|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dzitro
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 1:19 pm Předmět: |
|
|
Tak moje recenze
Okolo pul seste jsme se chystali na nohy.. Pumpa super, drzim nižší cukry a i tak docela dost napumpovano, energie do dalších serii byla neskutecna. A obrovsky jsem se potil..
Po treningu porad nastartovanej :D Sli jsme spat asi v 11 a ja porad koukal do stropu :D ale jak sem si řekl, ze jdu spat, tak jsem usnul :D Super
Děkuji Ronnie :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
V průvodním dopise klíčové věci byly.
Jinak produkt bude s trochou štěstí v shopu už dnes, tam složení bude se vším všudy. |
Ok, ještě jsem ho neotevřel
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 4:13 pm Předmět: |
|
|
Recenze:
chuť : 9/10
efekt : ?/10
rozpustnost : 10/10
popravdě nechápu jak tady lidi píší že je to nakoplo a best training ever...
za mě akorát mravenčení na zadku.
celkový shrnutí :
kdo má prachy a věří tomu asi dobrý jinak naprd maximálně fajn limonáda
|
|
| nahoru |
|
 |
wnby
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
Dnes odzkoušeno, za mě pecka.
Pumpa,chuť, energie, prostě paráda za mě určitě doporučuji.
Díky za vzorky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rainier

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 4:37 pm Předmět: |
|
|
Abych splnil závazek za zaslání vzorků, přidám taky svojí trošku do mlína :)
Věk 27, výška 192 cm, cca 90kg podle najedení/opačného procesu
Momentálně už asi půl roku v kuse užívám Napalm, to je předtréninkáč, který mi prozatím (z legálních EU sedl nejvíc).
Sáček jsem rozmíchal v cca 200ml vody, kdo má raději intenzivnější chuť, ať to udělá podobně, dá se to vypít. Chuť je to poslední co je u předtréninkáčů pro mě rozhodující, Agrezz chutná normálně - pomerančově, s vodkou by to bylo dobrý :).
Asi po 15ti minutách jsem pořád nic necítil a už jsem se smířil s tím, že to bude další Explosin. Vlezl jsem na pás, že se zahřeju a pomalu to začalo šlapat, klasické štípání (beta alanin) a nakopnutí (kofein), docela jsem měl problém z pásu slézt, chtěl jsem běžet dál a dál :).
Cvičení v pohodě, pumpa průměrná, soustředení super, docela jsem si i hrál s maximálkama, takže možná i síla šla nahoru. Po asi hodině cvičení trochu opadl kofein a začínal crash stav, není to moc na to si vypít a pak fitko prokecat. Docela hodně jsem se potil, ale to mi nevadí.
Celkově se Agrezz řadí mezi ty lepší z českých/EU produktů. Rozhodná pro mě bude cena, bojím se toho, že při dávce 20g x 30 dávek bude balení po 500-600g a bude se prodávat za 799,-. Můj odhad. Pro mě celkové hodnocení 7,5/10, podle toho, za kolik se bude prodávat, pokud vyjde cenově výhodněji, než Napalm (což pochybuju, tam je cca 80 dávek za 600,-), tak zvednu na 9/10
Edit: Moc nechápu, proč tady všichni hodnotíte chuť a rozpustnost, to si hodnottě u proteinů
|
|
| nahoru |
|
 |
Kolomaza
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, dnes jsem zkusil jeden sáček, který přišel.
Dal jsem si to +- 20 min před treninkem, do asi 300ml vody, chutnalo to dobře, nemám moc rád výrazné chutě, tak mi to vyhovovalo. Rozpustnost taky v pohodě.
Z šatny jsem vyšel rozhodně víc nabuzený než po hellgellu
Na to, že na mě funguje minimum nakopávačů, tenhle šlapal dobře.
Chuť do tréninku byla větší než normálně, síla v tréninku taky nechyběla, pokud bych nemusel vzít jinou váhu asi bych celých 90 minut jen tlačil. Pumpu bych hodnotil jako vcelku dobrou, ale ne tu nejlepší. Nejvíce se to asi podepsalo na tempu, nebylo potřeba odpočívat.
Celkově bych to hodnotil asi -9/10.
Při přijatelné ceně s porovnáním s konkurencí bych to určitě koupil ..
Díky ronnie.cz za vzorky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 6:33 pm Předmět: |
|
|
A ja nic  A kdyz si to tak uvedomuji, tak jsem vlastne ani nedostal potvrzovaci zpravu, takze na me asi jezisek zapomnel a to jsem se tak tesil, ze si ho dam v nedeli na trenink zad  Ale to je jedno, prezil jsem bez agrezzu doted, tak preziju i nadale . V pripade nejake krize to Jihlavanka jisti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 7:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 9:10 pm Předmět: |
|
|
V prvé řadě chci poděkovat jako obvykle za vzorky, jsem rád, že mám možnost nové produkty odskoušet :o)
Nicméně recenze už tak lichotivá asi nebude
1) Předevčírem jsem si dal jeden sáček na trénink hrudníku a .... ehm nic :o)
2) Včera jsem si dal zbývající 2 sáčky na trénink nohou a .... ehm překvapivě nic
Cítil jsem vlastně akorát to, co po dvou kofeinových tabletách (stejný obsah kofeinu je ve dvou sáčcích pokud se nemýlím).
Ale chuť musím pochválit, dobrý džusík
Na druhou stranu uznávám, že nejsem ideální testovací subjekt
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 9:14 pm Předmět: Taky nic |
|
|
Asi nam v Brne nefunguje posta
|
|
| nahoru |
|
 |
petrseky
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 11:18 pm Předmět: |
|
|
ahojte!
první věc - děkuji za vzorky, děláte to skvěle, respekt.
Jsem začátečník, jedu bez suplementů, vše užeru, ale zkusit sem to chtěl.
co se týče samotného Agrezzu.
Chuť za mě super. ve 3 deckách mňamka. Nějaká "marakuja" či co. Ocas po sladidlech, ale je jasný že obyč cukr tam nebude.
Natěšenost na trenink - po 3 dnech nucené pauzy - nevim. Nemyslím že by to bylo lepší.
Mravenci byli, hlavně na konci na kole, prdel mravenčila fest. Během treninku sem tam, hlavně ruce.
Jinak sem byl po noční, naspaný 4 hodiny - na ho.no. Ale cítil sem se v poho. Možná placebo při představě, že jdu do rachoty až 4tyho ledna :-D
Takže další test proběhne během víkendu, info dodám.
Dotaz: mezi svátkama mě čeká amatérskej turnaj v badmintonu. Může být Agrezz k něčemu tam?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | A ja nic A kdyz si to tak uvedomuji, tak jsem vlastne ani nedostal potvrzovaci zpravu, takze na me asi jezisek zapomnel a to jsem se tak tesil, ze si ho dam v nedeli na trenink zad Ale to je jedno, prezil jsem bez agrezzu doted, tak preziju i nadale . V pripade nejake krize to Jihlavanka jisti |
Taky, taky, ale nevesim hlavu :). Posta je ted vytizena a treba budeme mit v pondeli nebo utery radost :).
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, zašlu tedy taky svoje zkušenosti. Dorazily mě 3 balíčky a celkem jsem se na to těšil. První jsem si lupl v rámci učení na zkoušku a byla to naprostá paráda - soustředěnost, zápal a mravenčení po beta-alaninumi nevadilo, spis naopak. Další dnes na trénink noh a přítelkyně taky. Ji to moc nenakoplo je zvykla na kafe, jen to mravenčení, u mě zase supr. Místo dřepů, zakopávání, legpresu a lýtek jsem přidal čelňáky a předkopáváni. Dost sem se na to těšil, jelikož předtréningáč jsem měl naposled asi před 4 lety tak si uvědomuju, že jistou roli u me mohlo hrát i placebo, nicméně reálné účinky jsem cítil taky. Celkově lepší než Nano Vapor, na stejno se Superpumpem od Gaspari a trošku horší než starej shotgun, ale v tom prý bylo i DMAA nebo Yohimbin (jsem slyšel). Spokojenost, díky Ronniemu. Na jaře možná koupím. Píšu z mobilu tak sory za gramatiku _________________ Mít 6 pack při 50 kg je stejné jako když má tlustá holka velký kozy ... nepočítá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
Panini
|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 12:36 pm Předmět: Tak jsem to vyzkoušel |
|
|
Ahoj,
tak tedy přidám svoji recenzi.
Agrezz jsem vyzkoušel na dva tréninky. Jak tu všichni píšete že cítíte mravenčení,já nic takového necítil. Ano musím uznat,chuť a rozpustnost je u tohoto výrobku parádní,lepší napumpování jsem také pocítil,ale nějaké mravenčení či nával energie se u mě nekonal.
Neříkám tím,že je to špatný výrobek,každý by si ho měl otestovat sám na sobě. U mě tedy nějak extra nezafungoval.
194 cm/90 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 12:45 pm Předmět: |
|
|
Děkuji všem za dosavadní hodnocení!
A pár odpovědí k tématům...
| Mudraon napsal: | | ...vyzkoušel jsem sáček, chut to má jako mango či tomu něco podobné.... |
Jo, to jsem napsat zapomněl, posílal se ananas-mango. :)
| Lord_Ivory napsal: | | Tak snad se taky dockam. Schranka prazdna -.-. |
| Radyn napsal: | | Asi nam v Brne nefunguje posta |
| Draper napsal: | A ja nic ... |
Prosím napište mi soukromou zprávou, komu zatím nedorazilo (Vy tři výše nemusíte, kouknu za chvilku), dohledám v odeslaných, jestli Vám bylo odesláno... a kde je tedy problém.
Naposledy upravil Ronnie dne so prosinec 19, 2015 12:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Hellgel ® | ExtrifitHotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení. 43 Kč Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|