|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mnemo
|
Zaslal: út leden 05, 2016 9:39 pm Předmět: |
|
|
Díky za vzorky, rád jsem vyzkoušel něco nového. Co se chuti týče, nemám co bych vytknul, chutnalo mi. Asi po 25ti minutách se dostavilo již několikrát zmiňované šimrani za ušima a v tu chvíli jsem byl už krásně probrabej a natesenej na každy další opakování. Na to, že jsem to pil v polospanku, mě to probralo opravdu dobře a udrželo v konceriaci až do konce treninku. Z tohohle pohledu opravdu super. Pumpu jsem ale moc nepociťoval. Celkově fajn výrobek, ale už jsem zažil i jiný, silnější zážitek a cenově vycházel líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ervinko
|
Zaslal: út leden 05, 2016 10:01 pm Předmět: |
|
|
Tiež ďakujem za zaslané vzorky, potešili. Ale žiaľ účinky tohto nakopávača už veľmi nie  Prvú vzorku som vyskúšal ešte pred sviatkami, s tým, že pred tým som používal Hot blood a tak som chcel porovnať tieto dva produkty. Očakávané účinky vzorku sa však nedostavili, necítil som skoro nič, okrem beta alaninu, ale aj to len chvíľku. Zvyšné vzorky som použil včera a dnes, po dvoch týždňoch nič nerobenia a nepoužívania žiadnej predtréningovky, ale opäť ma sklamali. Opäť som mierne cítil mravčenie, ale okrem toho nič. Síce som prvé tohtoročné tréningy zvládol, ale chýbalo mi to nabudenie a sústredenie, čo napr. pri Hot blood cítim.
Na základe týchto poznatkov si určite tento prípravok neobjednám, ale ďakujem za možnosť vyskúšať si ho a určite aj najbližšie rád otestujem nejaké novinky z ponuky Vášho e-shopu
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: pá leden 08, 2016 12:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, takže velmi děkuji za vzorku, bohužel recenze už nebude dobrá.
Co se týče chuti, tak mi nedělá problém vypít něco kyselého, aspoň to přebilo chuť kreatinu (já vím, je bez chuti, ale já ho prostě cítím) ale rozhodně bych neřekl, že je to dobrý.
Co se týče účinku - s ohledem na to, že jsem beta-alanin suploval 3 měsíce vkuse (měsíc zpět), tak jsem brnění nějak zvlášť nepocítil. Byl jsem cvičit po měsíci pauzy od posky i od suplementů ale účinek jsem nějak nepocítil. Trošku mě to probralo a byl jsem asi 15min pěkně soustředěný (co to způsobuje za látku? to bych si rád koupil zvlášť) ale s ohledem na to, že jsem byl na lačno a po 10min po rozcvičení jsem si chvilku myslel, že mi to vypálí díru do žaludku, tak to nebude asi to pravé ořechové. I teď mě pěkně pálí žáha a musím co chvilku si dát loka vody.
Můžu to porovnat s Hemorage, které jsem si dal v 17:00 a po hodně tvrdém tréninku jsem do 4 do ráno čuměl do stropu :D Dnes mě to určitě nečeká.
Za mě i s ohledem na cenu 5/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
nicols
|
Zaslal: pá leden 08, 2016 12:12 pm Předmět: |
|
|
Tak předem bych chtěla velmi poděkovat na vzorky, které na poprvé nepřišly ale na podruhé už jo a dostala jsem navíc i vzorky od Extrifitu proteinu, vynikající přístup.
Měla jsem včera večer půlku (mám 50kg) a necítila jsem nic, akorát mi velmi nepříjemně brněly uši. Já bych si Agrezz tedy bohužel nekoupila, i tak díky za možnost vyzkoušení
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po leden 11, 2016 6:03 pm Předmět: |
|
|
Také se podělím o moji zkušenost s tímto produktem.
První sáček paráda, pěkný drive, nával energie, větší chuť do cvičení, člověk měl chuť na větší váhy, větší intenzita, prostě super, bohužel u dalších sáčku jsem zjistil, že to bylo bohužel jenom tím, že to byl nakopávač po delší době, u dalších sáčku vůbec žádný efekt, kromě mírného mravenčení v obličeji po beta-alaninu, jinak vůbec nic.
Škoda, kdyby vydržel podobný efekt jako při prvním užití, o produktu bych přemýšlel, ale stejně by mě nakonec odradila cena, která je strašně přemrštěná.
Jinak samozřejmě díky za vzorky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 11, 2016 6:46 pm Předmět: |
|
|
Pri te prvni davce to ani nemuselo byt tim , ze jsi dlouho zadny nakopavac nemel, ale vis ze nekdy trenink ma stavu a drive oproti jinym a ani pro to nemusi byt zadne racionalni oduvodneni, alespon ja to tak mivam casto
bohuzel jak tak ctu, tak prevazna vetsina hodnoceni jsou negativni, coz je skoda, ale treba to chce jeste trochu vychytat
Mne osobne hodne dobre slapal hell gel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: po leden 11, 2016 11:30 pm Předmět: |
|
|
U mě taky bral víc Hell Gel než Agrezz  Nevím čím to je, byl jsem docela zaraženej,že to semnou moc nedělá, když na mě fungovje snad každý NOčko včetně Hell Gelu i Hellnoxu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út leden 12, 2016 2:19 pm Předmět: |
|
|
Tak nakonec hlavní aktivní látka je obvykle vždycky ten kofein, takže záleží, jestli na něj je člověk senzitivní nebo ne a zda na něj je zvyklý nebo ne. pokud někdo pije 4 kafe denně, tak mu to asi moc nedá.
U všech nakopávačů jde podle mě taky důležité brát je na lačno s dostatkem vody (málo vody může způsobit právě pálení žáhy apod...), po jídle se podle mě naopak tak dobře/rychle nevstřebají.
Já zatím zkusil jen půlku sáčku, efekt velmi mírný, příště dám celý nebo víc. Mě také nejvíc funguje před tréninkem hodně "nacukrovat" a jít na lačno (tzn. aspoň 2h před tréninkem nejíst pevné jídlo).
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út leden 12, 2016 3:07 pm Předmět: |
|
|
Spazik: mam to rovnako, pred treningom len supnut nieco takute, ked sa niecoho najem...cele zle _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
bulinak
|
Zaslal: st leden 20, 2016 11:59 am Předmět: |
|
|
U mě s polovinou sáčku příjemné mravenčení, tak jsem ani víc nezkoušel. Jinak obecně nakopávač nepoužívám, ale teď možná nějaký přikoupím... Díky za vzorky ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so leden 23, 2016 11:09 am Předmět: |
|
|
Díky moc za vzorky a omlouvám se, že píšu až později.
Chuť a rozpustnost naprosto vynikající. I když ten prášek docela práší a pěkně štípe :) Přibližně po 15 minutách se dostavil efekt mravenčení, ale tím to zřejmě skončilo. Dávkoval jsem 1 sáček (92 kg/188 cm)
Agrezz jsem bral po 3 - 4 hodinách po jídle před tréninkem a zapíjel dostatečným množstvím vody. I přes předchozí omezení kávy na 1 max 2 šálky denně nic. Většina nakopávačů na mě má ale úplně stejný účinek. Výjimkou bude asi jen VPX Shotgun, který jsem kdysi dávno zkoušel, a GRENADE, což je stimulant a spalovač dohromady, ale to už byl docela extrém (vidíte zvuk).
Závěrem ale ještě jednou moc děkuji za vyzkoušení a další zkušenost, kterých není nikdy dost _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: čt leden 28, 2016 10:10 am Předmět: |
|
|
Taky bych rád poděkoval za vzorky :) Sice pozdě, ale dostal jsem se k tomu až teďkom.
Na první sáček Agrezzu jsem byl pořádně natěšený, a celkem splnil mé očekávání. Bral jsem ho relativně na lačno, ani protein před tréninkem nebyl. Účinek se dostavil po pár minutách vypití ( chuť mi dost vyhovovala, nebyl tak sladký, jak jsem zvyklý od nakopávače od prom-inu) objevilo se svědění na některých částech těla, koncentrace a chut do tréninku mimořádná :D (trochu placebo efekt) ale jinak hodnotím kladně. Druhý sáček už takový efekt neměl, zřejmě jsem si to dal ještě dost brzo po jídle. Když to shrnu, tak bych nad tímto nakopávačem přemýšlel, kdybych se rozhodl nějaký koupit, ovšem cena je nastavena poměrně vysoko, takže by to asi vyhrál Nitrox od prom-inu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 12:45 pm Předmět: |
|
|
- Chuť a rozpustnost OK, malinko práší
- Po jedné dávce mravenčí pod kůží, nakopávací efekt spíše mírný
|
|
| nahoru |
|
 |
Kozlicek
|
Zaslal: ne leden 31, 2016 12:36 am Předmět: |
|
|
První vzorek jsem si dal teprve až dnes.
Chuť bych zhodnotil jako absolutně nejlepší ze všech pre-workout suplementů. Samotný účinek mě však zklamal. Necítil jsem kromě horka vůbec nic. Vzorek jsem si dal cca 5 minut před tréninkem, dřív to nešlo. Příště zkusím 30 minut předem a porovnám účinek. Podle složení jsem očekával pořádný efekt, takže škoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: út únor 09, 2016 11:43 am Předmět: |
|
|
Plánuje sa Agrezz zaradiť do predaja aj v pixlách alebo tomu bude stále len tak ako teraz, v samostatných dávkach?  Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Hellgel ® | ExtrifitHotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení. 43 Kč Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|