Agrezz®

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Agrezz®  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Agrezz®
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
n.o.x

PříspěvekZaslal: pá prosinec 25, 2015 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsem se dostal k vyzkoušení vzorků.
Chuť (mango-ananas) dobrá, navíc štiplavá, což mám rád, protože mne to vždy kapku nakopne.
Po pár minutách přišlo mravenčení, které trvalo cca 20-30min a to bylo bohužel asi tak vše co jsem pocítil.
Agrezz ® je profesionální produkt určený pro maximalizaci výkonu, síly a silové vytrvalosti - výkon, síla ani silová vytrvalost se v mém případě nijak neprojevili. Trénink byl výkonostně na stejné úrovni jak obvykle.

dokáže odstranit lenost a výrazně prodloužit délku a intenzitu silového tréninku. Výrazným účinkem je efekt maximálního soustředění na výkon - Na odstranění lenosti bych potřeboval asi více sáčků ale soustředění na trénink bylo. Žádné zívání, které často v ranních trénincích pociťuji se neprojevilo.

Celkově ale hodnotím spíše pozitivně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
viktoria

PříspěvekZaslal: ne prosinec 27, 2015 1:17 pm    Předmět: agrezz Odpovědět s citátem

Ahoj,
pritel dostal vzorecky, tak i ja jsem jeden vyzkousela.

Pro predstavu: prcek, vaha 47kg :)

Nakopavacu, stimulantu atd, jsem vyzkousela jiz opravdu hodne od znamych znacek az po mene zname.
Agrezz jsem si vzala na ranni trenink nohou nalacno. Prichut byla ananas a chutnalo to priserne, az se mi to vracelo zpet :D (ananas normalne jim)
Prvni co jsem citila bylo mravenceni po celem tele, na ktere jsem zvykla od jinych produktu.
Prislo mi ze beta alaninu je tam zbytecne moc a porad jsem se musela skrabat a byla jsem lehce zarudla.
Priliv energie jako takove jsem nepocitila, avsak v tomto treninku jsem pokorila sve osobaky aniz bych si to uvedomila. Pritel mi porad nakladal a ja porad jela
Dale jsem cvicila jeste bricho a pak kardio. Celkem trenink trval 2.5 hod (coz u me je normalni delka).
Potreninku jsem nepocitovala znamky unavy jako tomu bylo u nekterych jinych produktu.

Celkove tedy hodnotim jako takovy prumer. Mela jsem lepsi i horsi. Zapracovala bych na chuti (ostatni prichute treba budou lepsi, nemam odzkouseno) a snizila bych davku beta alaninu. Jeste zkusim ostatni prichute, ale cele baleni kupovat nebudu. Myslim si ze po nekolika davkach bude ucinek jeste slabsi.

Ocekavala jsem proste vic, ale na kazdeho to muze pusobit jinak.
david.lee.hat

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj
děkuji za vzorky Agrezz.
Tak jsem včera ochutnal první ze sáčku
Agrezz ani shrnutí nepotřebuje tohle se prostě musí vyzkoušet.
Psychické povzbuzení
Větší vytrvalost
Větší síla
Pumpa
Kvůli ceně bych dal hodnocení 8/10.
Raiser

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prvně musím poděkovat Martinovy za zaslání vzorků Agrezz...
a teď k mému hodnocení, vliv na trénink u mě byl minimální jak u silového tak i u pumpovacího, jediné co jsem pociťoval bylo zvýšené pocení a o něco větší chuť tahat než obvykle, napumpování se od normálu téměř nelišilo, chuťově patří k tomu lepšímu co je na trhu.
Na mě většina předtréninkovek holt nemá takový vliv, ale jiným bude třeba šlapat parádně.
doNny_

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2015 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Předem děkuji Martinovi za poslání vzorků :)

Pár nakopávačů jsem měl, ale nikdy na mě žádný nefungoval a to kofein a jiné produkty skoro celý rok nepoužívám. Agrezz bohužel nebyl výjimka a nefungoval mi.

Skoro bych to přirovnal k tomu co tu napsal výše Raiser...pocítil jsem mírné pocení, ale to bylo bohužel vše...

Každopádně ještě jednou děkuji
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2015 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože nejsem na nakopávače zvyklej, řekl jsem si, že si vezmu jen půl sáčku - což asi byla chyba, necítil jsem vůbec nic. Dva zbylý sáčky jsem ale dal kamarádům, aby byl ještě širší zkušební vzorek, takže určitě napíšu, jak na to reagovali oni Každopádně díky za vzorky a možnost to vyzkoušet.

EDIT: Kámoška měla taky cca. půlku sáčku a říkala, že to cítila docela dobře, nabuzení, dobrý napětí ve svalech a nárůst síly.
nickname33

PříspěvekZaslal: st prosinec 30, 2015 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jednou děkuji za vzorky

Přirovnal bych to k Nitrox Pump - svědění po celém těle, a to je asi tak vše co se mnou Agrezz udělal. Chuťově jinak ok, rozpustnost také.

Každopádně jsem moc rád za zasílání vzorků či možnosti koupení v shopu, ne vše funguje / chutná dobře.
Hrdli

PříspěvekZaslal: st prosinec 30, 2015 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, rád bych v první řadě poděkoval Martinovi za vzorky.

Teď k samotnému hodnocení. Dovolím si upozornit,že zatím každý nakopávač, co jsem koupil / zkusil na mě fungoval. Takže ani Agrezz teda nebyl výjimkou, ALE bohužel nebylo to, co bych od nakopávače v této cenové kategorii očekával. Jelikož mě 7 dní trápila chřipka dostal jsem se až k samotnému vyzkoušení poprvé v pondělí. Kolem 17h jsem si dal kafe a po 30min následoval jeden vzorek Agrezz, po 10-15 min přišlo svědění obličeje (ve kterém se opravdu vyžívám ),ale kromě obličeje nic. Bohužel například pytlík Hellgelu, nebo Nitrox od Prom-inu na mě působí víc. Druhý vzorek jsem zkusil dnes, bylo to lepší,ale furt takový průměr. Jsem moc rád,že jsem si mohl vyzkoušet něco nového, toho si opravdu vážím.

Takže shrnutí :

Chuť : 7/10 (nevím čím to je,ale při pití mě z toho trošku pálí v krku, neumím si to vysvětlit )

Nakopnutí : 6,5/10 kromě svědění jsem nějaké výrazné povzbuzení nepocítil,ale pocit jsem měl dobrý

Pumpa : 7/10 Jelikož jsem jel fullbody k tomu nízké váhy abych se po tom týdenním ležení protáhl tak napumpování bylo solidní

Celkově : 6/10 Bohužel poměr cena/výkon je velký. Když to porovnám právě s výše zmíněným Nitroxem, nedá se porovnávat. Ten má u mě 9/10 ( ten jeden bod si nechávám až vyzkouším něco s DMAA )

Ještě jednou díky
packa17

PříspěvekZaslal: st prosinec 30, 2015 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Také musím poděkovat Martinovi za zaslání vzorků :)

Vzorky jsem dostala 3 a hned jsem je musela vyzkoušet složení vypadá super :) jsem holka a o to víc jsem se těšila na takové NO,pač jsem na ně nějak imunní.

Chuť docela dobrá ale ani neohromí už jsem měla lepší ,po chvíli mravenčení hlavně uší a v obličeji,soustředění a koncentrace během tréninku super. Napumpování skoro žádné,jak jsem již psala jsem na ně nějak imunní.

Hodnocení spíše průměr ještě jsem nevyzkoušela NO ze kterého bych si sedla na prdel ale i přesto děkuji
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak "fet" uz na druhy pokus prisel konecne i do Brna :) , dnes jsem si to vyzvedl, takze zitra vyzkousim a podam recenzi. Kazdopadne at to svuj ucel splni nebo ne, tak mockrat dekuji a stejne tak i za vzorky proteinu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ale byla to práce s tím Brnem. Ale konec dobrý, všechno dobré. Resp. to se pozná tedy zítra... :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tiah

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Děkuju za dodatečné zaslání vzorků, váš přístup je bezkonkurenční.

Nikdy předtím jsem žádný nakopávač nevyzkoušel, tak jsem čekal že by to mohlo fungovat. Bohužel se ale nic nedělo. Žádné mravenčení, nabuzení, nic. Jediné co jsem cítil byla pro mě docela dost ošklivá chuť Agrezzu.

I tak velký dík za vzorky.
petrViky

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2016 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj díky za zaslání vzorků.
Chuť: není co dodat prostě výborná
Efekt: na trénink jsem šel ráno a docela unavený tak jsem doufal, že mě to pořádně nabudí a tak se i stalo a po tréninku jsem byl solidně napumpovaný
Cena: je to opravdu individuální, holt někomu bude připadat přiměřená někomu ne
Celkově hodnotím Agrezz velmi kladně.
Kocik™

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2016 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Ronnie za zaslání vzorků, přišly už dávno hned v té první vlně zasílání, Agrezz jsem ale vyzkoušel až včera. Nebyl jsem moc vyspalej a cvičit jsem šel až v 6 večer po práci, takže nějaký nakopnutí jsem vážně potřeboval, kvůli zranění ramene teď cvičím "halfbody", bez tlakovejch cviků, a taovej trénink jsem odjel i včera.

Schválně jsem se ještě nedíval na složení, jen na cenu. Podobný suplementy nepoužívám pravidelně, většinou ale při objednávce jinejch suplů na vyzkoušení beru pár vzorků, a v minulosti jsem měl Assault od MP (starý složení), kterej jsem ani nespotřeboval, hlavně kvůli chuti. Nejvíc, co si pamatuju, na mě fungoval C4 od Cellucoru a Gear od FA.

Použil jsem celou dávku (vážim cca 110 kg). Chuť bych hodnotil jako neutrální, nic na čem bych si pochutnal, ale ani vyloženej hnus, hádám, že v Agrezzu není kreatin, kterej v preworkoutech bejvá, takže nemáte pocit jako když pijete namletou omítku. Denně vypiju x kafí, a na posezení vypiju dvoulitrovku koly, takže kofein na mě efekt nemá žádnej, ale musim říct, že Agrezz mě celkem probral, a energie do tréninku bylo dost. Po chvíli mě začal brnět obličej a hřbet rukou, podobný, ale slabší mravenčení/pumpu jsem pak cítil i v partii, kterou jsem cvičil, např. u mrtvoly jsem cejtil vzpřimovače, který normálně necejtim. "Soustředěnost" jako někdo píšu nevim jak hodnotit, když cvičím, tak se na trénink soustředím vždycky a na věci okolo zkrátka nemyslim.

Trénink jsem odjel relativně rychle (cca 1,5 hodiny) a mravenčení jsem cítil ještě asi hodinu po něm, možná až moc beta-alaninu.

Tyhle přípravky a jejich účinky jsou dost individuální, navíc každýmu to podle aktuálního stavu sedne jinak, ale ve výsledku (a k tomu co jsem v minulosti vyzkoušel) musím říct, že mezi preworkoutama je to nadprůměr, ale konečný dojem u mě sráží cena, myslím, že podobnej efekt jako s Agrezzem se dá dosáhnout i za lepší peníz.
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2016 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze pridam i svoje subjektivni hodnoceni agrezzu, bohuzel ale ne moc kladne . Krome pro me naprosto vyborne chuti (na to jsem se opravdu vzdy tesil, az pojedu do posilovny a budu ho po ceste popijet) , jsem zadny ucinek nepozoroval, dokonce ani to mravenceni po beta alaninu se ani jednou nedostavilo a to jsem ho u jinych nakopavacu v minulosti citil dost vyrazne co si tak pomatuji. Vazim 120kg, tak je mozne , ze 1 davka na me byla malo, ale zase jsem to nechtel vypit najednou a nechat si to na 3 treninky, abych mohl zhodnotit trochu objektivneji. U prvnich dvou treinnku, jedine , co jsem citil, byla vetsi sila vzdy u prvniho cviku , ale tezko rict , jestli to pripsat agrezzu nebo se proste zlepsuji :D , doufam ze spis to druhe. Kazdopadne od nakopavace ocekavam , ze me nakopne a ze ten trenink bude mit stavu, jistou davku agrese a poradny drive, coz se nekonalo nikdy. To uz ten hellgel, ktery jsem mel loni, v tomto fungoval mnohem lepe
Takze dekuji za vzorky, ale krome chuti se musim pridat k vetsine a zhodnotit ho spise kriticky
Hellgel ® | Extrifit
Hotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení.
43 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Agrezz® Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: