Pátek disciplíny. Uvidíme jak to pujde, jsem za a) dost rozstipanej z treninku, ale to snad ještě zregeneruju a za b) jsem teď dost slabej a s tím do pátku bohužel nic neudelam :D ale stejně chci dat vše jen tak lehce a ideálně trochu víc opacek abych se dostal do techniky atd tak se uvidí no. V plánu jsou předběžně log lift, kufry, pneu, koule...
Díky hoši, ale silově to teď neni nic moc extra :/ technicky je to ale relativně lepší, než jsem čekal, tak snad i ta síla na sebe nenechá dlouho čekat :)
Běh 10min
Mrtvola
5x170
5x5x200
12x170 - touch and go
Pozitivní zpráva je, že záda už nebolí. Negativní, že to bylo o dost těžší, než jsem čekal :/ doufam, že je to tím, že jsem měl svalovku nohou jak prase :D
Decline bench
3x125
2x3x130
3x10x100
- celkem na pohodu
Čelni dřep - stopky dole
6x100
4x6x120
Je to hroznej hnůj s těma stopkama dole. Udejchat to je hrozný a začínat z toho divnýho mrtvýho bodu taky, snad to přinese toužený carry over na atlas stones a pneu.
Jirka Tkadlčík mě pozval 20.2. na nějakou jeho strongman challenge, tak jsem se rozhodl, že tam půjdu. Váhy tam jsou lehčí, ale zase ne až tak lehký a bude to dobrej rozjezd před sezonou. Případně pokud bych tam total vyhořel by to bylo dobrý znamení se na sezonu vykašlat Bude tam někdo z fóra taky soutěžit? :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru