|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: | vážně máš bench a mrtvolu stejnou maximálku? a lepší bench než dřep? buď máš velice zajímavou genetiku, nebo cvičíš špatně (lépe řečeno na hovno )
a to jestli maso jíst nebo ne je spíš osobní, než že by to bylo podle nějakých skupin... pokud ti maso nesedí, tak ho jez míň, nebo v krajní mezi nejez vůbec (případně jestli ti vadí určitý druh tak ho dej pryč)
jinak táta je taky Áčko a jí maso úplně v pohodě a určitě mu prospívá |
No s těma nohama je to horší,když jsem po tréninku nohou měl jet druhý den na kole,tak to moc nešlo.Takže je pravda,že ty nohy jsem cvičil spíš lehce.Mě maso taky chutná,nemám po něm trávící potíže,jenom si v návaznosti na ty krevní skupiny myslím,že ho tolik "nevyužiji",údajně ho to ukládá do tuků,blabla...
Proto mě zajímali A-čkaři,kteří by to vyvrátili
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coder

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 4:40 pm Předmět: |
|
|
resis hovadiny to ze nemas vysledky nema nic spolecneho s tim jaka jsi krevni skupina
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 4:42 pm Předmět: |
|
|
Hele,to jak vypadas je vic o jidle,to kolik zvedas vic o treningu
To je neoddyskutovatelne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 4:50 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Přestaň se o sebe bát a začni své tělo víc poslouchat. Samo ti řekne, co je pro něj dobré a co mu nevyhovuje. Kila na čince nejsou důležitá, důležitější je pocit z tréninku a psychické nastavení.
Každý jsme jiný a každému vyhovuje trochu jiné složení potravy, ale i tréninku, odpočinku a všeho. Začni si hledat svou cestu. |
Možná je to přesně ten problém,že se moc bojím
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 4:58 pm Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | resis hovadiny to ze nemas vysledky nema nic spolecneho s tim jaka jsi krevni skupina |
Je mi jasný,že i A-čko může vypadat/cítit se dobře.Proti tomu jak jsem vypadal,tak jsem taky relativně spokojenej,ale furt je tam obrovský prostor co zlepšit.
Spíš mi šlo o to využití živočišných bílkovin,kde jejich omezení doporučuje i M.Kulštejn v knížce S.Vlny
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 5:00 pm Předmět: |
|
|
| tarzos napsal: | Sice jsem Ačkař, ale měl jsem za to, že hovězí ve větším množství nedělá dobře nikomu nejvíc mi asi sedí ryby (losos). Akorát čerstvýho u nás nekoupím a taky je dost drahej na každodenní výkrm |
Lososa kupuju chlazenýho 1x týdně v Lidlu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 5:11 pm Předmět: |
|
|
Jak cvicis?
A co je tvuj primarni cil? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Jak cvicis?
A co je tvuj primarni cil? |
Pondělí
Hrudník
Bench-press 6-10 4 Tlaky JČ hlavou nahoru 8-10 4 Benchpress vsedě 8-12 3-4 Pec-deck 8-12 3-4
Biceps
JČ střídavě vsedě 8-10 3-4 Zdvihy EZ-osy na stroji 8-10 3 Kladivový zdvih JČ vestoje 8-10 3
Břicho
Sklapovačky na šikmé lavici 12-15 3-4 Zkracovačky vleže 12-15 3-4 Vytáčení s osou vestoje 12-15 3-4
Středa
Nohy
Dřep s velkou činkou 6-10 4-6 Předkopávání 10-12 3-4
Ramena
Tlaky na multipressu před hlavu 6-10 3-4 Tlaky na stroji za hlavu 6-10 3-4 Upažování s JČ vestoje 12-15 3-4
Lýtka
Výpony vsedě na stroji 15-20 3-4
Pátek
Záda
Mrtvý tah 6-10 4 Veslování 8-12 4 Horní kladka širokým úchopem 8-12 3-4
Triceps
Stahování lana 8-12 3 Francouzský tlak vleže s EZ-osou 6-10 3-4 Stahování horní kladky podhmatem 8-12 3
Břicho
Zdvih nohou ve visu 12-15 3-4 Sklapovačky s vytáčením 12-15 3-4
Po tréningu cca 15min crosstrenažér
Primární cíl budování čisté svalové hmoty,i když nejdřív bych asi potřeboval omezit ty tukové zásoby
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 5:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 5:45 pm Předmět: |
|
|
Tady je jak to nema vypadat i kdz to spis vypada,ze jsi to z tadyma opsal :-D
Neopsal,ten tréning mám od jednoho docela úspěšnýho závodníka.Po třech týdnech je tam změna na 4x týdně.
FB jsem cvičil přes léto (trénink byl od supertrener.cz)
Různé tréninky jsem zkoušel předtím,čerpal jsem z body-test,kde byly systémy 5x5,apod.
Možná je fakt problém s tím,že nejdu až "nadoraz"
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Hele,to jak vypadas je vic o jidle,to kolik zvedas vic o treningu
To je neoddyskutovatelne |
Takhle nějak teď vypadám..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 6:36 pm Předmět: |
|
|
Mas siroke zada ale to je tak vsechno
Jak dlouho jsi jel tech 5*5?
Jaka byla periodizace?
Jak to vlastne vypadalo
To co funguje na jednoho,nemjsi fungovat na druheho
Za sebe tvrdim,ze na dobrou postavu nepotrebujes moc cviku,ale spis hodne serii
Klicovym je pomer mezi objemem, frekvencina intenzito _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Mas siroke zada ale to je tak vsechno
Jak dlouho jsi jel tech 5*5?
Jaka byla periodizace?
Jak to vlastne vypadalo
To co funguje na jednoho,nemjsi fungovat na druheho
Za sebe tvrdim,ze na dobrou postavu nepotrebujes moc cviku,ale spis hodne serii
Klicovym je pomer mezi objemem, frekvencina intenzito |
Bylo to loňský rok,než jsem si utrhl prst.Byl 3x týdně trénink,v každém tréninku DL,BP,Squat, plus lehce biceps,triceps,ramena - podle pocitu.Tam byla nejspíš chyba,že jsem cvičil kolem 19h a po tréninku jsem dával sachariďák a na noc vícesložkový protein.Když jsem zkoušel pevné jídlo,tak se mi hůře usínalo. (ráno v 5h vstávám)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
Ale s jkyma vahama jsi jel ten trojboj? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|