|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 4:13 pm Předmět: |
|
|
Okamžitě jsem se zamiloval
https://justgetflux.com _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 14, 2016 4:16 pm Předmět: |
|
|
flux používám dlouhodobě jak na ntb, tak telefonu. Je to paráda, žádná únava...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Jezabelka

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne leden 17, 2016 10:05 pm Předmět: |
|
|
Využil jsem jednodenní mužskou rýmičku a dopsal 2 články na mainweb. Konečně:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne leden 17, 2016 10:29 pm Předmět: |
|
|
Výborný, přesně tohle jsem na mac hledal !
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: ne leden 17, 2016 10:53 pm Předmět: |
|
|
Taky se připojuji k poděkování! Dělal jsem to občas ručně v nastavení monitoru, ale tohle je asi tak 1000x lepší. _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po leden 18, 2016 1:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po leden 18, 2016 1:08 pm Předmět: |
|
|
Ujala jsem se v práci místního "Fitka", které je v budově. Z takové špeluňky v suterénu se z toho nakonec povedlo udělat během dvou týdnů čisté a vcelku pěkné místo. Mám fakt radost. :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po leden 18, 2016 4:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po leden 18, 2016 4:25 pm Předmět: |
|
|
Naše soudy nikdy nezklamou. Je ovšem pravda, že hodnota nad 1 prom na trestňák je pouze orientační a každý případ by se měl individuálně zkoumat, jestli došlo k ohrožení.
Ale tohle je hnus a jasný signál pro veřejnost. Za to jak si tu žijeme si můžeme jenom sami a vůbec se nedivím lidem, že se snaží se vším vymr.at, když vidí tyhle příklady "seshora".
Jinak ten Kadlec mě učil na kademii a byl to arogantní zm.d a na obyčejný zápočet ze Střelecké přípravy se člověk musel jako magor. Opravdu zbytečně dusil a vyhazoval, typický hajz.l, který si užíval moc. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po leden 18, 2016 7:20 pm Předmět: |
|
|
Soudce samozřejmě "bodoval", ale je to pouze první kolo. Takže co na to naše justice jako celek se teprve uvidí.
Spíš je zajímavé vidět, kdo všechno se u PČR může dostat až na plukovníka. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po leden 18, 2016 7:32 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Soudce samozřejmě "bodoval", ale je to pouze první kolo. Takže co na to naše justice jako celek se teprve uvidí.
Spíš je zajímavé vidět, kdo všechno se u PČR může dostat až na plukovníka. |
Je dostatečná kurva, aby se protlačil vysoko. Ono to platí obecně, nejen u fízlů.
|
|
| nahoru |
|
 |
petrseky
|
Zaslal: po leden 18, 2016 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|