Moocha, To je on---díky pánové.
Draper. Tobě rovněž. K tréningu a jeho podílu na váhovém úbytku....Já souhlasím, samozřejmě ty jsi v tomhle extrém, takže věřím, že tvé tréningy dokáží určitě spálit slušná čísla, ovšem všeobecně si myslím, že strava je zásadnější a pokud chci spalovat, tak hodinová chůze, s nižší TH pak ideálně běh. Cvičení s činkami věnuji udržení síly a hmoty, resp. té udržitelné (z těch 40kg je samotného tuku max tři čtvrtiny) Záměrně jsem tréning neměnil ve prospěch vyššího počtu op atd. Na partii jezdím obvykle 2-3cviky, každý po 3-4sériích. obvyklý počet opakování je 6op.
Určitě ne, teď je to takové to, ani mohutnej, vyrýsovanej už vůbec:))) Jednak mám na sobě pořád přes 40kg tuku a taky jedu půlrok nonstop 200g sacharidů, takže jsem schlíplej:)) Nicméně o letních prázdninách, když budu aspoň měsíc po dietě, sem chci fotku určitě dát.
Johne, máš můj velký obdiv, mohl bych zhubnout tak těch cca. 10-15 kg tuku, ale zjistil jsem, že i s mojí hmotností do 100 kg už nejsem pro ženy odpudivý... , když se trochu napijí alkoholu, tak se se mnou i pomazlí...
motivace u muže při hubnutí, aby měl zase byť jen občasný sex je nesmírná...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
V práci volno, tak se tesim na předvánoční a hlavně sváteční každodenní cvičení .
Ja sice cvicim skoro kazdy den celej rok ale na to vanocni cviceni se taky tesim, hlavne na stedrodenni trenink v Mismasi
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Takze se zatim asi moc nechytlo ? Budou to tam nejak dovybavovavat, nevis?
Tuhle jsem tam chtel jit odcvicit ramena, ale pak nakonec na Moravaku stejne sedl na 3ku a jel na starou osadu :)
V Blue gymu me taky vyhovovalo, kdyz jsem tam byl kolikrat skoro sam, ale ted v Mismasi ani ne, tam mam ty lidi nejak rad a nevadi mi :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Pomatujete na Kanetakera , mlady kluk, co tu byl dost aktivni tak pred 6-7 lety a zil svuj sen o tom, ze bude profi wrestler , cimz tu byl vetsine lidi tak trochu pro smich
Ovsem celou dobu si sel za svym snem a dnes je z nej prvni cesky profi wretler
a jeste jedno video a Jirkou Tkadlcikem
Vedel som, že je to on, inteligentný chalan, pamätám si ho ešte aj z wrestlingového fóra, pekný monstrík z neho.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
může mi někdo vysvětlit o co v tom wrestlingu vlastně jde? mně přijde, že je to jedna velká trapná show pro lidi a ve skutečnosti tam o nic nejde... uznávám, že wrestleři musí mít sílu a dobře a vypadat, ale přímo ty "zápasy" nebo jak to nazvat mi přijdou jako totální bullshit a kravina
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru