Ahoj, je nás pět, co vypadáme celkem podobně. Potkali jsme se letos v říjnu a postupně se z nás stávají kamarádi. Všichni máme společná kila navíc.
1) Pepa - 20 let, 184 cm, 115 kg - nikdy nesportoval, sedím furt na zadku a nic pro sebe za celý život neudělal; teď si řekl, že už nechce jít nad 120 kg a chce to změnit; navíc minulý rok měl zlomenou nohu a to mu taky přidalo nějakou tu nechtěnou tukovou hmotu
2) Franta - 21 let, 188 cm, 104 kg - asi pětkrát byl v posilovně, ale pak se na to vykašlal, neměl motivaci; nyní se konečně zamyslel nad tím, že by se mělo něco změnit
3) Petr - 20 let, 185 cm, 95 kg - měl pěknej vztah s holkou, ale nějak jim to nevyšlo; za dobu jejich vztahu to bylo samá restaurace a nějaký jídlo a tak se z 80 projedl na 95
4) Tom - 20 let, 185 cm, asi 100 kg - má přítelkyni, která hrozně ráda vaří, a líbí se jí, když mu chutná; on jídlo nikdy neodmítne, proto se prožral až na 100 a sama holka mu řekla, jestli se za sebe nestydí a jestli nechce něco pro sebe udělat
5) Roman - 20 let, 187 cm, 96 kg - minulý rok jsem nechal cvičení, míval jsem cca 80 kg a od ledna minulého roku jsem nabral asi 16 kg špeků a vůbec se mi to nelíbí, chtělo by to změnu
Co byste nám poradili, jak postupovat, abychom si vylepšili naše postavy?
Kdo je na tom z nás nejhůř?