|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: so leden 09, 2016 10:54 am Předmět: uprava jidelaku - malo kcal |
|
|
Cau, potreboval bych pomoct trochu prekopat jidelak, mam 82kg po ranu, a zadaval jsem si jidelnicek na kaloricketabulky.cz a vyslo mi malo kcal na pribrani, nejakych 3000kcal mi to dalo se vsim vsudy, napisu tu muj jidelak: SNIDANE 7:00-100gvlocek, 2lzice chia seminek, trochu kakaa, a odmerka proteinu (pouze v treninkovy den)
SVACINA 9:45-2xhouska, baleni eidam syru 30%
OBED-12:30-150G masa vetsinou veprove, 500gbrambor nebo pytlik ryze
SVACINA 15:00-pred treninkem-3xcely vejce, 2xcelozrna houska, rajce nebo paprika, v netreninkovy den 100g vlocek a lzice chia seminek a pak jeste v 17:00 v netreninkovy den dam treba vajicka, s pecivem a zeleninou
PO TRENINKU 18:15-odmerka proteinu, 10g glutamin, 30g glukopur, Vit C
JIDLO PO TRENINKU 19:15-150g masa, vetsinou veprove, 500g brambor, nebo pytlik ryze
PRED SPANIM 22:00-bud orechy, nebo tvaroh, ale tim uz zbytecne prestrelim bilkoviny, a nechce se mi ho moc davat. Tak snad nekdo pomuze, ja uz nevim kde a co pridat
 a jedu trenink KORTE
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: so leden 09, 2016 11:52 am Předmět: |
|
|
Kolik ty vychází bílkovin, sacharidů a tuků?
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: so leden 09, 2016 11:54 am Předmět: |
|
|
200,400, a tuky si nepamatuji, ale okolo 80?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so leden 09, 2016 11:59 am Předmět: |
|
|
Těch 200 bílkovin je i s tvarohem? 200g máš 2,5g/ kg TH a Korte mi nepřijde zase tak těžký trénink na poškození svalů.
Už bych nedával ten tvaroh na noc, místo něj by stačil jen jogurt.
Klidně bych trochu snížil velilkosti porcí masa a eidamu dát jen 75g. Trávení jinak v pohodě?
400g sacharidů, tedy 5g/kg TH mi přijde OK.
Spočítej si i tuky.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: so leden 09, 2016 12:13 pm Předmět: |
|
|
presne tak je to i s tvarohem no, ja vim je to moc, ten tvaroh tam davam jen kvuli doplneni kalorii, tady vypis z kalorickychtabulek co mi to spocitalo pri tom jidelaku co jsem tu psal
Bílkoviny
106% 206 g z 194 g
Sacharidy
83% 390 g z 472 g
Tuky
106% 113 g z 107 g
Vláknina
123% 35 g z 28 g
kcal toho hodi cca: 3180
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: so leden 09, 2016 12:15 pm Předmět: |
|
|
korte mi slapal minulej rok hodne dobre, sice me to moc nebavi, ale jako ektomorfovi mi zaslapal asi nejlip, a traveni pohoda, nervu to do sebe nasilim
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so leden 09, 2016 12:53 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | korte mi slapal minulej rok hodne dobre, sice me to moc nebavi, ale jako ektomorfovi mi zaslapal asi nejlip, a traveni pohoda, nervu to do sebe nasilim |
Kalorie nikdy nespoctes presne, poslechni prince, sniz bilkoviny na 150 g, sacharidy nech na 400-450, tuky kolem 80-100, pribirani kvalitni hmoty nejakou dobu trva, nic nejde hned.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: so leden 09, 2016 1:47 pm Předmět: |
|
|
Se snizenim bilkovin souhlasim, ale nemuzu prece trenovat zbytecne, kdyz chci ted neco nabrat, ja do tuku moc nejdu, a kdyz jo, tak vim ze behem 14dni to mam dole, takze uplne zas tak kvalitni hmotu nehrotim
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 6:13 pm Předmět: |
|
|
Hele, nechce se mi zbytečně zakládat nový téma, tak to hodím sem.
Jsem už pár týdnů v poctivé ketóze, vše ok, síla je, tuk jde dolů, prorýsovávám se, bolesti hlavy nebo únava nebo cokoliv takovýho - vůbec, prostě se cítím dobře.
Supluju jak vitamíny (reflex), tak protein, Bcaa, minerálů si myslím mám dost (mnoho zeleniny, každý den pravý zelený čaje, maté atd..)
Strava si myslím že ok - všechny druhy masa, ryby, spousta vajec, kvalitní sýry a uzeniny, mnoho zelené zeleniny, vlákniny mám až až (25+ gramů).
Vše je ok, jen ne to, kolik SNÍM DENNĚ kalorií. .
Jelikož v ketóze to není tak zásadní, počítat kalorie, ale spíš makra a držet poměr bílkoviny/tuky, což se snažím držet, tak to poslední týdny vypadá tak, že často ani nesním kalorie na úrovni bazálního metabolismu.
Je mi 21/180cm/76kg, posilka 4-5x týdně + florbal.
Problém a můj dotaz tedy - jelikož chodím na vysokou a každý den je pro mě jiný, tak někdy prostě nestihnu do sebe dát vše, co bych měl. Výsledkem je to že někdy sním optimálně kalorií, ale někdy i míň, a to jakože o dost míň, třeba tak 1000kcal. Jinej den zase 2000kcal, třetí den 1500kcal, čtvrtý den 1400kcal..
Což mi přijde pro mladýho, tvrdé trénujícího borce fakt málo, na druhou stranu - cítím se suprově, spektrum vitamínů, minerálů, stopových látek, antioxidantů, a všech blbostí, si myslím mám dost. Jen prostě toho tolik nesežerenu. Den, kdy sním 2000kcal považuju za den kdy se "fakt napráskám". Přitom tabulkově a dle vašich názorů je to prostě málo.
Tak já nevím - začít jíst víc nuceně, nebo to tak nechat, ať se tělo adaptuje? Jsou týdny, ve kterých kdybych udělal průměr kalorickýho přijmu, tak je to třeba 1500kcal. Což je málo že. Ale já prostě víc nesežeru, cítím se suprově, jen mi to přijde málo, když tu čtu že lidi v dietě jí klidně 2000-2500kcal.
Dík za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|