Odšťavňovače na ovoce a zeleninu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Odšťavňovače na ovoce a zeleninu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Odšťavňovače na ovoce a zeleninu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
koenigj

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 12:58 pm    Předmět: Odšťavňovače na ovoce a zeleninu Odpovědět s citátem

Dobrý den,
v oblasti výživy jsem naprostý nováček, ale chtěl bych do svého jídelníčku přidat víc ovoce a zeleniny. Jako jednoduchá možnost mi příjde, všechno rozmixovat a prostě vypít. Hledal jsem nějaké relevantní již otevřené téma, ale nenašel.

Proto bych se Vás chtěl zeptat na rady a zkušenosti s odšťavňovači. Kolik a jaké ovoce. Jaké zeleninové nápoje, s čím je kombinujete, aby se chuť trochu zlepšila, atd.

Mám v merku tento model okay.cz/philips-hr-1871/ nebo okay.cz/zelmer-zje1900/.

Díky za rady!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z okaye nic nekupuj, jsou to šejdíři.
to je on

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozsekat zeleninu nebo ovoce na padrť a všechno to "vypít" nemá příliš význam... význam má zeleninu nebo ovoce odšťavňovat, kde ti na jedné strane vypadne odpad (suchej zbytek ze zeleniny), a na druhé straně šťáva... podle typu odšťavňovače dostaneš méně či více kvalitní šťávu. literaturu doporučuju "Zeleninové šťávy" od Normana Walkera. odšťavňovače začínají na 5.000 a končí cca na 40.000... osobně používám Angel Juicer 8500 - denně vypiju 2 litry zeleninové šťávy, ale říkám tomu zeleninový mlíko
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je on napsal:
rozsekat zeleninu nebo ovoce na padrť a všechno to "vypít" nemá příliš význam... význam má zeleninu nebo ovoce odšťavňovat, kde ti na jedné strane vypadne odpad (suchej zbytek ze zeleniny), a na druhé straně šťáva... podle typu odšťavňovače dostaneš méně či více kvalitní šťávu. literaturu doporučuju "Zeleninové šťávy" od Normana Walkera. odšťavňovače začínají na 5.000 a končí cca na 40.000... osobně používám Angel Juicer 8500 - denně vypiju 2 litry zeleninové šťávy, ale říkám tomu zeleninový mlíko

Nevim, ale já osobně na zelenině velice oceňuji ten suchý zbytek. Ona vláknina je potřeba.
to je on

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co ty oceňuješ, je mi uplně u pr#ele. a teď pal vocaď!
Spazik

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mi přijde škoda vyhazovat pevnou část Kdy to chápu je, pokud má někdo 2 metráky domácích jablek, že udělá mošt, protože sníst celé se nedá
Ale abych kupoval ovoce/zeleninu a půlku toho vyhazoval, to mi přijde velká rozežranost.
to je on

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tyto dnešní kancelářské krysy nemají znalostí co by se za nehet vešlo, ale svoje pocity pořád chtějí vyjadřovat... poslyšte chlapci, existujete vůbec? nejste jen dva vlhký prdy zašitý v nějakým stejně vlhkým kanclu? trollové? závistivci...
cipinek

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando, ty jsi zase dlouho neměl sex, nebo jsi nemasturboval, přiznej se...
to je on

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vyzkoušej masturbační techniku "backhand" nebo "underhanded"...
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je on napsal:
tyto dnešní kancelářské krysy nemají znalostí co by se za nehet vešlo, ale svoje pocity pořád chtějí vyjadřovat... poslyšte chlapci, existujete vůbec? nejste jen dva vlhký prdy zašitý v nějakým stejně vlhkým kanclu? trollové? závistivci...

Když jsem si četl první post, přemýšlel jsem, jestli nemáš jen divný smysl pro humor. Ne, nemáš.
S lidmi, kteří jsou mentálně ve věku tak dvanácti let (násobených brutální pubertou), se tak nějak nemá cenu bavit.

koenigj: Vláknina je důležitá pro střeva a většina lidí jí nekonzumuje dostatek. Takže, pokud nejsi vyjímka a nebo ToJeOn, nepodceňuj jí.
Som_v_nutricnej_ketoze

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Rando, ty jsi zase dlouho neměl sex, nebo jsi nemasturboval, přiznej se...

Tebe dobre vypráža.......... Ja by som nikdy nepil 2litre zeleninovej šťavy denne....... A som podľa teba čech ?

A áno, nemasturboval som už dva mesiace, dotýkam sa ho len pri močení a v sprche, bez úmyslu si ho ...... veď vieš čo. Aj keď sa ráno zobudím pod stanom, proste to "nechám jít", a počkám, kým náčelník apačú usadne a podpáli to tam všetko hlava nehlava....
koenigj

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 3:01 pm    Předmět: Odš'tavňovač Odpovědět s citátem

Hulkie: Mám s Okay dobré zkušenosti a především jde o produkt jako takový, tedy spíš, aby výrobce byl kvalitní.

to je on: Díky za tip, ale ten už je mimo moji cenovou katergorii.

Mablung: Ok, díky za radu.

A který teda z těch v otázce uvedených odšťavňovačů by jste zvolili?

Rychle na stránku:

Přejdi na: