|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lord_Ivory

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
Hehe. Obcas to asi nevyjde v tom poctu. Ronniemu jsem psal o potvrzeni bez adresy a odpovedi mi bylo ok, tak snad dobry. I kdybych nic nedostal, tak jsem rad, ze Ronnie tohle pro sve fanousky/zakazniky/komunitu/.... dela :). Par vzorku jsem dostal uz driv a je to rozhodne mila pozornost a moznost, jak vyzkouset nove produkty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 11:17 am Předmět: |
|
|
Tak tohle jsem moc nezvládl  , jak forum pročítám pravidelně, tak sekci suplementů trochu vynechávám a tohle jsem prošvihnul. (koukám ale že je díky tomu spoustu nově registrovaných členů  ) Docela by mě zajímalo jestli Agrezz bude konečně funkční přestože by neměl být založený na kofeinu.
Každopádně otázka na Ronnieho-kdy je plánováno zařazení do prodeje, a bude možné vzorek na shopu koupit pro vyzkoušení? (kdy?)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 11:22 am Předmět: |
|
|
Dorazí k nám na 99 % v pondělí, tak od toho dne by měly být normálně i v prodeji. Zároveň se budou přidávat i k některému zboží z e-shopu zdarma (a bude na výběr ze vzorků více suplementů, i nových příchutí proteinů apod.). Ale teď se to ještě ladí a tak přesnou podobu nevím. Ale od pondělí (maximálně úterý) to poběží.
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
Vzorky dorazily, děkuju! Odpoledne vyzkouším a hned napíšu malou "recenzi". :))
|
|
| nahoru |
|
 |
nickname33
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
Díky, vzorky ráno dorazily, tak ještě dnes vyzkouším. Rád bych se zeptal ke složení, bude pak k dispozici na webu procentuální zastoupení látek nebo látky v mg?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 1:09 pm Předmět: |
|
|
| nickname33 napsal: | | Díky, vzorky ráno dorazily, tak ještě dnes vyzkouším. Rád bych se zeptal ke složení, bude pak k dispozici na webu procentuální zastoupení látek nebo látky v mg? |
Jasně, do posledního miligramu.
Každopádně všechno, co jsem prozatím mohl prozradit, jsem v dopise napsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
nickname33
|
|
| nahoru |
|
 |
RAAF_96
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 1:46 pm Předmět: |
|
|
Vzorky dnes přišli, v nejbližší době dám vědět :) Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
pvondracek2
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 2:40 pm Předmět: |
|
|
Take me dnes dosly, dekuji!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milosek108

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
Dnes přišlo, tak jsem hned vyzkoušel před tréninkem nohou.
Celkově bych to zhodnotil, tak 7-8/10
Napumpování vcelku dobré, ale zas žádnej extrém, co ale bylo parádní, tak soustředění a přísun energie. Krátký pauzy mezi sériema a celkově taková naspeedovanost, furt jsem mohl dál a dál.. další kladná věc byla chut, chutnalo to jako multivitaminovej džus  .jeden z těch lepší nakopávačů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dorian007
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
Vzorky dnes prišli, dám vediet ako slapu!!! :) Díky moc !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2015 11:19 am Předmět: uff |
|
|
tak jsem vzorky obdrzel etsinou davam vzdy hnedvetsi davky. Ted jsem dal prvne radsi 1 abych vyzkousel rozdil. Na lacno s vodou pred treninkem nohou a ramen. CCa 10 minut vcelky na obliceji. Ve fitku plny energie chuti. Pumpa dobra. poceni take. V sobotu vyzkousim 2 sacky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Hellgel ® | ExtrifitHotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení. 43 Kč Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|