Můj první vlastní objemový jídelák

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Můj první vlastní objemový jídelák  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Můj první vlastní objemový jídelák
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
schurys

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 9:59 am    Předmět: Můj první vlastní objemový jídelák Odpovědět s citátem

Čauec lidi, zajímalo by mě jaký máte názor na můj jídelák, jelikož toto je můj první jídelák vlastní tvorby. Dřív jsem měl pouze od trenéra. Tento je dělaný částečně podle zkušeností co mi dělal trenér, knížky a internetu. Je to jídelák do objemu.

Ráno: 150g pečiva (chléb, někdy tousťák, vločky), 5x šunka 90%, 5x sýr 30%, 150g jogurt (řecký, klasik). Občas si dám místo sýru, šunky vejce a ořechy.

Svačina: 100g knackebrott, 80g tuňáka

Oběd: 150g rýže natural/basmati (450g brambor), 125g k.prs (losos, fazole,cočka červená)

Svačina 2: 60g ovesné vločky, protein

Večeře:150g rýže natural/basmati (300g brambor), 125g k.prs (losos, krůtí, kýta, hovězí mleté, čočka červená, fazole), po tr.pouze maso

Večeře 2: 100g tvarohu měkký

Denně: 170g bílkovin, 405g sacharidů ( v tr.dny víc) a 50g tuku (v tr.dny víc)

Suplementy dávám jen v tr.dny (cca 4x týdne), isolát/hydrolysát bcaa, glutamin od Amixu, 4fitness maltodextrin

Občas beru vitamín 1000mg, omega 3 a vápník, hořčík, zinek

Co na to říkáte? Rád bych znal váš názor, připomínky a rady co zlepšit.

Jinak cvicím cca rok a třičtvrtě, váha 85 kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Italský hřebec

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdycky me zarazi gramaz ve stylu 150g ryze a 125g masa. Vis urcite jak velka je 150g ryze hromada a jak maly kousek masa je 125g oproti tomu?

V takove proporci bych maso zdlabl k prvni tretine ryze a pak tam bagroval uz jen rejzi samotnou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Italský hřebec napsal:
Vzdycky me zarazi gramaz ve stylu 150g ryze a 125g masa. Vis urcite jak velka je 150g ryze hromada a jak maly kousek masa je 125g oproti tomu?

V takove proporci bych maso zdlabl k prvni tretine ryze a pak tam bagroval uz jen rejzi samotnou.

V tom bych problém neviděl - není důvod se v objemovce přecpávat bílkovinama - jestli má 170g bílkovin za den vč. rostlinejch, tak je to tak akorát. Spíš mě zaráží 150g rýže a v závorce 300g brambor - to znamená, že dáš 150g rýže nebo 300g brambor? Protože 300g brambor je asi 2x méně než 150g rýže.
schurys

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, chápeš to dobře s tou rýží a bramborama ... Akorát je fakt, že mi nedošlo, že z tohohle hlediska je těch brambor málo, jelikož od osobního trenéra jsem měl skoro totožný poměr brambor a rýže, takže jsem se nad tím moc nezamýšlel. Takže chápu, že,, asi,, přidat !!... Jinak co se týče gramáže rýže a masa. Tak vše poctivě vážím, takže představu o tom, kolik jaká hromádka gramů má, opravdu přehled mám :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: