Divadlo, ok
Ale ma vubec predstavu, jak narocne to fyzicky a technicky je a jak to divadlo boli?
takhle to skoro zni, jak kdyby ses tomu vysmival
Atoma znam, jsem s nim v kontaktu, asi ho na tebe poslu, at si s tebou trochu zahazi, to on moc rad
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Je to show, zabava, no ver, ze na profi urovni je len velmi malo narocnejsich disciplin. Nonstop zraneny, nonstop lietas,ziadne volno, holt, kazdy ma nieco, nie?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Přítelka přišla po noční, já v práci. Došla mi jen sms, že by uvítala, kdybych dojel, bo má mega chuť na sex. Tak jsem si vzal v práci půl hodky volno, dojel fofrem domů a doma bylo takové rošambo, že se ještě teď červenám studem
Dozfám, že podobné sms budu dostávat častěji
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Divadlo, ok
Ale ma vubec predstavu, jak narocne to fyzicky a technicky je a jak to divadlo boli?
takhle to skoro zni, jak kdyby ses tomu vysmival
Atoma znam, jsem s nim v kontaktu, asi ho na tebe poslu, at si s tebou trochu zahazi, to on moc rad
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Přítelka přišla po noční, já v práci. Došla mi jen sms, že by uvítala, kdybych dojel, bo má mega chuť na sex. Tak jsem si vzal v práci půl hodky volno, dojel fofrem domů a doma bylo takové rošambo, že se ještě teď červenám studem
Takovej ten pocit, když se po roce a půl cvičení v domácí posilovně podíváte na velkou osu a něco se vám na ní nezdá...rozhodl jsem nakonec změřit, kde je střed činky (označeno isolepou)
GG, well played. Já to balím, na zejtra se objednám k fyzioterapeutovi a veškerej sport už budu provozovat pouze u počítače
Kdybyste to nechápali, tak na bench pressu jsem poslední rok a půl centroval činku podle konce těch drážkovanejch úseků a ne podle reálného středu osy.
Prosil bych doporučení na trénink, který mě sbaví dysbalancí po celém těle
Ale aspoň už vím, proč jsem vždycky měl bench tak hrozně slabej a zaboha mi tam nešlo přidávat kila...
P.S.: Prosím, neptejte se, jaktože jsem si toho nevšimnul dřív
_________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru