|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hrdli
|
|
| nahoru |
|
 |
pvondracek2
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pvondracek2
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
Ja bych se docela tesil, vyzkousel jsem temer vsechny, i koupene v USA- cili i par ted jiz zabanovanych v EU a na novy vyrobek bych skocil hned....Agrezz.
Ted mam All Stars RAW2 a je to teda nanic,odvar z kopriv...predtim jaem mel Animal Rage a to slo, 8/10 muzu rict..tak bych se velmi tesil na tuto novinku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rainier

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
Docela jsem zvědavý, z čeho to soudruzi namíchaj, aby v tom nebyla jen tuna kofeinu a taurinu a zbytečný hype kolem, protože z legálních surovin v EU se už dobře fungující NO nebo předtréninkáč namíchat nedá. Už skončily časy Jack3d, Hemo rage, NO Shotgun apod., co obsahovaly 1-3DMAA nebo yohimbine. Necháme se přakvapit, ale aby to nebyl Hellnox v jiném obalu, to už si člověk může rozpustit Vitacit a vyjde to skoro nastejno...
Ronnie, prozraď alespoň klíčovou látku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mnemo
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 9:46 pm Předmět: |
|
|
Tal jsem taky poslal zprávu a jsem zvědavej. Piju dost kávy a zatím jsem byl na všechny tyhle nakopávače imunní :/ Doufám, že konečně najdu jeden, co mě po práci dokáže probrat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dorian007
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 6:40 am Předmět: AGREZZ |
|
|
TESIM A DAKUJEM!!! A HADAM PRISLO OK
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek_Enzo
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 7:05 am Předmět: Platba |
|
|
Bude se neco platit kdyz mi to pride (postovne, nebo neco jineho) ? Diki za odpověd.
|
|
| nahoru |
|
 |
jan.krenek
|
|
| nahoru |
|
 |
makak93
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 2:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 3:05 pm Předmět: |
|
|
...buď rád, že Tě nevzal čert s Mikulášem:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 3:50 pm Předmět: |
|
|
Cipinku ale tohle neni novej druh alkoholu _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 7:37 pm Předmět: |
|
|
Jste-li v nedoručených, je to dobře, zatím jsem spoustu zpráv nečetl.
Jinak nevíte-li, kam si jít o víkendu v Praze zacvičit, můžete k nám na Vysočanskou, za barem pár Agrezzů zadarmo na vyzkoušení nejspíš ještě bude (jen se určitě napište pod ten topic na Facebooku, aby na Vás počkaly:).
Co se složení týče, určitě sem k tomu napíšu víc, ale až se k tomu nějak prokoušu...
Teď zatím jedna hezká zpětná vazba:
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Hellgel ® | ExtrifitHotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení. 43 Kč Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|