|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SnakeSoft
|
Zaslal: čt leden 07, 2016 4:33 pm Předmět: |
|
|
mutagenn super forma _________________ Mít 6 pack při 50 kg je stejné jako když má tlustá holka velký kozy ... nepočítá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ferry

|
Zaslal: ne leden 10, 2016 8:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 13, 2016 11:53 pm Předmět: |
|
|
Phil heath ti zavidi ruky. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st leden 13, 2016 11:56 pm Předmět: |
|
|
Masakr venca.v  Uplně hledím s otevřenou hubou
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st leden 13, 2016 11:57 pm Předmět: |
|
|
Z cukru v sušenkách k takhle brutus natural postavě. Venco jseš král a spousta zdejších sypačů jsou proti tobě tak možná dvorní dámy. Přeju uzdravení ramene, mě právě taky bolí svině, a tréning bez tlakovejch cviků je pro mě o hovně, takže teď víc kreslím, než tlačím:))
Naposledy upravil Johncreasy dne čt leden 14, 2016 12:01 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 12:00 am Předmět: |
|
|
Venco neser
Mas pazury jak Freddy Ortiz. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: čt leden 14, 2016 12:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 12:02 am Předmět: |
|
|
| controll napsal: | | Ukaz nohy |
Právě ti je ukázal.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 12:06 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Z cukru v sušenkách k takhle brutus natural postavě. Venco jseš král a spousta zdejších sypačů jsou proti tobě tak možná dvorní dámy. Přeju uzdravení ramene, mě právě taky bolí svině, a tréning bez tlakovejch cviků je pro mě o hovně, takže teď víc kreslím, než tlačím:)) |
Joo driv sem ty strave rozumel nejvic... popravde to jidlo porad moc neresim, drzim jenom bilkoviny nekde na 2g denne na kilo, prijde mi ze v silovym treninku se nema cenu trapit na urcitym poctu sachru, ale kdyz shazuju do vahovky tak jidlo resim no... tlakovy cviky nemuzu vubec no, asi jenom 2x sem zatim zkousel uzkej bench, sila tam porad je, daval sem nakejch 95 lehce 20x v kratsim rozsahu, proste jak dovoli rameno, max vidim i ted na nejakejch 35x100kg urcite, tak sila snad dolu nesla, ale musi se s tema ramenama opatrne no...
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 12:09 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Masakr venca.v Uplně hledím s otevřenou hubou |
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 12:09 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Phil heath ti zavidi ruky. |
to bych nerek, ale dík
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 12:11 am Předmět: |
|
|
| controll napsal: | | Ukaz nohy |
Neukazu, sem armwrestler my nohy neukazujem... jen ti reknu ze po dobrejch drepech mam stehno 63-64cm takze bida, ale aspon neco... mam na nohy spatnou genetiku, nikdy mi nerostly oproti vrsku..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 12:17 am Předmět: |
|
|
Při páce tě rameno nelimituje?
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 12:23 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Při páce tě rameno nelimituje? |
trochu jo, proto ted cvicim na levou jenom nektery cviky a spis s lehci vahou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|