|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
koenigj
|
Zaslal: st leden 13, 2016 12:58 pm Předmět: Odšťavňovače na ovoce a zeleninu |
|
|
Dobrý den,
v oblasti výživy jsem naprostý nováček, ale chtěl bych do svého jídelníčku přidat víc ovoce a zeleniny. Jako jednoduchá možnost mi příjde, všechno rozmixovat a prostě vypít. Hledal jsem nějaké relevantní již otevřené téma, ale nenašel.
Proto bych se Vás chtěl zeptat na rady a zkušenosti s odšťavňovači. Kolik a jaké ovoce. Jaké zeleninové nápoje, s čím je kombinujete, aby se chuť trochu zlepšila, atd.
Mám v merku tento model okay.cz/philips-hr-1871/ nebo okay.cz/zelmer-zje1900/.
Díky za rady!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 13, 2016 4:43 pm Předmět: |
|
|
| to je on napsal: | rozsekat zeleninu nebo ovoce na padrť a všechno to "vypít" nemá příliš význam... význam má zeleninu nebo ovoce odšťavňovat, kde ti na jedné strane vypadne odpad (suchej zbytek ze zeleniny), a na druhé straně šťáva... podle typu odšťavňovače dostaneš méně či více kvalitní šťávu. literaturu doporučuju "Zeleninové šťávy" od Normana Walkera. odšťavňovače začínají na 5.000 a končí cca na 40.000... osobně používám Angel Juicer 8500 - denně vypiju 2 litry zeleninové šťávy, ale říkám tomu zeleninový mlíko |
Nevim, ale já osobně na zelenině velice oceňuji ten suchý zbytek. Ona vláknina je potřeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: st leden 13, 2016 5:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 10:10 am Předmět: |
|
|
Taky mi přijde škoda vyhazovat pevnou část  Kdy to chápu je, pokud má někdo 2 metráky domácích jablek, že udělá mošt, protože sníst celé se nedá
Ale abych kupoval ovoce/zeleninu a půlku toho vyhazoval, to mi přijde velká rozežranost.
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt leden 14, 2016 10:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: čt leden 14, 2016 10:57 am Předmět: |
|
|
vyzkoušej masturbační techniku "backhand" nebo "underhanded"...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 14, 2016 2:10 pm Předmět: |
|
|
| to je on napsal: | tyto dnešní kancelářské krysy nemají znalostí co by se za nehet vešlo, ale svoje pocity pořád chtějí vyjadřovat... poslyšte chlapci, existujete vůbec? nejste jen dva vlhký prdy zašitý v nějakým stejně vlhkým kanclu? trollové? závistivci... |
Když jsem si četl první post, přemýšlel jsem, jestli nemáš jen divný smysl pro humor. Ne, nemáš.
S lidmi, kteří jsou mentálně ve věku tak dvanácti let (násobených brutální pubertou), se tak nějak nemá cenu bavit.
koenigj: Vláknina je důležitá pro střeva a většina lidí jí nekonzumuje dostatek. Takže, pokud nejsi vyjímka a nebo ToJeOn, nepodceňuj jí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt leden 14, 2016 2:43 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | Rando, ty jsi zase dlouho neměl sex, nebo jsi nemasturboval, přiznej se... |
Tebe dobre vypráža.......... Ja by som nikdy nepil 2litre zeleninovej šťavy denne....... A som podľa teba čech ?
A áno, nemasturboval som už dva mesiace, dotýkam sa ho len pri močení a v sprche, bez úmyslu si ho ...... veď vieš čo. Aj keď sa ráno zobudím pod stanom, proste to "nechám jít", a počkám, kým náčelník apačú usadne a podpáli to tam všetko hlava nehlava....
|
|
| nahoru |
|
 |
koenigj
|
Zaslal: čt leden 14, 2016 3:01 pm Předmět: Odš'tavňovač |
|
|
Hulkie: Mám s Okay dobré zkušenosti a především jde o produkt jako takový, tedy spíš, aby výrobce byl kvalitní.
to je on: Díky za tip, ale ten už je mimo moji cenovou katergorii.
Mablung: Ok, díky za radu.
A který teda z těch v otázce uvedených odšťavňovačů by jste zvolili?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|