Agrezz®

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Agrezz®  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Agrezz®
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 5:16 pm    Předmět: Agrezz® Odpovědět s citátem

Pokud jste viděli video v tomto článku - Silnější než cokoliv, co jsem zkoušel - pak víte, že Extrifit chystá předtréninkovou novinku Agrezz®. Ta bude na trhu za pár týdnů, už teď ale máme v redakci pár stovek vzorků - které čekají na Vás. :)

UKONČENO, ADRESY UŽ NEPOSÍLEJTE

Kdokoliv, kdo budete chtít novinku vyzkoušet (a zatím jste neposlali adresu, řada lidí v reakci na zmíněný článek ji již poslala), pošlete mi soukromou zprávou tady na fóru (žádným jiným způsobem, prosím) Vaše jméno a plnou dodací adresu (ulice a číslo, město včetně PSČ), do názvu zprávy dejte Agrezz - a během pár dní budete mít pár vzorků v poštovní schránce. Jste-li z Prahy a chcete-li se pro ně zastavit, není problém (Svahová 2, Praha 10 - ale je nutné se dopředu soukromou zprávou domluvit!).

Podmínka pro zaslání je jediná - až vyzkoušíte, napíšete zpětně, jak Vám to fungovalo - ať už tady na fórum nebo třeba k sobě na Facebook, to je na Vás - každopádně objektivní reakci, co na něj říkáte. A pošlete mi pak jen odkaz.

Jinak vzorky jsou v univerzálních nepotištěných obalech, my to chtěli mít pro Vás na vyzkoušení jako první, tak jsme na finální obaly nechtěli čekat. Na funkci to ale nemá vliv. :)

Děkuji všem - a těším se na zpětné vazby!

P.S. první: Počet vzorků je pochopitelně omezen, každopádně adresy posílejte, dokud zde nenapíšu, že jsme na nule.

P.S. druhá: A ano, posíláme i na Slovensko. :)

Naposledy upravil Ronnie dne po prosinec 14, 2015 9:53 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Endo

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie. Za to Slovensko Už sa teším až to vyskúšam. Pevne verím, že to bude prvá predtréningovka (a že som ich vyskúšal...) ktorá mi zaberie!

Naposledy upravil Endo dne čt prosinec 10, 2015 5:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
majoo200

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra nejdou mi posilat zprávy když jsem cerste zaregistrovany
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

majoo200 napsal:
Sakra nejdou mi posilat zprávy když jsem cerste zaregistrovany

Možná jsem to omezení na chvilku vypnul (to "možná" značí, že to sám nemůžu vyzkoušet:). Tak zkus a třeba to půjde.

Endo napsal:
Ronnie. Za to Slovensko Už sa teším až to vyskúšam. Pevne verím, že to bude prvá predtréningovka (a že som ich vyskúšal...) ktorá mi zaberie!

Rádo se stalo. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
makak93

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se nemohu dočkat :) !
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kurna kez by na me konecne nejakej nakopavac fungoval :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
kurna kez by na me konecne nejakej nakopavac fungoval :)

No, brzy poznáš. :) Já jsem vypil tu skleničku, co jsem namíchal kvůli fotce výše (tedy půlku, nějak mi chyběla s ohledem na pozdní hodinu odvaha) a hodně, ale fakt hodně mě to probudilo. Navíc si celé odpoledne říkám, že do toho plánovaného fitka nejdu a najednou jak když přepneš páčku, se tam těším. :) Jinak vzorky budeme rozesílat pravděpodobně v pondělí/úterý.
majoo200

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super odeslal jsem to snad to tam bude:) Dekuji moc!
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj přišlo.
krtek68

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:33 pm    Předmět: Agrezz Odpovědět s citátem

Jsme zvedavej jaky to je doufam ze to predci me ocekavaní
Kolomaza

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, poslal jsem SZ, snad přišla.. Dozvím se nějak zda mi to bude poslané nebo ne? :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, já se vynasnažím všem odepsat, ale spíš až někdy o víkendu.
Ale mezi příchozími zprávami Tě vidím.
Kolomaza

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá, díky moc.
Snad to bude fungovat.. Žádný nakopávače na mě nepůsobí, tak tenhle by mohl šlapat :D
Endo

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koľko vzoriek sa bude posielať? Aby sa to na Slovensko vyplatilo, môžete kľudne poslať aj viac. Nebudem to reklamovať...
LukasPochyly

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to gratis, že? :-D
Hellgel ® | Extrifit
Hotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení.
43 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Agrezz® Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: