| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mikimajky
|
Zaslal: so leden 09, 2016 10:11 pm Předmět: Mikimajky restart. |
|
|
Zdravím priatelia.
Pred asi 5 rokmi som prestal fajčiť a strašne pribral na cca 112 kg. Tak som začal cvičiť, behať a turistikovať.
Nebudem tu písať romány schudol som na cca 93 kg. Práca mi ale dala zabrať a posledné dva roky som necvičil vôbec a behal skôr príležitostne.
Horšie je že som si prestal absolútne strážiť jedálniček a nebolo problém večer kilo zmrzliny či dezert na posedenie.
Výsledok za dva roky z 93 na fúúúúúúha 118 kg pred vianocami. : (
Keďže sa mi začáínajú nabalovať zdravotné problémy a práca zrejme dovolí trénovať :D znova sa do toho opriem a dúfam že sa mi to zadarí.
Zopár dní už točím kruhové tréningy a tlačím aj na stravu. Zatial to nie je 100% ,ale časom sa do toho zasa dostanem.
Tak mi držte palec bay to vyšlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
mikimajky
|
Zaslal: so leden 09, 2016 10:31 pm Předmět: Vybavenie |
|
|
Keďže nemám čas nikam chodiť cvičím doma.
Fotky sa nedajú pridať tak zatial bez.
Posilku som si urobil doma .
Mám posilovacieu vežu, velkú činku, jednoručky a šikmú lavicu.
Dneska som si vyrobil bench lavicu äHotová tak na 70 % a prpravu na Power Rack.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: so leden 09, 2016 10:41 pm Předmět: Kruhový tréning |
|
|
A samozrejme aj kruhový tréning cca 40 min .
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 8:33 pm Předmět: volno |
|
|
dnes som si dal voľný deň. Skoro celý den som v dielni robil na klietke. Tá je už na 50 % hotová. Ešte vyvrtať diery na záchranné tyče a pozvárať ( je len naheftovaná) a nastriekať.
K lavičke ešte kúpiť koženku ma ušitie poťahu. A nastriekať.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 8:35 pm Předmět: Farba |
|
|
Inak akú farbu by ste volili?
Asi pôjdem do bielo modrej kombináce. Vežu mám síce modro striebornú , ale bielo-modrá sa mi páči viac.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 8:37 pm Předmět: náklady |
|
|
Inak zatial ma materiál na klietku a bench lavicu stál cca 60€ a 50€ vrtáky a skrutky.
Uvidím čo budú stáť farby a koženka.
Otázka či to mám nastriekať sám , alebo to mám dať urobiť komaxitom (práškovou farbou)?
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 9:07 pm Předmět: |
|
|
Ešte sa chcem opýtať je dobré mať držiaky an kotúče priamo na klietke ,alebo si urobím stojan na to zvlášť?
Sa pýtam preto že v posilke som nikdy nebol a všetko si vyrábam iba podľa fotiek z netu:D
|
|
| nahoru |
|
 |
db

|
Zaslal: ne leden 10, 2016 11:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, je fajn že jsi schopný si vyrobit posilovnu sám, dost ušetříš a aspoň budeš vědět komu nadávat, když něco nevydrží. Co se týče silové klece, tak můj skromný názor je si udělat samostatné stojany na kotouče. Já teda aspoň v mé posilovně nemám moc místa a ty kotouče přímo na kleci by se mi tam pletly když šmatlu kolem klece. Jinak povrchová úprava jako komaxit je jistě lepší, ale vzhledem k ceně a účelu použití bych to prostě natřel/nastříkal normální barvou. Až to budeš mít, rád se podívám na foto…
Začínám také po pauze znova s tréninkem v domácích podmínkách, tak přeju ať ti vydrží odhodlání a snad se u tebe v logu brzy objeví i zápisy cvičení, ne jen budování posilovny.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: po leden 11, 2016 7:23 am Předmět: Dik |
|
|
Diky za reakciu . Tiež som si myslel že stojan zvlášť bude lepší ,ale radšej sa opýtam. Foto budem prihadzovať postupne. Zatial to nešlo ako novoprihlásenému na fore.
A inak už cvičím ,ale iba kruhové tréningy ,aby si svaly zvykli postupne na záťaž. Aj tak som sa svalovke niektorých partií nevyhol.
Ale už je to dobré. Postupne prejdem na normálne tréningy.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: po leden 11, 2016 9:17 pm Předmět: kruhový |
|
|
Tak dne s len kruhový tréning cca 40 min.
Vonku lialo ako z krhly tak som vonku ani nebol.
Dnes som skúšal navrtať do klietky 25mm otvory na záchrannú tyč a nedalo sa to.
Mal som požičanú magnetickú vrtačku a nedržalo to na tom jokli. Tak to budem museť navrtať na stoajnovej. Cca 400 dier. Možno menej o čosi : (
Ma mrdne.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: st leden 13, 2016 9:37 pm Předmět: Streda |
|
|
Tak dnes iba kruhový tréning.
Musím si priniesť orbitrac aby som mohol aj nejaké kardio keď nestíham z právce už ísť von alebo leje ako posledné dva dni.
Včera som si požičal stoajnovú vrtačku aby som mohol diery do klietky navrtať ,keďže magnetkou mi to nešlo.
Tak Potom už iba to všetko dozvárať a urobiť nátery nech sa môžu pošiť čalúnenia na lavicu.
A hneď potom nabehnem na kompletný tréning. Zatial iba kruhové budem robiť.
Aj tie mi pri mojich špekoch dávajú zabrať. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 7:51 pm Předmět: Trening |
|
|
Tak dnes som mal mať tréning .
Poobede som niečo vyše hodiny rúbal drevo a Potom som ešte nosil na táčkach asi kubík makadamu do pivnice po schodoch. Tak ruky ,ramená,spodný chrbát,stehná dostali svoje :D
A ešte som vyvrtal mrte dier na klietku.
45€ jeden vrták : (
Inak mám tam asi 400 dier a musím to vyvrtať najprv 6kou teraz 12tkou a ešte 24 a 26:)
Mám čo robiť:D
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: so leden 16, 2016 8:36 pm Předmět: Sobota |
|
|
Dnes som sa vážil a váha ma potešila. 115,7 :D Hýbe sa to.
Dnes zasa v pivnici kopanie a vynášanie hliny. možno tak 3-4 hodinky :D
A teraz som si bol konečne po dlhje dobe zabehať (ešte to nie je beh ) so psíkom. Cca 3 km a cítim sa super.
https://www.endomondo.com/users/2673297/workouts/658014024
Trošku cítim spodný chrbát keďže som sa posledné dva dni zohol asi milionkrát a toľko isto urobil drep a nabehal mrte km po schodoch s táčkami :D
Zajtra zasa asi vrtanie.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 9:52 pm Předmět: |
|
|
Dneska "voľný" deň.