Agrezz®

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Agrezz®  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Agrezz®
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2015 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud vím, tak do Brna Ronnie.cz nezasílá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RAAF_96

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2015 8:32 pm    Předmět: recenze Odpovědět s citátem

Ahojte, tak tedy napíšu své poznatky. Začnu rozpustnosti, není to ani nejlepší ani nejhorší, prášek se déle rozpouští a chce déle míchat. Chutnalo mi to jak mangové Céčko :D Ale o chuti to ani tak není žejo :) Ihned po vypití mě začalo svědět kolem pusy, pak prsty na rukách, uši, nos, krk, čelo.... Ale to samé mi dělal i Hellgel to může být mírná alergická reakce těžko říct. No ale cca po 20ti minutách co jsem dojel do fitu to začalo, svědění ustoupilo a výkonnost parádní, nějak jsem se nemohl zastavit takže něco do sebe to určitě má :D Tréning super, cvičit bez nakopávače je jako souložit s gumou, něco na tom bude :P Takže super, určitě se do budoucna mrknu na vaše výrobky :) Toť moje recenze. Díky za vzorky
to je on

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2015 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:

TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2015 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je on napsal:
Darkkiller napsal:

To není pravda, Ronnie.cz rozhodně zasílá i na Slovensko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheStrongBoy napsal:
to je on napsal:
Darkkiller napsal:

To není pravda, Ronnie.cz rozhodně zasílá i na Slovensko.

FritzH

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2015 12:05 am    Předmět: Re: recenze Odpovědět s citátem

RAAF_96 napsal:
Ahojte, tak tedy napíšu své poznatky. Začnu rozpustnosti, není to ani nejlepší ani nejhorší, prášek se déle rozpouští a chce déle míchat. Chutnalo mi to jak mangové Céčko :D Ale o chuti to ani tak není žejo :) Ihned po vypití mě začalo svědět kolem pusy, pak prsty na rukách, uši, nos, krk, čelo.... Ale to samé mi dělal i Hellgel to může být mírná alergická reakce těžko říct. No ale cca po 20ti minutách co jsem dojel do fitu to začalo, svědění ustoupilo a výkonnost parádní, nějak jsem se nemohl zastavit takže něco do sebe to určitě má :D Tréning super, cvičit bez nakopávače je jako souložit s gumou, něco na tom bude :P Takže super, určitě se do budoucna mrknu na vaše výrobky :) Toť moje recenze. Díky za vzorky

ty seš taky alergická reakce...svědění způsobuje beta alanin..který je v každém nakopávači a zde ho v jedné dávce je tuším 4g :)
vejdy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2015 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedno mínus a to je velká cena výrobku.I když je to novinka,přijde mi cena dosti vysoká,tak jako skoro všechny výrobky Extrifit,škoda...
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2015 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Já objednal a došlo prd :-) ale doteď jsem o tom nikomu neříkal, protože nechci být za žebráka :-)

V Brne to asi zabavili z protidrogovyho
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2015 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A je to pro nás brňáky dobrý nebo špatný?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
refresh

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2015 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem prošvihnul testovací kolo, tak jsem si pár balení Agrezz po recenzích objednal (pochvala ronnie-objednal jsem v neděli a ve středu dorazil).
Zkusil jsem ho teda včera při tréninku, protože se mi moc nechtělo a navíc jsem nestíhal (dárky ), tak jsem šel cvičit až po 8 večer.
To byla asi zásadní chyba. Vzhledem k tomu že předtrénink. přípravky nijak pravidelně nepoužívám, ani extra nepiju kafe, tak jsem účinek cítil dost značně. Začalo to svěděním už cca 5 minut po dopití, postupně celá hlava, ruce, nohy, v průběhu cvičení celý tělo .
Celkově mě to ale nakoplo, měl jsem energii po celou dobu, stejně tak ale i svědění a "jehličkování" což mi potom občas připadlo trochu nepříjemný.
Chuťově mě moc ananas-mango nenadchlo, uvidím jaká bude malina.
Co ale moc nedoporučuju, tak dávat takhle večer, asi to bylo i tím že nejsem tolik zvyklej, ale nemohl jsem potom moc usnout-cca do 3 , říkal sem si že si aspoň trochu přispim ráno, ale v 6 hodin jsem byl vzhůru, jako bych spal 12hodin
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2015 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
daymoon napsal:
Já objednal a došlo prd :-) ale doteď jsem o tom nikomu neříkal, protože nechci být za žebráka :-)

V Brne to asi zabavili z protidrogovyho

Ti dostali vzorky taky, tak by to zabavovat neměli.

Každopádně procházím teď jak soukromé zprávy tak i tady příspěvky a vynasnažím se všem, kterým mělo přijít a nepřišlo ani ode mě ani z shopu (zatím 5 lidí - Filip F., Lukáš P., Daymoon, Draper a Nicol S.), poslat v pondělí znovu. Jako bonus zkusím i vzorky jablečnoštrůdlového proteinu. :-)

Ono mimochodem několik obálek se nám vrátilo (jakože adresa neznámá), zajímavé je, že některé se vrátily už asi za dva dny - což podle mého nemělo šanci stihnout dojít na místo a zpět:). No ale co půjde, pošlu znova, nějaké vzorky tu zase mám, tak snad další pokus bude úspěšný. :)

...btw. k těm policajtům, nedávno mě dva zastavili a po chvíli povídání na mě: "...tak teda jen za dvě stovky, ale budeme u vás na Černým Mostě mít pořád slevy, že jo?"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2015 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsem si našel důvod vzít Agrezz po dlouhé a vleklé nemoci.
Nakopávač jsem neměl už možná přes půl roku, tudíž jsem byl i značně detoxikovanej a čekal jsem co se bude dít. Bohužel mě mrzí, že se vlastně nic extra nedělo.

Chuť ok, rozpustnost v pohodě - tady není co řešit.
Účinnky - při pití štípání rtů a v puse, ale asi proto, že mám po nemoci ještě rozpraskané rty.
Po dvaceti minutách jemné mravenčení a na tomto levelu už to zůstalo, nějaký druhý peak či nástup jsem nezaregistroval.
Nutno ovšem říci, že na mě nepůsobí prakticky nic, nejvyšší drive jsem zažil u Muscle Bomb od Reflexu. Jinak jsem prošel - Napalm, Nitrox Pump, Hellgel, NitroX od Extrifit, pár testerů Amix, Explosin, Trec S.A.W a Pre-W Box a C4 od Cellucor.

Mám ještě dva pytlíky, pošlu je tam oba a uvidíme. Holt každý máme tu toleranci jinou, ale pro mě brát 2x dávky je nesmysl a ekonomická zátěž. ( platí prakticky pro všechny výše zmíněné )

V porovnání s oběma předešlými Extrifit nakopávači bych Agrezz zařadil až na 3. místo - Nitrox, Hellgel, Agrezz.

Rád bych poděkoval Ronniemu, za poskytnutí vzorků a mrzí mě, že se nemohu odvděčit lepším hodnocením, ale nemá cenu podle mého nějak zkreslovat pocity z Agrezzu.

Veselé Vánoce,

xakrurychle
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: pá prosinec 25, 2015 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dal dva sacky. Po nocni, moc nevyspalej a malo najedenej a moc dobre mi to nesedlo. Cvicilo se ze zacatku hodne dobre, skvele to nakoplo, vetsi sila, ale tak po hodince se mi udelalo slusne soufl.
Jjinak musim hodnotit pozitivne. Urcite bych si na takove vyrobky snadno zvykl, ale memyslim si, ze na to svoje smrdlani jsou potreba. Rozhodne je to fajn vec po dlouhym dni, kdy je clovek nevyspaly a ma malo energie.
Jamberry

PříspěvekZaslal: pá prosinec 25, 2015 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vánoce, leg day, ideální čas na nakopávač :) Rozpustnost super, chuť v pohodě, mravenčení nastoupilo velmi rychle, ale tím to asi bohužel skončilo. Chuť do tréninku sice byla, možná jsem čekal větší ''drive'', ale trénink to byl i tak kvalitní.

Každopádně ještě jednou děkuji za zaslání vzorků :)
Riku

PříspěvekZaslal: pá prosinec 25, 2015 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No největší účinek nakopnutí jsem pocítil když jsem to vypil, sice mi to chutnalo ale křenil jsem se u toho mravenčení nastoupilo do 5 minut a čím víc jsem cvičil tím víc bylo intenzivní, ale mimo toho jsem taky nepocítil nějaký super efekt, ani jsem teda nic nečekal, stejný jako všechny dostupný nakopávače... navíc na mě ani kofein nemá naprosto žádný účinek takže tak.. jo možná jsem po tom měl lepší náladu
Hellgel ® | Extrifit
Hotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení.
43 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Agrezz® Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: