|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave1913

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 6:53 am Předmět: |
|
|
Zdar. Koupil sem v megaslevě 1 kg pytle ochucených BCAA od MyProtein. Normální cena v ČR kolem 1100-1300 Kč, prodám za 750 Kč. Mám různý příchutě, klidně pošlu poštou. V případě zájmu pište PM
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út prosinec 15, 2015 10:48 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | Zdravím,
mám na prodej zbytek Diablos Eca fire...je toho 37 kapsli, cena je 600,-. Důvod prodeje je ten, že po tom nemůžu usnout. :D Kdyby měl někdo zájem, tak více infa o Diablosu najdete na googlu. V případě zájmu mi napište sz.
|
Ehm a co si čekal po 230mg kofeinu? To už jasné podle etikety, že to není večerní/pozdně odpolední suplement.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út prosinec 15, 2015 11:02 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Chadzi napsal: | Zdravím,
mám na prodej zbytek Diablos Eca fire...je toho 37 kapsli, cena je 600,-. Důvod prodeje je ten, že po tom nemůžu usnout. :D Kdyby měl někdo zájem, tak více infa o Diablosu najdete na googlu. V případě zájmu mi napište sz.
|
Ehm a co si čekal po 230mg kofeinu? To už jasné podle etikety, že to není večerní/pozdně odpolední suplement. |
Kofein mi fakt problém nedělá...běžně dávám několikrát denně 200mg tabletu a mám spíš problém, aby to se mnou něco udělalo. Někteří s diablosem nemají problém, ale mě bohužel nesedí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 9:37 pm Předmět: |
|
|
Sida cordifolia je spíš slabší zdroj ephedry, nicméně je. Kvůli tomu jsi to snad kupoval ne? To dávej jenom v sobotu a v neděli, kdy můžeš jít spát pozdějc...
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 11:02 pm Předmět: |
|
|
Jo kupoval, ale nesedí mi to prostě...hlavně se s tím taky vůbec nesoustředím na trénink. Kupec už je, takže ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2015 8:55 am Předmět: |
|
|
nemal som nikdy problem vecer po ECA usnout. myslim original ECA
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt prosinec 17, 2015 8:05 pm Předmět: |
|
|
Zdar. Nabízím sortiment doplňků od MyProtein. Nejedná se o fake, jde o originální doplňky z myprotein.com, objednávám ve velkým až je obrovská sleva pro lidi od nás z fitka, mám toho teď doma dost, tak nabízím i tady. Můžu poslat poštou nebo osobní vyzvednutí. Více v PM:
- bcaa (1 kg, neochucené/watermelone/raspberry lemonade/blue raspberry/cherry lemonade) - 750 kč (nejnižší cena v ČR dle heureka - 960 Kč)
- arašídové máslo - 250 Kč (nejnižší cena v ČR dle heureka - 300 Kč)
- mandlové máslo - 350 Kč (nejnižší cena v ČR dle heureka - 450 Kč)
- kešu máslo - 350 Kč (nejnižší cena v ČR dle heureka - 450 Kč)
- impact whey protein (borůvka) - 900 Kč (nejnižší cena v ČR dle heureka - 1000 Kč)
- tribulus pro (270 caps) - 470 kč (nejnižší cena v ČR dle heureka - 600 Kč)
- L-Glutamine (1 kg, tropical/watermelone) - 500 Kč (nejnižší cena v ČR dle heureka - 570 Kč)
|
|
| nahoru |
|
 |
David Janák
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 2:23 pm Předmět: Kreatin |
|
|
Název suplementu: Amix- Creatine monohydrate (zakoupeno před půl rokem)
Datum otevření: Neotevřeno (Nové)
Váha/zbývající množství: 500g
Cena: 400 kč s dopravou
Důvod prodeje: Koupil jsem si o balení navíc, které neuvyužiji
|
|
| nahoru |
|
 |
Moriarty
|
Zaslal: ne leden 03, 2016 5:19 pm Předmět: Protein |
|
|
Zdravím, nabízím k prodeji vysoce kvalitní protein PROM-IN Essential Pure CFM 80% 2250 g, příchuť vanilka.
Balení je otevřeno a zbývá v něm cca. 75% proteinu.
Protein prodávám proto, že mi nesedla příchuť a dělá mi obtíže ho vypít. Nicméně jedná se o naprosto subjektivní pocit, spousta lidí má vanilku za nejoblíbenější příchuť.
Protein prodám za 400 Kč, tedy velmi výhodně, a to pouze formou osobního předání po Praze (alespoň budete mít jistotu, že nekupujete zajíce v pytli).
V případě zájmu mě kontaktujte prostřednictvím pm.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 06, 2016 3:08 pm Předmět: |
|
|
Výrobek: Scitec Hot blood 3.0
Příchuť - Tropický punč
Váha - 884g Brutto
Cena: 400kč
Předání: Osobně v Praze - kontaktujte mě pomocí SZ
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: st leden 06, 2016 4:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 06, 2016 4:36 pm Předmět: |
|
|
| to je on napsal: | ty budeš rozený obchodník:
| DiamonD123 napsal: | Sere mě, že jsem si tady na ronnie koupil hot blood od scitecu v příchuti tropický punč, ale nějak jsem si předtím nevšimnul toho punče, ale jen toho tropického. Už asi dva týdny si říkám, proč to sakra chutná tak nechutně a jako alkohol. No větší kekel jsem teda nikdy neměl. |
|
Nepovídej - moc dobře vím co jsem napsal a to, že to nejede mně, tak to neznamená, že to nepojede třeba nikomu jinému. Navíc je tady kupa expertů, co jsou schopný bez problémů dát neochucený hydro.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 09, 2016 7:06 pm Předmět: |
|
|
Vim, ze trochu porusuju pravidla , tim jakou formou sem inzerat pisu, ale nechce se mne to vypisovat podrobneji, jen preposilam od znameho , protoze tu neni registrovane, tak kdyby to vadilo, tak to kdyztak smazte
| kód: |
Nechtel by nekdo 3kg Maltodextrin, 2kg creatin AminoStar a 300tablet BCAA AmiX. Cena za komplet 800.
(duvod prodeje , stara ho poslala do pr*ele a sbalila vsechno, co mohla a on potrebuje fofrem prachy, jinak nevyjde do vejplaty) |
osobni odber Brno, kdyztak PM mne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Inzerce na lide.ronnie.cz: | Zaujala Vás některé z nabídek zde v bazaru? Buďte při nákupu opatrní! V případě, že je autorem inzerátu někdo, koho neznáte, nebo kdo má v našem diskusním fóru jen velmi krátkou historii, neposílejte mu peníze dopředu na bankovní účet a preferujte osobní předání. I případné zaslání zboží dobírkou může mít svá úskalí (balík otevíráte až po zaplacení a může v něm být cokoliv jiného), tzn. i zde musí být opatrnost na prvním místě! |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|