|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 5:16 pm Předmět: Agrezz® |
|
|
Pokud jste viděli video v tomto článku - Silnější než cokoliv, co jsem zkoušel - pak víte, že Extrifit chystá předtréninkovou novinku Agrezz®. Ta bude na trhu za pár týdnů, už teď ale máme v redakci pár stovek vzorků - které čekají na Vás. :)
UKONČENO, ADRESY UŽ NEPOSÍLEJTE
Kdokoliv, kdo budete chtít novinku vyzkoušet (a zatím jste neposlali adresu, řada lidí v reakci na zmíněný článek ji již poslala), pošlete mi soukromou zprávou tady na fóru (žádným jiným způsobem, prosím) Vaše jméno a plnou dodací adresu (ulice a číslo, město včetně PSČ), do názvu zprávy dejte Agrezz - a během pár dní budete mít pár vzorků v poštovní schránce. Jste-li z Prahy a chcete-li se pro ně zastavit, není problém (Svahová 2, Praha 10 - ale je nutné se dopředu soukromou zprávou domluvit!).
Podmínka pro zaslání je jediná - až vyzkoušíte, napíšete zpětně, jak Vám to fungovalo - ať už tady na fórum nebo třeba k sobě na Facebook, to je na Vás - každopádně objektivní reakci, co na něj říkáte. A pošlete mi pak jen odkaz.
Jinak vzorky jsou v univerzálních nepotištěných obalech, my to chtěli mít pro Vás na vyzkoušení jako první, tak jsme na finální obaly nechtěli čekat. Na funkci to ale nemá vliv. :)
Děkuji všem - a těším se na zpětné vazby!
P.S. první: Počet vzorků je pochopitelně omezen, každopádně adresy posílejte, dokud zde nenapíšu, že jsme na nule.
P.S. druhá: A ano, posíláme i na Slovensko. :)
Naposledy upravil Ronnie dne po prosinec 14, 2015 9:53 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Endo
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 5:55 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Endo dne čt prosinec 10, 2015 5:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
majoo200
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 5:55 pm Předmět: |
|
|
Sakra nejdou mi posilat zprávy když jsem cerste zaregistrovany
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 6:00 pm Předmět: |
|
|
| majoo200 napsal: | | Sakra nejdou mi posilat zprávy když jsem cerste zaregistrovany |
Možná jsem to omezení na chvilku vypnul (to "možná" značí, že to sám nemůžu vyzkoušet:). Tak zkus a třeba to půjde.
| Endo napsal: | Ronnie. Za to Slovensko Už sa teším až to vyskúšam. Pevne verím, že to bude prvá predtréningovka (a že som ich vyskúšal...) ktorá mi zaberie! |
Rádo se stalo. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
makak93
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 6:14 pm Předmět: |
|
|
kurna kez by na me konecne nejakej nakopavac fungoval :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kurna kez by na me konecne nejakej nakopavac fungoval :) |
No, brzy poznáš. :) Já jsem vypil tu skleničku, co jsem namíchal kvůli fotce výše (tedy půlku, nějak mi chyběla s ohledem na pozdní hodinu odvaha) a hodně, ale fakt hodně mě to probudilo. Navíc si celé odpoledne říkám, že do toho plánovaného fitka nejdu a najednou jak když přepneš páčku, se tam těším. :) Jinak vzorky budeme rozesílat pravděpodobně v pondělí/úterý.
|
|
| nahoru |
|
 |
majoo200
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
Super odeslal jsem to snad to tam bude:) Dekuji moc!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 6:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
krtek68
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 6:33 pm Předmět: Agrezz |
|
|
Jsme zvedavej jaky to je doufam ze to predci me ocekavaní
|
|
| nahoru |
|
 |
Kolomaza
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 6:46 pm Předmět: |
|
|
Super, poslal jsem SZ, snad přišla.. Dozvím se nějak zda mi to bude poslané nebo ne? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 6:49 pm Předmět: |
|
|
Jo, já se vynasnažím všem odepsat, ale spíš až někdy o víkendu.
Ale mezi příchozími zprávami Tě vidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kolomaza
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 6:52 pm Předmět: |
|
|
Dobrá, díky moc.
Snad to bude fungovat.. Žádný nakopávače na mě nepůsobí, tak tenhle by mohl šlapat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LukasPochyly
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Hellgel ® | ExtrifitHotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení. 43 Kč Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|