jsem si neuvedomil, ze tam je cekaci lhuta u toho stavebka :D kazdopadne u airbank mi pujcej 300k a po tom mesici je urok nejakejch 1500, tak to me nezrujnuje a budu mit auto pod stromek a nebudu muset jezdit po navstevach vlakem
Pekna barva. Pekny auto.
No GSX-R - masina "co neni prospikovana elektronikou" rekne "pravy" motorkar. Nekdy to ale evidentne neni od veci, jak vidno:)
Pekna barva. Pekny auto.
No GSX-R - masina "co neni prospikovana elektronikou" rekne "pravy" motorkar. Nekdy to ale evidentne neni od veci, jak vidno:)
teoreticky by to TC chytlo, ale prece jen ty nove gumy jsou vzdycky problem, asi si to v nadseni neuvedomil :D
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
hlavne to parkovanie je uzasne aby ti ho dovtedy neodtiahli za parkovanie
on je vojak, ti muzou
jinak teda me se to auto nelibi, jeste k tomu za ty prachy.. ale to uz je vec nazoru :))
tak at slouzi
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
No Mondeo je uz zas jinde no :) to aby se mi libilo, tak by vyslo na 700k+, tak jsem se zas uklidnil (respektive radsi fočus v plny palbe, nez ocesany Mondeo).... ale do dvou let pujdou sehnat pekny mondea... bohuzel budou asi klasicky dost olitany...
Kazdopadne takovy Mondeo v bily barve...hmmm slast :) ale chtelo by to dvoulitr ...a to je zas jinde i ten provoz :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru