|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 8:13 am Předmět: |
|
|
Díky :)
To jsi příplatek za barvu dohnal k úplný dokonalosti _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 8:24 am Předmět: |
|
|
ten som neplatil, zjednal som to  mali na sklade akurat jednu v tejto farbe a jednu v modrej, tak som zobral toto _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 10:14 am Předmět: |
|
|
Tak to je pak jasný, ta modrá forďácká je jak pošťácká :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 10:56 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Tak to je pak jasný, ta modrá forďácká je jak pošťácká :)) |
Kurňa dej už s tím autem pokoj a začni zase psát trénink .
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 10:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 7:27 am Předmět: |
|
|
Wau tak to je moc pekna barvicka... ja se podle letaku bal, ze to bude gaysky, ale vypada super (vubec v tom letaku i ta moje barva vypada jinak, kdyby v ty barve nemeli na prodejne mondeo, tak si ji nevyberu).
Tak at slouzi, ja vcera projel jen 25km, nechci moc drazdit s tim, ze jeste nemam SPZky a pres ty privacy skla neni cidet ani ta docasna zelena
Akorat garaz mam celkem natesno _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
tiez sa mi to nezdalo, ale je to dlhe a siroke  ja mam za 4 mesiace zatial 13000 km, a sluzi dobre, tak nech sluzi aj tebe _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 9:23 am Předmět: |
|
|
Zdravím, koukám po ojetém autě a ve všech inzercích stále to samé dokola z AAA a podobné.
Nepodařilo se mi nalézt opravdu soukromou inzerci od skutečných majitelů.
Máte nějaký tip kde neinzerují autobazary ale majitelé. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 9:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 10:00 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Bazos.sk / cz |
není bohužel pravda
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 10:39 am Předmět: |
|
|
| E.Leclerc napsal: | Zdravím, koukám po ojetém autě a ve všech inzercích stále to samé dokola z AAA a podobné.
Nepodařilo se mi nalézt opravdu soukromou inzerci od skutečných majitelů.
Máte nějaký tip kde neinzerují autobazary ale majitelé. Díky |
www.annonce.cz
Sem jsem dal na prodej meho fiatka za 5000, a byl prodanej uz za par hodin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
| mmks napsal: | | Deadlift napsal: | | Bazos.sk / cz |
není bohužel pravda |
Pořád se dá najít. Samozřejmě, když to rozklikneš a maník nabízí deset aut, potom je to bazarník... ale je tam tak největší šance. Na druhou stranu, kvalitní auto od prvního majitele
nebývá nejlevnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 25, 2016 8:13 pm Předmět: |
|
|
Je to jenom okrajove, ale:
poptavam kola na hondu civic 8.generace
rozmer sroubu je 5x114
sirka J7
ET 45
velikost 16" nebo 17"
v idealnim pripade i s pneu
a ted to hlavni:
musi to byt brno, Ol nebo treba prerov
nevi z vas nekdo o necem takovem?
(nasel jsme treba krasne v praze,
http://8g.hondaclub.cz/forum/prodam-origina-civic-8g-alu-r17-s-letnimi-pneu-2254517
ale ja se pro ne proste nedostanu  ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá březen 25, 2016 10:05 pm Předmět: |
|
|
nechapu jak může být v dnešní době problém dojet si pro něco... Ta naše republika je tak srandovně malá, že to dáš za den tam i zpátky napříč celou čr a pro tebe je problém dojet z Brna do Prahy a zpět? Chápu to dobře? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|