|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 2:18 am Předmět: |
|
|
Nevidel som ani jedno z toho, dnes som vsak videlvprvu cast
The last kingdom a vyzera to slubne.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 8:15 am Předmět: |
|
|
Takže po dnešní nudě v práci, kdy jsem náhodou na YT shlídnul mrtě rvaček ze seriálu Banshee to asi večer stáhnu:)
Hele, jak je to s Vikingama? Viděl jsem první serii, na rozdíl od mých kamarádů mě to celkem zaujalo, ale dvojku jsem dodíval po prvních dvou dílech. Nějak mě to nevtáhlo. Jak se to vyvíjí, mám tomu dát znovu šanci? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 8:56 am Předmět: |
|
|
The Last Kingdom je podľa jednej z mojich najobľúbenejších knižných sérií vôbec, takže pozerávam a zatiaľ slušné, aj hlavnému hrdinovi som akosi prišiel na chuť, Vikingom daj určite šancu, budúci rok tu máme ďalšiu sezónu a tá vyzerá parádne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 8:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
Vikingové jsou top seriál a kvalita pořád neklesá
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 6:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 25, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Mablung napsal: | | Darkkiller napsal: | Já ted zacal koukat na Fear the walking dead a po prvních dvou dilech musim rict, ze se mi to dost libi, zombie tematiku mam rad. Snad tomu nedojde stava jako u WD, ktery me prestalo bavit po 2 seriich (spis uz driv).
|
Musí člověk u tohoto seriálu vypnout ze začátku mozek, aby přijal, že se zombie rozšíří po celém světě a nebo je to první vlaštovka, kde je to podané uvěřitelně? |
Hele těžko říct, dost se tohle řešilo na Edně. Občas je na první pohled chování postav/vlády hloupé, ale na druhej už zas tolik ne (musíš počítat s tím, že postavy v serialu nevědí, co to "zombie" je + zmatek atd). Pro mě to v rámci možností uvěřitelný je.
Líbí se mi tam ta atmosféra. Narozdíl od WD postavy nejsou vrženy do postapokalyptickýho světa, ale ta apokalypsa právě probíhá. |
Tak jsem se na to podíval. Uvěřitelné to absolutně není. Než ke mě zombie dojde, stačím si uvařit večeři, dojít si na záchod a svařit si nějakou tyč, abych jí propíchl mozek. Pokud bych to náhodou nestihl a dal si mezitím šlofíka, tak jí prostě odstrčím. Aniž bych se nakazil.
To, že se postavy občas chovají nesmyslně, se dá omluvit panikou. Nicméně, chování vlády je totálně nesmyslné. Strašně mě rozesmálo, když i patnáctiletý parchant věděl ze sítě co se děje a jediná vláda ne. Nebo (a snad to není tak velký spoiler), když kupa vojáků vběhne do budovy a diví se, že se jich polovina nevrátí. Případně, že vojáci neví, co je to plamenomet.
I kdybych si dal nálepku "točeno v alternativním vesmíru, kde se slovo zombie nikdy nevyskytlo", stejně by mi scénář rozšíření chodících mrtvolek připomínal práci desetiletého dítěte, které propadlo nejen z biologie. Možná to chce jen vypnout mozek a sledovat příběh a vztahy. Problém je v tom, že zajímavých a charismatických postav je tam málo. Snad jediná zajímavá postava je feťák a ten moc kladný není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 11:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 8:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2015 11:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 1:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 12:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so leden 30, 2016 1:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út únor 16, 2016 11:55 pm Předmět: |
|
|
Dokoukano http://www.csfd.cz/film/56390-into-the-badlands/prehled/.
Zatim jen 6 dilu z 2015.
Takovy becko akcni, spousta souboju s mecem a nebo beze zbrane.
Maj auta a motorky, ale strelne zbrane vubec, ani luky nepouzivaji
Konec dost zklamani, desne otevreny, vyrojilo se jeste vic otazek, a odpovedi zadne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|