Agrezz®

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Agrezz®  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Agrezz®
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2015 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Endo napsal:
Ronnie, koľko tých vzoriek vlastne máte? Asi moc čo? Pri predošlých to bolo ukončené za chvíľu. A teraz, čo ide o vážne očakávanú novinku to nejako trvá.

Tentokrát jich je opravdu hodně, proto to tu stále je a to i přesto, kolik lidí si už napsalo. V tomhle nebude problém počet vzorků, ale dávání do obálek a vánoční přeplněná přepážka na poště, tam z nás asi nebudou mít radost. :) Každopádně v pondělí bychom snad měli odesílat první.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Dorian007

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2015 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim ako sa dozviem ze ci sa nieco s vasej nadielky uslo aj nam...alebo zasa nic
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jan998

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2015 10:20 pm    Předmět: Agrezz Odpovědět s citátem

Odesláno...:)
Už se těším..:) A promiň jestli jsem zprávu odeslal 2x..:)
Děkuji
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes budeme všechny vzorky odesílat.

Všem, co jste mi napsali, jsem odepsal. Prosím, pokud někomu nepřišla odpověď, pak nejspíš Vaše zpráva zmizela někde v matrixu a napište mi znova. -- UŽ NEPIŠTE, VIZ INFO ZDE. -- Jinak občas někdo psal, že chce vzorků jiný počet, všem ale budeme posílat stejně - ono s ohledem na počet žádostí, co přišel, ani nemáme moc na výběr. :) Tak děkuji za pochopení. Spolu se vzorky najdete v obálce i průvodní dopis, kde k suplementu najdete další podrobnosti.

Těším se na Vaše hodnocení!

P.S.: A jinak produkt bude v prodeji buď na konci tohoto nebo zkraje dalšího týdne.

Naposledy upravil Ronnie dne po prosinec 14, 2015 4:51 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jako ma jeste nekdo tu drzost rict si, ze jich chce vic nez jste ochotni poslat?
Spazik

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To jako ma jeste nekdo tu drzost rict si, ze jich chce vic nez jste ochotni poslat?

Prosil bych 2kg vzorků na "vyzkoušení" ...
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Draper napsal:

Prosil bych 2kg vzorků na "vyzkoušení" ...

asi tak

tak je fakt, ze jsem jednou dostal 3 nebo 4 kila proteinu ve vzorkach, ale o to jsem si nerikal, ovsem prijemne to bylo , to jo
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne ono to nebylo nikde myšleno nijak špatně, někdo psal, že pro kamarády, někdo že pro klienty a tak. Stejně se ale nakonec může stát, že někomu přijdou obálky dvě, protože nějakých duplicitních zpráv jsem si všiml, ale v tom celkovém počtu adres nejspíš všech ne. To ale není návod pro příště.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím, pokud Vám nepřišla odpověď, pak se Vaše zpráva někde ztratila a k mým očím nedoputovala - nicméně už nám adresy neposílejte, protože už nebudeme mít vzorky. :) Každopádně rozesíláme stovky a stovky obálek, tzn. na absolutní většinu z Vás se určitě dostane a vzorky v pořádku dorazí.

Ale mám neblahý pocit, že někteří původně adresu neposílali a posílají až teď, prevíti jedni. :)
Proto - a i proto, že vzorky docházejí - tímto okamžikem vyhlašuji generální stop. :)

A jinak budeme posílat až zítra ráno, dnes to nešlo stihnout, a s tím, jak pošta před Vánoci nestíhá, to asi pár dní potrvá, než k Vám vzorky dorazí... ale do konce týdne by to snad mělo být u všech... doufám. :)
makak93

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Též jsem odeslal zprávu, mám jí i v odeslaných.. Psal jsem pár minut po založení příspěvku o vzorkách.. ale odpověď mi nepřišla žádná..
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mi žádná potvrzující zpráva nepřišla. Napsal jsem ti znovu Martine :). Díky.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Proto - a i proto, že vzorky docházejí - tímto okamžikem vyhlašuji generální stop. :)

Ok ok, Vás dva jsem si zapsal, ještě čekám na jedno upřesnění adresy jedné pisatelky a pak už fakt soukromé zprávy až do odeslání zásilek neotevřu.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ufff, to bylo těsný !
kujin

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já ju mám v odeslaných a žádná odpověď,se může stát jen mě
watouz

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2015 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem psal krátce po zveřejnění této akce na Facebooku a žádná zpětná odpověď mi nepřišla :D
Hellgel ® | Extrifit
Hotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení.
43 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Agrezz® Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: