|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so prosinec 12, 2015 9:03 am Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | Ronnie, koľko tých vzoriek vlastne máte? Asi moc čo? Pri predošlých to bolo ukončené za chvíľu. A teraz, čo ide o vážne očakávanú novinku to nejako trvá. |
Tentokrát jich je opravdu hodně, proto to tu stále je a to i přesto, kolik lidí si už napsalo. V tomhle nebude problém počet vzorků, ale dávání do obálek a vánoční přeplněná přepážka na poště, tam z nás asi nebudou mít radost. :) Každopádně v pondělí bychom snad měli odesílat první.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dorian007
|
Zaslal: so prosinec 12, 2015 12:53 pm Předmět: |
|
|
Zdravim ako sa dozviem ze ci sa nieco s vasej nadielky uslo aj nam...alebo zasa nic
|
|
| nahoru |
|
 |
jan998
|
Zaslal: so prosinec 12, 2015 10:20 pm Předmět: Agrezz |
|
|
Odesláno...:)
Už se těším..:) A promiň jestli jsem zprávu odeslal 2x..:)
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 11:31 am Předmět: |
|
|
Tak dnes budeme všechny vzorky odesílat.
Všem, co jste mi napsali, jsem odepsal. Prosím, pokud někomu nepřišla odpověď, pak nejspíš Vaše zpráva zmizela někde v matrixu a napište mi znova. -- UŽ NEPIŠTE, VIZ INFO ZDE. -- Jinak občas někdo psal, že chce vzorků jiný počet, všem ale budeme posílat stejně - ono s ohledem na počet žádostí, co přišel, ani nemáme moc na výběr. :) Tak děkuji za pochopení. Spolu se vzorky najdete v obálce i průvodní dopis, kde k suplementu najdete další podrobnosti.
Těším se na Vaše hodnocení!
P.S.: A jinak produkt bude v prodeji buď na konci tohoto nebo zkraje dalšího týdne.
Naposledy upravil Ronnie dne po prosinec 14, 2015 4:51 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 3:32 pm Předmět: |
|
|
To jako ma jeste nekdo tu drzost rict si, ze jich chce vic nez jste ochotni poslat? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To jako ma jeste nekdo tu drzost rict si, ze jich chce vic nez jste ochotni poslat? |
Prosil bych 2kg vzorků na "vyzkoušení" ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 3:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 4:49 pm Předmět: |
|
|
Prosím, pokud Vám nepřišla odpověď, pak se Vaše zpráva někde ztratila a k mým očím nedoputovala - nicméně už nám adresy neposílejte, protože už nebudeme mít vzorky. :) Každopádně rozesíláme stovky a stovky obálek, tzn. na absolutní většinu z Vás se určitě dostane a vzorky v pořádku dorazí.
Ale mám neblahý pocit, že někteří původně adresu neposílali a posílají až teď, prevíti jedni. :)
Proto - a i proto, že vzorky docházejí - tímto okamžikem vyhlašuji generální stop. :)
A jinak budeme posílat až zítra ráno, dnes to nešlo stihnout, a s tím, jak pošta před Vánoci nestíhá, to asi pár dní potrvá, než k Vám vzorky dorazí... ale do konce týdne by to snad mělo být u všech... doufám. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
makak93
|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 4:56 pm Předmět: |
|
|
Též jsem odeslal zprávu, mám jí i v odeslaných.. Psal jsem pár minut po založení příspěvku o vzorkách.. ale odpověď mi nepřišla žádná..
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 5:17 pm Předmět: |
|
|
Taky mi žádná potvrzující zpráva nepřišla. Napsal jsem ti znovu Martine :). Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Proto - a i proto, že vzorky docházejí - tímto okamžikem vyhlašuji generální stop. :) |
Ok ok, Vás dva jsem si zapsal, ještě čekám na jedno upřesnění adresy jedné pisatelky a pak už fakt soukromé zprávy až do odeslání zásilek neotevřu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
|
| nahoru |
|
 |
watouz
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Hellgel ® | ExtrifitHotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení. 43 Kč Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|