzkoušeno, že pár absolvovaný pobytů na lůžkovém oddělení ORT dokáže změnit úhel pohledu zcela zaručeně, ale co do toho budu komu kecat. |
ono si to člověk ani neuvědomí, jak se má skvěle, když je zdravej. Jak příjdou nějaký dlouhodobý zdravotní problémy, tak teprve začíná ta depka těžko srovnatelná s tím, když nejdeš do posilky. Ale taky nikoho nehodlám poučovat, jen to znám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 12:40 am Předmět: |
|
|
10.12. prsa, biceps, kardio
kvuli tomu zebru jsem se bala benchovani t\ak jsem si dala jen lehci pocitový trenink
tlaky na sikmy s jč
12x12,5kg
12x 15kg
10x 17,5kg
10x 20kg
8x 22,5kg
protismerne kladky
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
kliky
15x
15x
15x
12x
12x
12x
Arnoldova 21
7+7+7 20kg
7+7+7 20kg
7+7+7 20kg
7+7+7 20kg
scottowka na stroji
10x 20kg
10x 20kg
10x 20kg
10x 20kg
bic zdvih s jč
20x 7kg
20x 7kg
20x 7kg
20x 7kg
kardio 10min schody
10min kolo _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|