|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červen 02, 2015 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Ja bych rad, aby Ronnie rozsiril pocet zemi, do kterych zasila |
Vždyť jsi z ***cenzurováno***, ne?
Naposledy upravil Ronnie dne út červen 02, 2015 7:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: út září 01, 2015 8:28 am Předmět: eshop filtr |
|
|
Zdravim,
opet dotaz, nepremysleli jste o pridani filtru pro formy suplementu? Tablety - Tekuta - Sypka
kolikrat si nejaky suplement vyberu a pak si vsimnu ze to je ve forme kterou nechci :))
diky :]
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út září 01, 2015 8:35 am Předmět: Re: eshop filtr |
|
|
| bbvka napsal: | Zdravim,
opet dotaz, nepremysleli jste o pridani filtru pro formy suplementu? Tablety - Tekuta - Sypka
kolikrat si nejaky suplement vyberu a pak si vsimnu ze to je ve forme kterou nechci :))
diky :] |
Už se k tomu prokousávám... někdy v zimě jsme spustili nové stránky akademie, po nich teď dělám nový web pro videa (s tím souvisí ten nový přehrávač videí, co je už v článcích), mezitím tenhle nový obchod a teď (až dotáhnu ta videa) přijde na řadu fórum a hned po něm e-shop. Ten čekají obří změny, mezi novinkami bude určitě i ta, co píšeš. Jenom reálně vidím spuštění spíš na buď konec roku nebo začátek dalšího... ale konec (cca druhá půlka prosince) by byla strategicky nejlepší, tak se to budu snažit směřovat k tomu.
Naposledy upravil Ronnie dne so duben 08, 2017 9:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: út září 01, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
Tak parada, prace jako na kostele a pekne se to posouva dal. O supertelo.cz uz jsem slysel, ale nevedel jsem ze je od vas :]
Prehravac na ronnie webu jsem taky ocenil, ze uz podporuje i iOS.
Tak fajn, jsem rad za takovy progress a drzim palce at to klapne dle planu ;]
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: út prosinec 15, 2015 5:56 pm Předmět: |
|
|
chtel bych se zeptat jestli normalni kdz mi dojde gainer (compres big ) ktery ma podle etikety vazit 2100 g po otevreni me hned prastilo do oci ze je pixla vic jak z pulky prazdna vaha mi ukazala 1788g nemam v umyslu zadat nejakou reklamaci ani nijak spinit ronnie eshop doted sem byl vzdy spokojen jen me zajima jestli je to normalni problem pocitam bude spis u vyrobce (nutrend) abych priste vedel komu se vyhybat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 7:52 am Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | chtel bych se zeptat jestli normalni kdz mi dojde gainer (compres big ) ktery ma podle etikety vazit 2100 g po otevreni me hned prastilo do oci ze je pixla vic jak z pulky prazdna vaha mi ukazala 1788g nemam v umyslu zadat nejakou reklamaci ani nijak spinit ronnie eshop doted sem byl vzdy spokojen jen me zajima jestli je to normalni problem pocitam bude spis u vyrobce (nutrend) abych priste vedel komu se vyhybat :) |
Že nejsou dózy plné až po okraj je naprosto běžné, zčásti je to dáno výrobními vlastnostmi produktů (sypké produkty jsou při a bezprostředně po výrobě mnohem více načechrané a tedy objemnější, než když pak pár týdnů čekají na zákazníka a postupně se v pixle "sesypávají" a sedají si), zčásti pak i tím, že každý výrobce má s ohledem na výslednou cenu tendenci používat omezené množství velikostí dóz (čím méně druhů používá, tím více jich najednou nakoupí, tím lepší získá cenu a tím levnější výsledný produkt je).
Každopádně váží-li obsah uvnitř něco jiného, než je deklarováno na etiketě, byla by to samozřejmě chyba. Osobně jsem se s něčím podobným už dlouho, dlouho nesetkal, nicméně ojedinělá chyba se nejspíš stát může. Nechám převážit pár desítek balení a dám vědět. Stejně tak až budeš objednávat (cokoliv) příště, napiš mi bezprostředně po učinění objednávky na martin.jebas@ronnie.cz (a přilož tam odkaz na tuto naší konverzaci), změním Ti tam ceny tak, aby Ti to komplikace vykompenzovalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 8:04 am Předmět: |
|
|
 libi se mi Martinuv pristup..
jinde by ti rekli, ze uz si to proste sezral a at si nestezujes _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 8:30 am Předmět: |
|
|
Tak jsme převážili cca 20 kusů náhodně vybraných příchutí a všechny váží přesných 2,50 kg (resp. několik o trochu více, nejvýše pak 2,55 kg; vše to pak odpovídá deklarované správné váze plus hmotnosti dózy). Tzn. mohla to být doopravdy nějaká ojedinělá chyba a platí to, jak jsem psal o možnosti slevy na příště, ať se to vzájemně nějak pokrátí. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 11:02 am Předmět: |
|
|
souhlas...  tohle to je top jednani :)
ja jsem vzdy spokojen, vse mi dojde do 1-2 dnu a vzdy bez problemu...pecka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 10:22 am Předmět: |
|
|
Neměnil bych to, že v pondělí 28.12. večer! objednám věci za pár stovek a ve středu 30.12. v 8 hodin mám balík v ruce. To bych rozhodně neměnil!
Díky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
ja zas musim pochvalit za pristup..
pod stromeckem se nam zdvojil darek...byt to suplement tak neresim, ale byla to knizka.
a behem par dnu problem vyresen, knizka vymenena za jinou, rychlost jako po masle a to behem svatku!!
proste pecka...  ..chvalim kudy chodim ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 9:16 pm Předmět: |
|
|
V únoru mám víc času a tak jsem pořídil permici do fitka. Suplementy už nekupuju jako dřív, takže šejkr nedostanu k balení tak jako všechny dřívější. Ale dostal jsem od kamaráda kompletní balení 2kg WPC 80. Protože jsem zjistil, že jsem všechny dřívější šejkry rozdal, rozhodl jsem se podpořit Ronnieho a koupit si zelený šejkr Ronnie.cz. Člověk chce takhle zahejbat obratem eshopu a zjistí že zelenej není a bude někdy v únoru. No co teď, mám si koupit růžovej, to se mi budou ženský v posilovně smát.  Takže otázka je, nevíš přesněji kdy dorazí? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|