Agrezz®

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Agrezz®  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Agrezz®
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2015 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Agrezz není vůbec špatný, ale ta cena je teda dost vysoko...lze koupit jiné produkty na stejné úrovni ale o 2-3 stovky levněji a to v 30ti dávkách...škoda.

Když se koukneš na to co stojí a obsahuje Red Bull nebo jiné "energy drinky", tak zjistíš že jsou mnohonásobně dražší na ten obsah látek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2015 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Chadzi napsal:
Agrezz není vůbec špatný, ale ta cena je teda dost vysoko...lze koupit jiné produkty na stejné úrovni ale o 2-3 stovky levněji a to v 30ti dávkách...škoda.

Když se koukneš na to co stojí a obsahuje Red Bull nebo jiné "energy drinky", tak zjistíš že jsou mnohonásobně dražší na ten obsah látek

Když bydlíš v krabici od televize, tak se taky můžeš uklidňovat tím, že jsou lidi co se přikrývají novinama:) btw. crazy wolf z Kauflandu bývá v akci za 3,90 a je to chuťově i obsahem totéž co Red Bull...
marraw

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2015 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem včera ochutnal první ze sáčku které mi došly (dík za zaslání)

Chuťově mi vzorek vyhovoval převážně tím, že nebyl přehnaně sladký a trochu kyselý (přijemně osvěžující).
Rozpustnost byla parádní.
Co se učinků týče, dostavilo se štípání obličeje a celkové nakopnutí k treninku. Energie byla i na konci treninku. Ale trenink jsem měl pozdě večer, tak jsem nemohl usnout :D.
Převážně používám jako nakopávač čistý kofein a agrezz byl změna k lepšímu, ale záleží dost na ceně produktu aby účinek byl uměrný cenovému rozdílu mezi kofeinem.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2015 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, děkuji za zaslání vzorků Ronnie.cz a možnost zkusit Agrezz.
Už jsem využil všechny vzorky, tak přidávám názor.
Chuť : výborná, nemá chybu!
Mravenčení : mravenčilo mně po 15 minutách po obličeji a na partii, kterou jsem cvičil (měl prokrvenou)
Nakopne nebo nenakopne ? Mě to nakoplo, šel jsem na trénink unavený a po zahřátí jsem se cítil skvěle. Tím ten nakopávač splnil moje očekávání.
Cena produktu : individuální věc, mně příjde vyšší než jsem čekal, ale jelikož mi to fungovalo, tak bych si ho za tu cenu i koupil ve fitku místo hellgelu.
Celkově hodnotím velmi kladně!
Děkuju.
petrvykopal

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2015 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za zaslané vzorky.

Po vyzkoušení musím uznat že tento nakopávač funguje,alespoň na mě a sparinga.
Jeden tréník jsem jel silově a měl sem pořad energii dál cvičit a přidávat serie a i po malém počtu opakování jsem cítil napumpovanost.
Druhý trénink s agrezzem jsem to víc pumpoval a bylo to sakra poznat a mravenčelo mě celý tělo,takže za mě pecka
Jo a chuťově to není žádná umělá kyselotina jako třeba beast od czechvirusu kterej sem absolutně necítil já ani sparing.
Škoda vyšší ceny,výrobek je hodně podobný složením a efektem jako Nitrox pump od prom-in
ale jak už tu je zmíněno ten je cenově jinde.
Líbí se mi že Agrezz neobsahuje kreatin,protože ten je dnes všude...
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2015 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dneska mrknul do schranky a odesel smutne se sklopenyma ocima. Si rikam, to neni mozny... A pak jsem zjistil, ze jsem napsal adresu k rodicum (a nic mi nerekli). Dvakrat jsem se proplesknul a vecer to konecne vyzkousim a pripisu zkusenosti. Diky
nicols

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2015 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U mě stále nic
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2015 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Ivory napsal:
Tak jsem dneska mrknul do schranky a odesel smutne se sklopenyma ocima. Si rikam, to neni mozny... A pak jsem zjistil, ze jsem napsal adresu k rodicum (a nic mi nerekli). Dvakrat jsem se proplesknul a vecer to konecne vyzkousim a pripisu zkusenosti. Diky

Ja dneska taky mrknui do schranky a videl jsem tam pres ty dirky neco velkyho, uplne se mi rozzarily oci, tak ji honem celej stastnej otevru a on to byl za*ranej katalog DM
toupa

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2015 7:04 pm    Předmět: zkušenosti Odpovědět s citátem

Ahoj, také děkuji za vzorky Agrezzu - dorazily hned první den - zde jsou mé zkušenosti:

O mě: Jsem začátečník (posiluji necelý rok) jedu full body tréningy, mám 80kg, žádné nakopávače nepoužívám, kafe nepiju a kofein do sebe dostanu velice výjimečně. Netuším, jaký efekt by na mě měl kofein, nakopávač či v podstatě jakýkoliv stimulant mít (vím teoreticky, v praxi netuším).

Komu se nechce číst, tak na mě Agrezz nijak pozitivně nepůsobil.

První tréning jsem měl doma (venku), nakopávač (celý sáček, zváženo 21g) jsem si dal cca 3 hodinky po snídani, ale cca hodinku před jsem ještě měl ořechy a ovoce. Nakopnutí jsem žádné necítil, mravenčení asi jo, ale bylo to velice nepatrné a spší jsem to přisuzoval kombinaci potu a zimy v termoprádle. V ničem jiném jsem rozdíl oproti jiným tréningům nespatřil.

Druhý tréning jsem jel v posilovně, Agrezz jsem hodil 2,5 hodiny po snídani a tentokrát jsem již žádné další jídlo nejedl. Jelikož jsem se zdržel v práci, zvedat jsem začal až za 45 minut. Mravenčení tentokrát začalo okamžitě (což v práci nebylo nic příjemného ). Při tréningu jsem to ale už vůbec nevnímal. Ostatní účinky zase těžko říct. S tréningem jsem byl spokojen, jestli mi Agrezz nějak pomohl nedokážu říct (což už je možná samo o sobě odpověď), přistihl jsem se ale, že mezi seriema pochoduji tam a zpět asi více než obvykle.

Jeden sáček mi ještě zbyl, až pojedu tréning s kámošem, tak mu ho dám k vyzkoušení.

Každopádně děkuji za možnost nakopávač vyzkoušet.
bbvka

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2015 7:49 pm    Předmět: Agrezz Odpovědět s citátem

Ahoj,
Agrezz už jsem vyzkoušel a přijde mi spíš lepší :)
Sice nezkousim vše co je na trhu, ale už jsem jich pár nakopavacu zkusil.
A většinou mi nedělají dobře. Byl jsem unavený a cvičit se mi moc nechtělo.
Vzal jsem a už po 5min jsem cítil Jehličky v prstech.
Do 15 min všude tam kde jsem zatnul a povolil.
Trénink byl energický, ale docela jsem se zadychaval :) ale i tak jsem toho odcvicil více než normálně :)

Po tréninku (cca 1,5h) na mě padla únava, doma jídlo a za hodku spát (což se mi ale moc nedařilo)

Takže:
Rozpustnost - 10/10
Chuť - 9/10 přišlo mi to jako pomeranč s něčím.
Funkce - 9/10 (10 si schovavam na něco po čem budu lítat ;))

Třeba takový nitrox pump od prominu mi vyloženě nedělal dobře (zvedal se mi žaludek) a připadal jsem si spíš predavkovany..

Díky za vzorky
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2015 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem vyzkousel po celodennim litani a praci. Chtelo se mi celkem spat. Co naplat, cvicit se musi. Slusne to probudilo. Mravenceni jsem bohuzel necitil a nejake extra napumpovani taky ne. Ale na druhou stranu jsem se jeste vic extreme potil. Normalne se potim fakt dost, tak na 3/10 draperovi stupnice, ale s timhle to bylo tak na 5/10 a to uz je maso. Rozpusnost je super. Chut je takova no, nic extra. Je to kysele, ale mnohem min nez hellgel.

Trenink byl vic energeticky nez normalne, coz je pozitivni. Pomerne hodne jsem topil, az jsem se lekl. Takhle rozpaleny vetsinou nejsem, ale osobne se to za ty penize na me imo nevyplati. Kafe udela stejnou sluzbu.

Premyslim, ze napriste zkusim dva sacky. 1 sacek hellgelu jsem taky necitil a nitropump od prominu taky ne.
LaFontaine

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2015 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem vzal 3. a poslední vzorek Agrezzu. Chuť byla v pohodě, byť sám bych si mango-ananas nikdy nekoupil, protože nemám rád mango, ani ananas Po vypití během cca 15 minut lehký mravenčení v obličeji, trochu v prstech, ale nic divokýho.
Největší soustředění jsem pocítil během primal move rozcvičky, co dělám před tréninkem Potom při samotným cvičení žádná znatelná změna oproti jinejm tréninkům. Byly to ale dobrý tréninky, kdy jsem neměl problém s únavou nebo tempem, i když jednou jsem byl málo vyspanej a podruhé jsem cvičil netradičně z rána bez snídaně. Žádná zívačka. Oproti 2 lžičkám kávy do 2 deci coly, co jsem dřív občas dával, ale nevím, jestli bych poznal rozdíl.
Nárůst síly nebo znatelně větší napumpování jsem nepocítil. Cvičím ale fullbody a není to žádná pumpovačka.
Mravenčení cvičenejch partií se projevilo spíš až po tréninku, konkrétně u lýtek, když jsem odcházel z šatny

Abych to shrnul, tak jsem pokaždé odcvičil dobře a kvalitně, i když k tomu někdy nebyly podmínky. Žádný superman stavy se ale určitě nekonaly, nebyly to nejlepší tréninky, co jsem zažil. Nic ve smyslu, že by se mi vůbec nechtělo přestat cvičit a odjel jsem ještě kdeco navíc, jak tu někdo psal. Při cvičení se hodně potím, ale zvýšený pocení jsem nezaznamenal.

Pro mě to byla pojistka kvalitního tréninku. Rád bych měl něco takovýho po ruce pro případ, když se člověk moc necítí nebo se mu nechce, určitě to probere. Celý balení bych nekoupil, protože zatím dávám peníze jen do základních suplementů, kam preworkout neřadím. Kdyby byl ve fitku na baru, tak po něm jednou za čas v případě potřeby sáhnu.

Martinovi mockrát děkuji za vzorky
Radyn

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2015 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ke me se vzorky nedostaly (asi je vysnupala postacka)tak sem si objednal baleni-trosku me zaskocilo ze sacky nebyly zabaleny v krabici ale v igelitce. dnes sem vyzkousel a musim rict ze krome toho ze se potim jako prase nic necitim.Zitra dam 2 sacky
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2015 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radyn napsal:
Ke me se vzorky nedostaly (asi je vysnupala postacka)tak sem si objednal baleni-trosku me zaskocilo ze sacky nebyly zabaleny v krabici ale v igelitce. dnes sem vyzkousel a musim rict ze krome toho ze se potim jako prase nic necitim.Zitra dam 2 sacky

Je tu nekdo z Brna, komu to doslo?

No tak na druhou stranu alespon nejaky pozitivum, dal pojedu svoji "naturalni" cestou bez kofeinu, na ktere jsem uspesne uz asi 5 mesicu a vidim v tom jen sama pozitiva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2015 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já objednal a došlo prd :-) ale doteď jsem o tom nikomu neříkal, protože nechci být za žebráka :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Hellgel ® | Extrifit
Hotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení.
43 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Agrezz® Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: