Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 607, 608, 609 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2015 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
V super kvalitě? Ze zvědavosti jsem to stáhnul jen na test kvality a super to fakt není. Je to DVDscreener...na tabletu nebo telefonu je to asi fajn, ale na FullHD TV fakt ne. To opravdu lidi nedokážou pár týdnů počkat nebo nemají drobné na kino? Dokážu to ještě pochopit u Hateful eight, které je o dialozích...ale nepochopím to u filmu jako je Revenant, kde budou k vidění nádherné scenérie a ten vizuál tam všeobecně prostě bude tu roli hrát...

Súhlas, jasné kino v oboch prípadoch.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: st prosinec 30, 2015 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Tak jsem se zrovna vrátil z nových Star Wars a nevím, nevím...tak rozporuplné pocity jsem z filmu dlouho neměl, ale víc převažuje zápor... No uvidíme po druhé projekci.

Jako fanda Star Wars také nejsem nějak zvlášť nadšený. Možná mi něco uniklo ale Finn ovládá umění jediů, že umí zacházet se světelným mečem? A dokonce je schopný postavit se Renovi? A absolutně netrénovaná Rey vyhrála duel s Renem, kterého vytrénoval samotný Luke Skywalker? To snad nemysleli vážně.[quote]
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 30, 2015 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="prochm"]
Chadzi napsal:
Tak jsem se zrovna vrátil z nových Star Wars a nevím, nevím...tak rozporuplné pocity jsem z filmu dlouho neměl, ale víc převažuje zápor... No uvidíme po druhé projekci.

Jako fanda Star Wars také nejsem nějak zvlášť nadšený. Možná mi něco uniklo ale Finn ovládá umění jediů, že umí zacházet se světelným mečem? A dokonce je schopný postavit se Renovi? A absolutně netrénovaná Rey vyhrála duel s Renem, kterého vytrénoval samotný Luke Skywalker? To snad nemysleli vážně.
citace:

Ono s tréningom Rena to asi nebolo nijak slávne a zjavne ani neskončil nijak dobre, viď odchod Skywalkera do ústrania, Rena zaslepuje agresivita, hnev a nenávisť (viď. vybíjanie sa na okolí, netrpezlivosť atď, pózerstvo, nevyrovnanosť a rozštiepenosť osobnosti), dokončenia jeho výcviku na strane temna sa asi ešte len dočkáme. U Rey je zjavne oveľa väčší silový potenciál, treba to však všetko brať s rezervou a osobne by som tiež vytkol práve až prehnane našlapané tempo, ktorému by neuškodilo zvoľniť, takto sme dostali po Maxovi druhý naj akčák roka, čo tiež nie je na škodu, myslím, že po strašnej novodobej trilógii, bola toto spece opera jak víno.
prochm

PříspěvekZaslal: st prosinec 30, 2015 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Turakam"]
prochm napsal:
Chadzi napsal:

Jako fanda Star Wars také nejsem nějak zvlášť nadšený. Možná mi něco uniklo ale Finn ovládá umění jediů, že umí zacházet se světelným mečem? A dokonce je schopný postavit se Renovi? A absolutně netrénovaná Rey vyhrála duel s Renem, kterého vytrénoval samotný Luke Skywalker? To snad nemysleli vážně.
citace:

Ono s tréningom Rena to asi nebolo nijak slávne a zjavne ani neskončil nijak dobre, viď odchod Skywalkera do ústrania, Rena zaslepuje agresivita, hnev a nenávisť (viď. vybíjanie sa na okolí, netrpezlivosť atď, pózerstvo, nevyrovnanosť a rozštiepenosť osobnosti), dokončenia jeho výcviku na strane temna sa asi ešte len dočkáme. U Rey je zjavne oveľa väčší silový potenciál, treba to však všetko brať s rezervou a osobne by som tiež vytkol práve až prehnane našlapané tempo, ktorému by neuškodilo zvoľniť, takto sme dostali po Maxovi druhý naj akčák roka, čo tiež nie je na škodu, myslím, že po strašnej novodobej trilógii, bola toto spece opera jak víno.

Jasně to beru. Ale právě ten hněv a nenávist je u sithů ta jejich přednost a velká síla. Každopádně neměla mít Ray proti němu moc velkou šanci.
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 30, 2015 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="prochm"]
Turakam napsal:
prochm napsal:
Chadzi napsal:

citace:

Jasně to beru. Ale právě ten hněv a nenávist je u sithů ta jejich přednost a velká síla. Každopádně neměla mít Ray proti němu moc velkou šanci.

Zabudol si ale, že Ren bol ťažko postrelený od chewieho, takže šiel už asi len na plyny, sith- nesith, nebol na tom dobre.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Vy jste pánové dobří psychouši:)) Ani zadarmo bych na takovou věc nešel, a Vy tady tvoříte takovéhle studie:))
Petey

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak je to sci fi rozpravka, nemusime kazdy den tlacit Bergmanna
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Však v pohodě, nic proti, já jen valil zraky na to, s jakou suchou vážností se kluci pustili do té hluboce sofistikované a detailní analýzy mávání zářivkami, jako by dva doktoři teologie rozebírali Bibli. Myslel jsem, že to třeba nějak odlehčí, ale kdepak, mysleli to vážně.:))
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy: To se jako scifi nesmí vážně rozebírat? Má to svůj fungující "svět", historii, postavy, atd...opravdu je co rozebírat.

Ještě jednou k filmu:
Svůj původní příspěvek jsme psal po půlnoční premiéře a opravdu jsem z toho byl spíše na rozpacích, ale měli jsme zaplaceno ještě jedno promítání, na které jsme šli s ženami a to už se mi líbilo o mnoho více. Věci mi už do sebe jaksi zapadali a přišli mi uvěřitelnější... K tomu poslednímu souboji: Kylo je mladý, v hlavě má zmatek (což si myslím, že ho oslabuje nejvíce- světla vs temná strana), nemá dokončený výcvik a byl zraněný. Finn má za sebou vojenský výcvik, který probíhá od dětství, tudíž se předpokládá, že by měl v boji nějakým způsobem obstát. U Rey jsme během filmu viděli, že pohyb ji absolutně nedělá problém a s tyčovou zbraní, kterou nosí na zádech se taky umí pěkně ohánět, plus v sobě objevila sílu..a taky nevíme co bylo předtím než ji odvedli jako dítě...
Takže si myslím, že nová trilogie má dobře našlápnuto, hodně nám toho ještě vysvětlí a máme se na co těšit.
Petey

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nie je to len trilogia, ale este dva filmy pomedzi to, takze kazdy rok novy
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli myslíš třeba Rogue One, tak to k tomu nepočítám...nemělo by to nijak do příběhu přece zasahovat a mělo by se to odehrávat v úplně jinou dobu (doba těsně před IV).
Petey

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ano, budu to standalone filmy, ale uz len kvoli franchisu tam budu odkazy na filmy a referencie
CIZO

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Však v pohodě, nic proti, já jen valil zraky na to, s jakou suchou vážností se kluci pustili do té hluboce sofistikované a detailní analýzy mávání zářivkami, jako by dva doktoři teologie rozebírali Bibli. Myslel jsem, že to třeba nějak odlehčí, ale kdepak, mysleli to vážně.:))

Já to naopak chápu. Je to sice scifi, ale postavy žijou v nějakém univerzu, kde věci fungují určitým způsobem a pokud se najednou nějaká postava chová a vyvíjí jinak, než by měla, je nevěrohodná a plochá (teď ale není řeč o hrudníku hlavní hrdinky), tak to prostě diváka naštve, stejně jako to naštvalo mě.

pozor, spoil!

Já jsem byl z nových Star Wars hrozně zklamaný. Záporák vypadá jako Jan Kraus před 40 rokama. V porovnání s dlouhodobým a propracovaným vývojem postavy Anakina Skywalkera a jeho přechodu na temnou stranu síly je tahle postava naprosto nevěrohodná, mdlá, až směšná. Hlavní klaďas v mužské roli musí být kvůli rasové vyváženosti černoch, což by mi ani tak nevadilo, kdyby alespoň uměl hrát. Totálních dějových nesmyslů je tam tolik, že se to odpustit vážně nedá a celé to táhne v podstatě jen Ford a pár lepších akčních pasáží. Přijde mi to jako trestuhodně nevyužitý potenciál.

Derek Poundstone
prochm

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Johncreasy napsal:

Já to naopak chápu. Je to sice scifi, ale postavy žijou v nějakém univerzu, kde věci fungují určitým způsobem a pokud se najednou nějaká postava chová a vyvíjí jinak, než by měla, je nevěrohodná a plochá (teď ale není řeč o hrudníku hlavní hrdinky), tak to prostě diváka naštve, stejně jako to naštvalo mě.

pozor, spoil!

Já jsem byl z nových Star Wars hrozně zklamaný. Záporák vypadá jako Jan Kraus před 40 rokama. V porovnání s dlouhodobým a propracovaným vývojem postavy Anakina Skywalkera a jeho přechodu na temnou stranu síly je tahle postava naprosto nevěrohodná, mdlá, až směšná. Hlavní klaďas v mužské roli musí být kvůli rasové vyváženosti černoch, což by mi ani tak nevadilo, kdyby alespoň uměl hrát. Totálních dějových nesmyslů je tam tolik, že se to odpustit vážně nedá a celé to táhne v podstatě jen Ford a pár lepších akčních pasáží. Přijde mi to jako trestuhodně nevyužitý potenciál.

Souhlas.
prochm

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Johncreasy: To se jako scifi nesmí vážně rozebírat? Má to svůj fungující "svět", historii, postavy, atd...opravdu je co rozebírat.

Ještě jednou k filmu:
Svůj původní příspěvek jsme psal po půlnoční premiéře a opravdu jsem z toho byl spíše na rozpacích, ale měli jsme zaplaceno ještě jedno promítání, na které jsme šli s ženami a to už se mi líbilo o mnoho více. Věci mi už do sebe jaksi zapadali a přišli mi uvěřitelnější... K tomu poslednímu souboji: Kylo je mladý, v hlavě má zmatek (což si myslím, že ho oslabuje nejvíce- světla vs temná strana), nemá dokončený výcvik a byl zraněný. Finn má za sebou vojenský výcvik, který probíhá od dětství, tudíž se předpokládá, že by měl v boji nějakým způsobem obstát. U Rey jsme během filmu viděli, že pohyb ji absolutně nedělá problém a s tyčovou zbraní, kterou nosí na zádech se taky umí pěkně ohánět, plus v sobě objevila sílu..a taky nevíme co bylo předtím než ji odvedli jako dítě...
Takže si myslím, že nová trilogie má dobře našlápnuto, hodně nám toho ještě vysvětlí a máme se na co těšit.

V boji by měl obstát to jo ale ne se světelným mečem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 607, 608, 609 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: