|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bale55
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 10:31 pm Předmět: Názor na tento 'spalovač' tuků |
|
|
Ahoj, přítelkyně si chce koupit následující spalovač Aminostar Fat Zero ultra diet shake mě samotnému ti prijde jako blbost 50g sacharidů na 100g ve 'spalovaci' tuku? Jinak mi tam nutričně nic nevadí až na ty sacharidy. Myslím že lepší volbou pro tvarování postavy je L-Carnitin a nejaky rozumny protein. Co si o tom myslíte vy? Diky moc[/video]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 10:46 pm Předmět: Re: Názor na tento 'spalovač' tuků |
|
|
| Bale55 napsal: | | Ahoj, přítelkyně si chce koupit následující spalovač Aminostar Fat Zero ultra diet shake mě samotnému ti prijde jako blbost 50g sacharidů na 100g ve 'spalovaci' tuku? Jinak mi tam nutričně nic nevadí až na ty sacharidy. Myslím že lepší volbou pro tvarování postavy je L-Carnitin a nejaky rozumny protein. Co si o tom myslíte vy? Diky moc[/video] |
Ja myslim ze nejlepsim spalovacem je kaloricky deficit, zdrave jidlo a pohyb. Myslim si, ze karnitin je naprosta zbytecnost a urcite po nem nebude spalovat lip tuky.Protein kludne jo, jaho nahradu svaciny treba, ale neni nutnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po leden 11, 2016 10:29 am Předmět: |
|
|
To není žádný spalovač, ale sacharido-proteinový shake (tzn. náhradní jídlo, svačinka). Podle mě vyhozené peníze (to co je v tom koupíš v Tescu do 100,- trocha ovesných vloček, trocha ovoce, nějaký protein), navíc je to tekuté, takže bude mít za půl hodiny hlad :-)
Ať si prvně vyřeší jídlo a trénink (většina lidí nemá tušení jak se správně stravovat a hýbat), potom teperve může začít uvažovat o nějakém suplementu. Pokud už to vyřešené má, jako první věc pro podpoření redukce váhy bych zařadil asi něco takového:
https://obchod.ronnie.cz/s-2784-syne-thermogenic-10-mg-burner.html
https://obchod.ronnie.cz/s-5984-agrezz.html
Neměla by ale mít iluze, že jí spasí nějaká pilulka, 90+% úspěchu je stejně trénink a strava.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po leden 11, 2016 10:51 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Spazik napsal: | Jo jasně, holka možná ještě ani neví jak trénovat a jíst a hned jí bude dávat efedrin |
klasicka vybava vacsina zacinajucich "fitnessiek", cvici 2 mesiace a uz sypu jedna radost |
Nepodcenujte placebo efekt
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po leden 11, 2016 10:57 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Jo jasně, holka možná ještě ani neví jak trénovat a jíst a hned jí bude dávat efedrin |
To už je na jeho zvážení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|