Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 810, 811, 812 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za listopad si me povedlo pro me rekordnich 77,5h prescasu. Temer vse o weekendech.
Predchozi PR jsem total prevalcoval asi o 30h
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
riker

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Za listopad si me povedlo pro me rekordnich 77,5h prescasu. Temer vse o weekendech.
Predchozi PR jsem total prevalcoval asi o 30h

z toho mas radost
Bombay

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesčasy? Tak to si najdi výraz "karoši".

https://cs.wikipedia.org/wiki/Kar%C3%B3%C5%A1i
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

40kg dole za pět a půl měsíce. Začátek července 182kg, nyní 142kg. Držte mi palce dál, je tam hafó práce ještě. Měsíc si odpočinu od diety, klidně pár kilo ať přiberu, když mi to trošku navrátí sílu a v únoru pak směr 120kg.

Druhá věc. Psal jsem to před nějakým časem, ale neměl v pořádku přihlášení na profil, tak to napíši ještě jednou. Vyšla mi třetí kniha, první próza. Pokud by měl někdo zájem koupit k vánocům sobě či blízkým knihu plnou absurdního humoru, leckdy dost drsného, která se nemazlí vůbec s ničím, určitě bych měl radost, pokud byste si jí objednali. Napsal jsem zde po PM několika lidem a jsem z jejich reakce upřímně potěšen. Mimochodem z prodeje nebudu mít ani korunu, jde mi jen o to, aby se kniha dostala k více lidem. A když píši, že si s každým čtenářem o knize rád napíši myslím to naprosto vážně. Pokud by měl někdo zájem, dejte mi prosím vědět zde či po PM. Zde je odkaz pro případné objednání. Doufám, že neporušuji nějaká pravidla.

https://www.google.cz/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjR7uqa1NTJAhWBVxoKHeNTDEwQjRwIBw&url=%2Furl%3Fsa%3Di%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26source%3Dimages%26cd%3D%26cad%3Drja%26uact%3D8%26ved%3D0ahUKEwjR7uqa1NTJAhWBVxoKHeNTDEwQjRwIBw%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.alfa-omega-cz.com%252Findex.php%253Fart%253D5%26psig%3DAFQjCNHKPE3WcofH344LDLZPa-2w3uJjCw%26ust%3D1449952507558711&psig=AFQjCNHKPE3WcofH344LDLZPa-2w3uJjCw&ust=1449952507558711

Judson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je mazec, ta vaha, i ta kniha.
Zajimalo by me kolik meris a jak to mas s cvicenim obecne, nebo v souvisloti s tou vahou ?
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I kdyz se my dva nikdy mit v oblibe nebudeme, tak tady opravdu smekam nejen predtim, ze se ti povedlo zhubnout uctyhodnych 40kg, ale hlavne , ze jsi nasel to odhodlani a motivaci se do toho pustit, kdyz vime, jak to s tebou bylo

edit ovsem na druhou stranu je hrozny, ze jsi to nechal zajit tak daleko ale to uz je miulost :)
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Měřím pořád stejně 182-183cm. Věděl jsem, že vážím hodně, ale až když si koupil váhu do 200kg, zjistil jsem kolik. Bylo potřeba s tou obezitou něco dělat. Prakticky půl roku jsem nepozřel nic nedietního. Myslím, že 120kg bude optimální. Cvičím stále stejně, jen místo 4 tréningů týdně 6x, jelikož tréning ramen a prsou si dávám dvakrát týdně. Snažím se držet váhy, ale samozřejmě o něco spadly.....ovšem čekal jsem to horší. Knihu zvaž, budu jen rád.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle beru Drapere. Máš pravdu. Nemyslím si, že bych si takovou tonáž zrovna zasloužil, ale infarkt by se mě asi zrovna na příčiny neptal. Navíc pevně věřím, že při nějakých 125-130kg se budu schopen navrátit k těm vahám, ale to teprve uvidíme. Každopádně současných 142kg je pořád zbytečně moc, 120 kg bude příhodnějších. Snad se mi to povede.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne, držím päste ako na tréningoch/optimalizácii telesnej váhy, tak v ďalšej autorskej činnosti.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju Turakame.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne, držím palce - úctyhodný pokrok!
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju Deadlifte.
Moocha

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2015 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne, super práce! 40kg je prostě masakr a určitě to musí být znát jak na vzhledu, tak na zdraví, ale především na psychice. Držím palce, ať se k vysněným 120kg probojuješ.
A stejně mám takový pocit, že se bude ta vysněná finální váha bude v procesu měnit :)
to je on

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2015 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak dál Johne!
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2015 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Tohle beru Drapere. Máš pravdu. Nemyslím si, že bych si takovou tonáž zrovna zasloužil, ale infarkt by se mě asi zrovna na příčiny neptal. Navíc pevně věřím, že při nějakých 125-130kg se budu schopen navrátit k těm vahám, ale to teprve uvidíme. Každopádně současných 142kg je pořád zbytečně moc, 120 kg bude příhodnějších. Snad se mi to povede.

Ja mam obrovske uznani pro lidi, kterym se povede takto zhubnout, zvlast pokud jsou to milovnici jidla, protoze moc dobre vim, jak tezke je si to jidlo odrikat. Vazne preji hodne stesti do tech 120 a myslim, ze to nejhorsi (ta psychicka stranka veci) mas uz zdarne za sebou

Jeste k tomu treninku by me zajimalo, rikas , ze krome vyssi frekvence treninku cvicis porad stejne , tzn zadny cviky navic, stale nizky pocet opakovani zamereny na silu, zadne kardio atd? Pokud ano, tak tady se ukazuje, s cimz souhlasim, ze naprosto zasadni je v hubnuti strava a styl cvicni ma minimalni vliv

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 810, 811, 812 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: