Michalův deníček

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Michalův deníček  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Michalův deníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal96

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po delší psací pauze jsem se rozhodl zase zapisovat. Cvičit jsem nepřestal, začal jsem chodit do fitka od listopadu. Je to lepší než v tom sklepě, více možností. Lepší atmosféra. Sem tam mi tam vadí někteří lidi ale na druhou stranu jsou tam takoví, co dokážou dobře hecnout. Trénink jedu pocitově. Nemám žádný pevný plán, prostě jak se cítím. Většinou jedu 2 dny fitko, 1 den pauza.

Neděle 10. 1. 2016

Dal jsem si záda, potom lehce triceps.

Shyby - jen tak na rozcvičku, asi 4 nebo 5 sérií opakování nevím kolik bylo. Na široko

Dotahy - 140 kg x 8, 160 kg x 6, 180 kg x 5 x 2, 200 kg x 4 x 2, 220 kg x 1. Potom jsem zkusil ještě jednu sérii takovou hecovačku, jel jsem to s jedním borcem od začátku takže dělo. Zkusil jsem se čpavkem a 2x 220kg. Super.

Přítahy jednoruček v předklonu (obě zároveň) - 1 x 10 x 30 kg, 2 x 34 kg x 8, 1 x 38 kg x 8 a hned na to na dopumpování s 20 kg

Takový ten stroj na záda, kde sedím zapření hrudníkem a přitahuji k sobě, nevím jak se to jmenuje :D - 3 série x 6-8 opakování x 60 kg na každou ruku, potom jedna velká série s 60 kg, 40 kg a 20 kg.

Stahování horní kladky na hrudník - 4 supersérie, nejdříve s 65 kg x 8-9 op., a hned na to 40 kg do selhání.

Triceps
Benchpress na úzko - 4 série x 10 op. x 50 kg - snažil jsem se procítit, nejel jsem to dlouho, šlo to dobře.

Zdvih JČ za hlavou v sedě - 4 série x 8 opakování x 30 kg

Stahování horní kladky (lano) - 4 série, taková pumpovačka, 35 kg tam bylo slabé.

Trénink mi sedí, snažím se měnit cviky, jet to co nejvíce technicky. Za ty dva měsíce ve fitku šla váha lehce nahoru, nafouknul jsem se trochu. Teď to jde super, dostal jsem po stromek bcaa s glutaminem a kreatin. Regenerace je znát, při tréninku se taky cítím lépe, více síly, více energie. Jídlo si nějak extra nehlídám, snažím se jíst aspoň půl kila masa, vajíčka, tvaroh, sýry, tuňáka. Jde poznat ta změna stylu tréninku a hlavně fitka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michal96

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2016 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem si dal prsa, trochu polechtal ramena a na závěr biceps.

Prsa

Benchpress
Rozjezd 60 x 18 op., 70kg x 10 op., 80 kg x 8 op.
2 série x 90 kg x 4 opakování - pocitově lehké, bench mi jde nahoru celkem teď
2 série x 100 kg x 7 opakování
1 série x 110 kg x 5 opakování - u třetího už lehčí dopomoc, poslední bylo spíše negativní
1 série x 90 kg x 4 - pomalinku
1 série x 60 kg x 12 opak. - taková dopumpovačka, už to bralo slušně

Benchpress na multipressu hlavou nahoru
1 série x 20 kg (+konstrukce, nevík kolik to má) x 10
3 série x 30 kg (+k.) x 8
1 série x 20 kg (+k.) x 10 + jedna dokončovací s konstrukcí jen

Protisměrné kladky
3 shazované série 25 kg a 15 kg po 8-12 opakování

Ramena
Tlaky za hlavou na multipressu
2 x 20 kg (+k) x 8 opakování
2 x 30 kg (+k) x 8 opakování - potom hned shazovaná u druhé série

Upažování v sedě + ve stoje
3 velké série x 14kg (v sedě) + 7kg (ve stoje) x 8-12 op.

Zapažování + upažování
Menší váha ani nevím kolik už, 3 série, pomalu, na procítění

Biceps
Zdvih s EZ osou+Kladivové zdvihy s JČ
3 velké série x 30 kg + 8 kg JČ x 10-12 opakování

Spodní kladka
Jen taková pumpa

Slušný trénink, síly bylo dost, akorát rozlámané záda z těch dotahu, ale během tréninku mě to neomezovalo
Michal96

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

13.1.2015

Dal jsem si nohy. Celý den jsem měl v hlavě, že dneska zkusím vyšší váhu.

Nohy

Dřepíky
Rozjezd 20 kg, 40 kg, 60 kg, 80 kg, 100 kg
1 x 3 x 120 kg
1 x 1 x 130 kg
1 x 1 x 140 kg (Minulý týden maxko)
1 x 0 x 150 kg (celkem fail, nějak blbě se mi šlo dolů, ani spotter nepomohl, rychle mě to uzemnilo)
1 x 1,5 x 150 kg!!!!! - haha, nasral jsem se, a šlo to krásně hluboce. Druhé opakování už bylo takové z eufórie, skoro vytlačené :/ chybělo málo
Potom na dojezd 3 série x 100kg x 6 opak., a na závěr jedna s 60 kg, 15 opakování

Legpress
2 série x 200 kg x 12 - pomalinku
2 série x 200 kg x 15 - rychlejší tempo

Dřepy na multipressu
Co nejpomalejší, podržené opakování
40 kg (+konstrukce) x 3 série x 7 opakování - už to bylo znát ta únava ajaj

Supersérie předkopávání+zakopávání
Tam jsem opakování nijak nepočítal, jel jsem jak to šlo. Celkem 4 série

Jsem rád za ten dřep, větší váhy jsem nikdy nejel (pro mě větší), takže úspěch. Od dalšího tréninku pojedu systémem 5x5 nebo nějak to ještě promyslím.
Michal96

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2016 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14.1.2016

Bylo v plánu dát ramena a ruce. Nakonec jsem se rozhodl se sparingem, že dáme kozy a pak ramena, to jsme změnili ještě jednou a dali biceps :D takže dneska ramena ruce

Kozy

Benchpress - šlo to ztuha, nějak nebyla síla, asi po těch nohách jí bylo málo
2s x 7op. x 90 kg
2s x 7op. x 100kg - víc jsme nezkoušeli, shodili jsme potom na 60 kg a dopumpovali
1s x 18op. x 60kg

Hammer na vrchní kozy
4s x 12op. x 30kg na každé straně - slušně to bralo, fakt po dlouhé době jsem cítil i pořádně ty vrchní

Rozpažky
1s x 10op. x 18kg - nějaké lehké
2s x 10op. x 20kg - furt to nějak dobře šlo, až jsem čuměl. Technika více než dobrá, protáhnuté jak to šlo, a pomalý pohyb
1s x 10op. x 22kg

Protisměrné kladky
3s x 10-12op. x 25kg
1s x max op. x 30kg a hned na to 1s x max op. x 20kg - záhul

Biceps

Asi nemá cenu nějak rozebírat, byly tam jednoručky v sedě s maximálním vytočením nahoře, potom zdvih s vč. maximálně technicky, a nějaké kladiva+kladka na závěr

Trénink více než dobrý, akorát pomalý rozjezd. Šel jsem před tréninkem do fit shopu, už potřetí mě nasrali s tím, že nemají žádný slušný nakopávač :D
Michal96

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15.1.2016

Ramena, lehce triceps

Multipress na ramena za hlavou
3 série x 6 op. x 40 kg (+k.) - celkem hard, ramena ještě takové tvrdé nerozhýbané
1 série shazovaná 40 kg do maxu, 20 kg do maxu a pak čistě konstrukce - super už to bralo ty ramena, trochu prokrvené

Upažovaní v sedě s oporou
4 série x 10-12 opak. x 18 kg - brutal, ramena napumpované, cítil jsem to krásně

Upažovaní ve stoje
4 série x 12 opakování x 12kg, 14kg, 18kg (cheating :D )

Zapažovaní
2 série x 12 opakování x 16 kg
2 série x 12 opakování x 18 kg - slušné, procítěné

Přítahy EZ k bradě
4 série x 15 opak. x 30kg - už takové unavené ale furt to bylo dobře cítit.

Triceps

Vrchní kladka nadhmatem
Takové pumpování vyloženě, velká váha a hned na to o polovinu nižší. Po 3 sériích úplně překrvené, myslel jsem že mi praskne ruka. Dal jsem celkem 5 sérií.

Nakonec jsem měl ještě čas, tak jsem dal i biceps takové supersérie :D

V sobotu jsem se nemohl pohnout z postele, nějak jsem si bloknul záda. Naštěstí ten den jsem šel do aquaparku, takže saunování, jakuza a další srandy. Odpočinul jsem si pěkně. Záda trochu povolily, ale furt je cítím i dnes. Jsem zvědavý jak půjde dnešní trénink :D mám v plánu odjet právě záda. Snad bude dobře
Michal96

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

18.1.2016

Záda, lehce biceps, lýtka, břicho

Šel jsem celkem pozdě, takže mě už nic nehonilo a zdržel jsem se. Dal jsem si lehce i břicho a lýtka tak po roce :D U lýtek musím zabrat, genetika mi přidělila super párátka :/

Záda

Stahování horní kladky před hlavu
2 série x 50 kg x 10 opak. - rozjezd
4 série x 65 kg x 6-8 opak. - celkem dalo zabrat, cítil jsem pěkně vše co jsem měl
1 série x 35 kg x max, a na to 1 série x 25 kg x max - parádní pumpa, chtěl jsem lítat

Mrtvý tah
Nebylo magnezko, nebyly trhačky takže celkem průser. Nějaký slabý úchop mám mi přijde. Vadí mi ty osy, celkem dost se protáčejí, pořád si nemůžu zvyknout :/
Rozjezd 60kg, 100kg, 120kg
1 série x 8 opak. x 140 kg - celkem záhul
1 série x 2 opak. x 160 kg - vytáhl bych i tři, možná čtyři. Síla byla, ale úchop odešel. Byl jsem nasraný moooc
2 série x 0,25 opak. x 160 - odlepil jsem to a v čtvrtečním pohybu mi to 2x sklouzlo :D takže jsem to jebal, dal jsem si 140 kg a odjel jsem další 3 série x 4 opak.

Přítahy VČ v předklonu nadhmat+podhmat

4 série x 8 opak x 80 kg - po dlouhé době s velkou osou. Dobře to bralo.

Veslování
4 série x 10 opak x 65 kg

Horní kladka s jednoručním adaptérem
Nevím jak to popsat :D prostě to madlo na stahování protisměrných kladek
Jen takový dojezd, na procítění 4 série x 12 opak x 45 kg

Biceps

asi nemá moc cenu zapisovat, klasika jednoručky s vytáčením v sedě, potom kladiva ve stoje a velká činka

Lýtka+břicho
4 velké série x 110-130 kg a hned na to 70 kg do selhání (lýtka)
4 série x 15 opak - břicho spodní, zvedání nohou ve visu? nějak tak se to jmenuje :D Dal jsem to v supersérii s lýtkama místo odpočinku.

Konec, trénink dobrý, ta mrtvola mě štve. Musím zapracovat na úchopu a u menších opakování si prostě ty trhačky sehnat. Vždycky mi selže úchop, není to dobré :/
Michal96

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19.1.2016

Včera jsem před tréninkem usnul. Úplně na sračky jsem byl. Na tréninku to bylo slabé, jakoby ještě v polospánku.

Kozy, triceps

Benchpress
Celkem dlouho trvalo nějaké zahřátí, probrání :/
1s. x 18 opak. x 60kg - už tu mi bylo jasné, že to dneska nepůjde :D
1s. x 10 opak. x 80kg - ajaj
4s. x 4 opak. x 90kg - víc nešlo, ani opakování. Nechápu. Cítil jsem se blbě

Hammer press na vrchní prsa

4s x 10 opak. x 35 kg na každé straně - super cvik, tohle mi celkem sedí, síla furt nikde ale procítil jsem to pěkně

Tlaky na rovné lavici s JČ

4 série x 6 opak. x 36 kg - špatně se mi to nahazovalo, ale dalo se to

Rozpažky + protisměrné kladky (supersérie)
4 série x 18 kg / 20 kg x 10 opakování - celkem masakr, už jsem měl dost, ale cítil jsem to dobře

Triceps

Tlaky nad hlavou s JČ
4 série x 8 opak. x 30 kg

Kliky na bradlech
4 série x 10 opak. x já - snažil jsem se to co nejvíce procítit ten triceps a taky že jo

Vrchní kladka s rovným adaptérem
4 shazované série nejdříve 60kg pak 30 kg x 10 a 12 opakování

Měl jsem špatný den. Trénink mě sice bavil, ale síla chyběla. Dneska celkem svalovka, ještě cítím záda z pondělí :D
Michal96

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21.1.2016

Včera parádní nohy, celý den jsem se těšil, akorát jsem neměl žádný nápad jak poskládat trénink.

Nohy

Dřepíky
Rozehřátí od 60kg na 110..
4 série x 3 opakování x 120kg
1 série x 2 opakování x 130kg - nějaké slabé :D
1série x 20 opakování x 60kg - nohy nevěděly čí jsou

Legpress
Tady jsem se naučil super série, jedu 20 opakování rychlých taková pumpička a hned na to 5 opakování maximálně pomalých :D
3 série x 20+5 opakování x 220kg + k. - pokaždé co jsem to zajistil, tak jsem se ladně překulil jak nějaký vorvaň do strany a začal skoro brečet. U 3. přišel pocit na zvracení :D

Výpady
3 série x 20kg+20kg JČ a řetěz na krk - s tímhle maximum kroků, potom jsem odhodil jednoručky a dojel to s řetězem zase do maxu

Zakopávání
4 série x 10 opak. x 40kg - u poslední série celkem křeče

Předkopy
Jen decentně 3 série x 10 opak x 40kg a na 4. sérii jsem přihodil na 60kg x 12 a hned na to 30kg x 10

Výpony ve stoje
4 super série x 140kg+80kg x 8 a 12 opak. - musím je trápit, jsou malé

Lehce břicho

Nějak jsem se doplazil na konec fitka a svalil se na zem v křečích :D celé nohy v křeči a do břicha jsem je taky chytal. Asi 10 minut jsem ležel a snažil se nějak protáhnout. Pokaždé co jsem se dostal do nějaké přijemné polohy pro nohy tak začla křeč v břiše a naopak.
Michal96

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22.1.2016 - dal jsem si kozy a ramena, už si to moc nepamatuji takže nebudu rozepisovat

24.1.2016

Celkem ještě vyřízené nohy, čekaly mě záda, takže jsem přemýšlel, že místo mrtvoly dám dotahy. Dal jsem obojí :D

Záda

Přítahy vrchní kladky před sebe
4 série x 8-10 opak. x 65 kg
1 série x 7 opak. x 70kg + 10 asi opakování x 35kg

Mrtvý tah
60kg, 80kg, 100kg, 120kg, 140kg x 3 - úchop zase odešel, blbá osa, je tam jedna s hrubším drážkováním ta je ideální, ale někdo s ní benchoval :D
160kg x 3 opakování - celkem jsem čuměl
170kg x 0 opakování - věřil jsem si že to zatáhnu, ale ani jsem to neodlepil... nechápu, byl jsem nasraný

Dotahy
100kg, 140kg, 180kg - rozjezd
200kg x 5 opakování x 3 série - brutal, ty doitahy mi berou hodně dobře

Veslování

4 série x 10 opak. x 70kg

Přítahy vrchní kladky s jč adaptéry
- jen jsme se snažili pumpnout křídla trochu, a šlo to

Přítahy JČ v předklonu s oporou
3 série x 34kg x 10 opak. - už se to nedalo

Celkově dobrý trénink, akorát ten mrtvý tah mě naštval. Teď omezím větší váhy, už cítím, že mám trochu přetažené spodní záda, takže více opakování pojedu u hlavních cviků. Naposled u prsou jsem začal cítit i loket, že není něco v pořádku, sice je to v pohodě teď ale radši to tam nebudu rvát.
Michal96

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25.1.2016

Dal jsem si po delší době ramena na začátek tréninku, musím na nich dost zapracovat. Po ramenech jsem tam hodil bceps a trochu triceps jeden cvik.

Ramena

Tlaky za hlavou na multipressu
3 série x 40kg (+k.) x 8 opak. - brutus
1 série shazovaná 40kg, 30kg, 20kg a konstrukce - vše do selhání, s dopomocí

Tlaky před hlavou na multipressu
3 série x 20kg (+k.) x 10 opak.

Upažovaní
4 série x 16 kg x 10-12 opak. - lehký cheating, po každé sérii jsem dal ještě asi 10 opakování technicky se 7kg JČ

Upažování v předklonu
4 série x 14kg x 10-12 opak. - snažil jsem se pochopit správně techniku,a podařilo se. Úplně jsem vypnul vše krom zadních ramen, tahalo to pěkně.

Biceps

Biceps. zdvih s JČ v sedě
Biceps. zdvih s VČ ve stoje
Scottova lavice
Kladiva

Tricepsová kladka v rychlém tempu, nbebyl čas

Trénink super, ramena napumpované jak dlouho ne, fakt dobrý pocit. Dneska rege[/b]

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Michalův deníček Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: