|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
nemyslím, v kombinácii s tribulusom od tejto značky, ktorý je špička, sa javí ako viac než dobrá kombinácia, uvažujem o nej už dlhšie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m1ro
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
Ja si prave taky nemyslim, ze to jsou vyhozeny penize. Ale tak nevim, proto se ptam jestli ma nekdo osobni zkusenost prave. Hodne nazoru se da najit i na youtube, kde jsou reakce v podstate jen kladne, ale zajima me ten Nutrend no.
Jak pise Turakam, bral bych to dohromady s tribulusem, ten u me pri 20 kapslich denne funguje opravdu vyborne, mam to na sobe vyzkouseny.
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
Za tu cenu bych spíš šel do M-Staku od Animalu, je v něm spousta dalších věcí a funguje.
Mimochodem by mě zajímalo, jakej je rozdíl (pokud nejde např. o obchodní značku?) mezi ecdysteronem a beta-ecdysteronem? Pokud to chápu správně, tak v těch kapslích od nutrendu je "jen" ekdysteron ale u vemohrebu je tam ten "beta-e,.."
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
nějaké nové zkušenosti s produktem?
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
Ptal jsem se na Ecdysterone nějakého vědce z Maďarska ze Scitecu a říkal že nic moc, a taky že se to vyrábí z hmyzu (což jsem nevěděl) a doporučoval mi Anabolicu od Scitecu (což je asi taky nic moc, je tam HMB, Leucin a HICA - vše na principu Leucinu) Možná bych zkusil HICA samotnou někde, nevím kdo to vyrábí, možná Gaspari? Zkušenosti nemám bohužel s ani jedním. M-Stak jsem měl spolu s Pakem, bylo k tomu tričko a pěkná krabice a výsledek ale žádný, je to už dávno a v tý době jsem na hovno jedl a ještě víc na hovno cvičil...
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Nazgul napsal: | | nějaké nové zkušenosti s produktem? |
beru druhy tyden spolecne s tribulusem od stejne firmy. Tribul beru o 2 tydny dele...az dojedu 8-10 tydenni kuru ,dam urcite vedet
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá září 18, 2015 3:58 pm Předmět: |
|
|
Přemýšlel jsem, že bych zkusil tribulus, ecdysterone a rhodiolu. Na Aliexpressu se to vše dá sehnat relativne levne, kvalita asi moc extra nebude. Jít do toho nebo? Bral bych to ve velkých dávkách samozřejmě.
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: pá září 18, 2015 4:51 pm Předmět: |
|
|
Já sem byl s Vemoherb Tribulus vyloženě zklamán... nic sem nepozoroval a to sem bral o krapet víc než bylo doporučené dávkováná. To mnohem větší účinky měl "klasický" Tribulus 90ka od Amixu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martys88
|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 2:45 pm Předmět: |
|
|
nejake nove zkusenosti a timto pripravkem? mas smysl to kupovat nebo to je jen dalsi placebo?cetl jsem ze i tribulus kdosi testoval a podle lekarskych testu nemel zadny velky narust testosteronu. diky za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 5:49 pm Předmět: |
|
|
Jsou to vyhozené peníze,kupte si radši kvalitní protein...
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: po leden 04, 2016 10:47 am Předmět: |
|
|
Na základě zkušeností mých příbuzných z Bulharska během ledna vyzkouším 4 balení Tribulu a 4 balení Ecdy ve vysokých dávkách, po skončení dám vědět, jestli mělo smysl nebo ne :) Oboje od vemoherb
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|