|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 12:47 pm Předmět: |
|
|
Jo a abych nezapomněl, Agrezz je od před chvilky v prodeji.
Pro ty z Vás, kterým jsme posílali vzorky, platí ta adresa v průvodním dopise pro o kousek lepší cenu (platí do konce roku).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 1:24 pm Předmět: |
|
|
Agrezz není vůbec špatný, ale ta cena je teda dost vysoko...lze koupit jiné produkty na stejné úrovni ale o 2-3 stovky levněji a to v 30ti dávkách...škoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Agrezz není vůbec špatný, ale ta cena je teda dost vysoko...lze koupit jiné produkty na stejné úrovni ale o 2-3 stovky levněji a to v 30ti dávkách...škoda. |
však jistě, novinky jsou vždycky cenově napálený, počkej pár týdnů a spadne to na pětikilo úplně v pohodě, neměli jste to tady tak chválit kokoti...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 1:55 pm Předmět: |
|
|
To si pleteš s elektronikou a podobně, nemyslím, že v segmentu sportovní výživy se toto dělá.
Určitě ale produkt, stejně jako jiné, bude v týdenní akci v shopu, ale jen na týden a až cca v půli ledna myslím.
Ne že bych tedy souhlasil s tím, že 42 Kč je vysoká cena, ale na tohle bude (a může) mít pohled každý jiný.
|
|
| nahoru |
|
 |
jurasek
|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 4:46 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes zkusil první sáček. Chuťově je to fajn, mravenčení na obličeji a později aji na nohách, to trvalo aspoň půl hodiny. Nakopnutí super, síla ještě lepší. Napumpovanej jsem byl stejně, jako když si dám před tréninkem samotný arginin.
Trénink byl hodně intenzivní a utekl velmi rychle, hodnotím pozitivně. Děkuji za zaslání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 6:42 pm Předmět: Hodnocení |
|
|
Díky za zaslání tady je moje hodnocení (budu porovnávat s hellgelem a nitroxem od prom-inu. Chronologicky- rozpustnost: super ale to i nitrox
-chuť: tady je to v mých očích slabota křivila se mi u toho huba :D v tomhle agrezz dostává na prdel i od hellgelu a nitrox to je úplná lahoda i když u předtréningovky je tohle pro mě nepodstatnej aspekt
-nabuzení: nejlepší co sem kdy zažil,drive do tréninku maximální opravdu člověk chce jít zvedat železo
-napumpování:pocítil sem ale nedokážu popsat jestli lepší/horší oproti zbylým dvěma
Shrnutí:Kdyby všechny 3 měli za stejnou cenu stejný počet dávek vítězí u mě agrezz. Ale když do hodnocení připočtu i cenu tak je u mě vítěz nitrox, 50 dávek seženete za 550kč oproti 20 za 760kč což je pro mě znatelný rozdíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 12:50 pm Předmět: |
|
|
Předem moc děkuji Martinovi za zaslání vzorků!
Abych pravdu řekl moc jsem od této pumpy nic moc nečekal,tak jako u všech ostatních pump co jsou na trhu.Dle mého názoru je nejlepší pumpou dobrá nálada s kofeinem,aspoň se necítím tak jako kdybych skočil do kopřiv :-)
U tohoto vzorku jsem ale pocítil jako by více energie a chuť cvičit déle,možná je to libidem možná i ne.V týdnu zkusím ještě oba vzorky tak uvidíme,každopádně jsem byl spokojen a ještě jednou díky...
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 1:30 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, díky moc za vzorky.
Chuť je super, dal jsem 1 sáček do 400ml vody a bylo to jako pomerančovej džus. Jeden z nejchutnějších NO přípravků co jsem kdy měl. Tady je vidět, že chuť je hodně subjektivní.
Po 15ti minutách přišlo mravenčení rtů, tváří...
Co se týká celkového efektu, tak bych dal takových 6 z 10ti bodů. Už jsem měl silnější nakopávače. Ale je fakt, že mám toleranci na kofein... denně dávám tak 300-400mg. U většiny NO si dávám 3x doporučenou dávku :)
Jeden sáček jsem dal bratrovi a ten mi řekl, že nikdy nic silnějšího neměl... efekt opět dost individuální.
EDIT: ještě jsem nanapsal, že mě pálila huba... jakoby v tom bylo chilli, ale nic hrozného
Naposledy upravil eschaia dne po prosinec 21, 2015 9:30 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanzso
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za vzorky.
Vzal jsem si jednu dávku na trénink nohou.
Chuť - příchuť mi chutnala, oproti jiným nakopávačům hodně dobrá, jen mě po vypití docela dost pálil jazyk.
Asi za 10 minut se dostavilo svědění a větší motivace do tréninku. Energii jsem měl po celý 1,5 hodinový trénink.
Moc nakopávačů na mě nefunguje, ale tento mě hodně překvapil.
Kvůli ceně bych dal hodnocení 8/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
zachyd
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 6:40 pm Předmět: Agrezz |
|
|
Především chci poděkovat Martinovi za možnost vyzkoušet novinku z dílny Extrifitu a za zaslání vzorků Agrezz.
Na otázku :,, Chcete zažít skutečnou intenzitu tréninku? Takovou, kdy cítíte nejen maximálně napumpované svaly, ale také dokonalou koncentraci na trénink, kdy jste schopni ze sebe vydat maximum a vše jde samo?,, Ano opravdu takový trénink jsem zažil !!! Chuť lahodná žádná chemka. Nájezd vcelku rychlý cca po 15 minutách mravenčení obličeje a uší, pak zafungovala termika a já byl celej příjemně zahřátej a připravenej na trénink.Žaludek bez pocitu pnutí... Agrezz vskutku šlape dobře - chuť do cvičení, síla, napumpovanost a výbušnost nechyběla po celý intenzivní trénink cca 1 hodinu . Za mě jeden z těch lepších přípravku na trhu a nebál bych si ho koupit a frčet na něm. Proto za mě motto na závěr: Kde konkurence udělala chybu ? Za mě palec nahoru....
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za vzorky.
První vzorek - chuť dobrá, po 15 minutách štípání, které ale bylo za 10 minut pryč, energie byla, pumpa budiž, akorát sem se zpotil jako prase....pocity smíšené
Druhý vzorek - ani nevím, že sem si něco dal, štípaní nebylo, pumpa jo, trocha energie, ale do 30 minut to opadlo...
Třetí vzorek - už snad ani nezkusím...
Celkově 5/10
Chodím cvičit na lačno tak 3-4 hodiny po jídle. Jinak nechápu na co tolik citrulinu a alaninu, to štípání, pokud je silné, tak je to spíš na obtíž než k dobru..ale čistě můj názor. Jinak z novinek pro mě bezkonkurenční Assault Black, to je naprosto jiná liga. Nebe a dudy.
|
|
| nahoru |
|
 |
MadHouse
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 7:18 pm Předmět: Testování |
|
|
Také děkuji moc za poslání vzorků a přidávám první zkušenosti.
Příchuť - po zjištění, že se jedná o kombinaci ananas,mango, tak jsem čekala, že mi to chutnat nebude (nejsem fanoušek tohoto ovoce), ale byla jsem příjemně překvapená
Trénink - na první pokus jsem použila polovinu dávky, protože jsem přece jenom menšího vzrůstu a ještě k tomu něžného pohlaví a řekla bych, že to bylo tak akorát (náladička byla, energie a pot taky, ale zároveň jsem se mohla stále perfektně soustředit)
Závěr - určitě funguje a ráda si ho dám znovu (koupila bych si ho, ale záleží na ceně, balení a příchutích)
|
|
| nahoru |
|
 |
req
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 9:35 pm Předmět: agrezz |
|
|
Díky za vzorky.
Trénink jsem měl dnes kolem 16:00 a nejspíš usnu normálně. Mám 83 kg, 15% bf.
Dal jsem poloviční dávku, protože mi kofein šlape dost dobře a tady je v celé dávce 200 mg.
Poloviční dávka mi trochu zvedla tlak, lehce jsem cítil ksicht, a za hodinu mi začal trénink. Věřím že mi to pomohlo, měl jsem spíš fullbody, kdy jsem hecoval maximálky. Při tréninku dávám instantní bcaa.
Nicméně agrezz určitě nakopnul, příště dám znova poloviční dávku a zvedat nebudu, stačí to bohatě.
Do budoucna bych si ho schovával spíše na tréninky, kdy jdu do gymu a nemám tolik energie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rage_cz18
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 9:54 pm Předmět: Agrezz |
|
|
Na úvod bych chtěl velmi poděkovat za zaslané vzorky. Po přečtení zdejší diskuze jsem se velmi těšil a očekával něco výjimečného, bohužel tyto kladné názory sdílet nemohu.
Chuť celkem v pohodě (proti Hellgelu lahůdka, proti Nitroxu slabota). Tím ale pozitivní hodnocení končí, žádné mravenčení, žádná pumpa ani koncentrace do tréninku, a to nejsem žádný pravidelný konzument nakopávačů. Nitrox (více než 2x levnější) na mě působí mnohem více.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po prosinec 21, 2015 9:34 am Předmět: |
|
|
Tak dekuju za vzorky, vcera jsem byl skoro po 3 tydnech cvicit, tak jsem tam jeden sacek prdl..
chut - koho zajima chut u nakopavace?
rozpustnost - ok
ucinky - po 15min me stipal celej xicht, pumpa solidni (supl jsem k tomu jeste par gecek AKG), soustredenost taky, energie hoodne (nepripisuju to vse tomuhle suplementu, ale urcitou roli v tom zahral)
secteno podtrzeno, pokud nebude cena premrstena tak to nemusi byt vubec spatny
Akorat nedoporucuju ho brat vecer, dal jsem 20:30 pred cvicenim, no ve 4 rano jsem jeste nespal a hlava jela naplno, jako bych byl necim zdrogovanej  a to jen s kofeinem v tuhle vecerni dobu problem nemam _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Hellgel ® | ExtrifitHotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení. 43 Kč Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|