|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Ale s jkyma vahama jsi jel ten trojboj? |
Přesně už to nedohledám,bylo to mezi 70-80kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MIP
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 7:58 pm Předmět: |
|
|
Je to jednoduche. Aby ses zbavil nadbytečného tuku, potřebujes větší výdej než příjem, to znamená min jist. Co a kdy budeš jist není podle mě až tak podstatne, jen nejez vysloveně prasarny. Z my zkušenosti tvrdim že jestli snis denně 500 nebo 200 gramů masa, ve výsledků rozdíl nepoznas. K nárůstu síly a svalové hmoty to chce poradny trénink. Trenink kde máš v tydnu 3x větší objem na ruce než na nohy, mi vhodný neprijde, ať už ho máš z jakéhokoliv webu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
| MIP napsal: | | Je to jednoduche. Aby ses zbavil nadbytečného tuku, potřebujes větší výdej než příjem, to znamená min jist. Co a kdy budeš jist není podle mě až tak podstatne, jen nejez vysloveně prasarny. Z my zkušenosti tvrdim že jestli snis denně 500 nebo 200 gramů masa, ve výsledků rozdíl nepoznas. K nárůstu síly a svalové hmoty to chce poradny trénink. Trenink kde máš v tydnu 3x větší objem na ruce než na nohy, mi vhodný neprijde, ať už ho máš z jakéhokoliv webu. |
Hubnout tak nějak umím,ale nechci při hubnutí zbytečně přicházet o to málo svalové hmoty,takže bych potřeboval najít nějaký kompromis v podílu makroživin.
Toto foto je z Vánoc 2013,cca 104 kg,to jsem se necítil moc dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 8:18 pm Předmět: |
|
|
Je to sice pekne
Le proste zeres moc,makas malo a teening nic moc _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Je to sice pekne
Le proste zeres moc,makas malo a teening nic moc |
ok,děkuji za rady a Tvůj čas,nějak to celé přehodnotím a začnu od začátku.Tu teorii krevních skupin zatím hodím za hlavu Makroživiny na začátek nastavím v 5-6 jídlech na B 2g,S 3g,T 1g na současnou hmotnost,bude to OK?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
Jo,je to ok
Ale pocitej jenom s tou aktivni!
Speky prece nezivis _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Jo,je to ok
Speky prece nezivis |
Ok,děkuji,jenom pro upřesnění,je nutné mít v každém jídle sacharidy?Nebo může být svačina,popř.večeře jen B+T?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Robo06 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Jo,je to ok
Speky prece nezivis |
Ok,děkuji,jenom pro upřesnění,je nutné mít v každém jídle sacharidy?Nebo může být svačina,popř.večeře jen B+T? |
Nic proti, ale podle mě se motáš v kruhu. Hledáš nějaké píčoviny, aby jsi si zdůvodnil, že tvoje postava stála a stojí za hovno. Možná by nebylo od věci si také vyjasnit, co vlastně chceš.
Musíš si uvědomit, že lidé, co vypadají jako z magazínů, mají buď výbornou genetiku a/nebo nad tou postavou stráví hodně času a hodně tomu obětují. Když budeš chtít dodržovat dobrou stravu, kontaktuj třeba Eska tady z fora (případně jakéhokoliv jiného výživového poradce, ale schopného) a on ti sestaví jídelníček (samozřejmě, ne zadara). Jestli chceš mít dobrou postavu, budeš ho muset dodržovat. Žádné okecávání, žádné očůrávání. Lidé do zhruba pětadvaceti se moc o stravu starat nemusí. Když člověk zestárne, bez kontroly stravy má pneumatiku většina lidí a je hodně těžké pochopit, že to tělo už prostě nereaguje tak, jako když byl člověk mladší.
Další věcí je, že tvůj trénink asi stojí za vyliž&^$^*%. Napiš, kde bydlíš a snad ti někdo doporučí schopného trenéra. Abys pochopil, proč se tak divíme tvé výkonnosti třeba v MT, přečti si a srovnej si hodnoty na http://strengthlevel.com/strength-standards . Každý jsme individuality, někomu jde lépe MT, někomu BP. Ale ty jsi až příliš mimo normy. Něco děláš špatně, ale to se přes internet těžko posoudí.
Co se vyjasnění preferencí týče, vidím, že už si tatík od rodiny. Potom by jsi si měl možná položit otázku, jestli chceš mít maximální svaly a sílu a nebo chceš mít prostě rozumnou a zdravou postavu? K obojímu vedou kapku odlišné cesty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|