| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mexes
|
Zaslal: st leden 13, 2016 7:20 pm Předmět: začátek |
|
|
Info:32 let Váha 130 Kg výška 183 cm stav: dosud absolutní nesportovec
pro všechny si to tady povedu ani ne jako nějaký deníček (vah, treninku počtu ,kalorii či stravy) ,ale spíš jako deník všeho ,aby mě to mohlo dál motivovat
jinak něco málo o mě jsem z Bruntálu jmenuji se František do ted jsem nikde necvičil tak jsem ted začal cvičit doma jen uplne základy mam v děstkém pokoji jelikož mám tři děti nejmenší 1rok a 11měsicu šikmou lavečku a par jednoruček (posleze dám fotky) ,ale časem se chci odhodlat zkusit jít někde do fitka tak uvidíme jinak muj cíl je do července vypadat ''NORMÁLNĚ" ( závěrečné fotky si udělám s dětmi v zoo Ostrava kam každoročně jezdíme a kde letos nechci vypadat jako hroch:))) Takže cíl by podle mě reálný mohl být někde kolem 100Kg
postupně zde budu přídávat co jsem dělal co jím a fotky komu se to tady bude líbít at čte a komentuje budu rád a komu ne komentujte taky budu rád za každý názor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Mexes
|
Zaslal: st leden 13, 2016 7:29 pm Předmět: |
|
|
tak bez fota jelikož zatím nemám prý deset přispěvku tak fota až je budu mít:D
příklad dnešní odpolední svačiny
ingredience: 200g kuřecí prsa pul, plechovky hrášku, 4 stroužku česneku a trochu zelí
jinak dnes 70 minut bázen dopoledne a odpoledne 30 kardio (doma rotoped)
ted ještě vanička tvarohu a pak cca 21:30 spát
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: st leden 13, 2016 9:43 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. To si na tom podobne ako ja. Síce si o pár rokov maladší ale aj o pár kolo ťažší.
Budem ti držať palec aby si dosiahol svoj ciel a budem sledovať ako sa ti darí.
Ja keď som začínal prvý raz chudnúť mi veľmi pomohla apka kalorické tabulky.
Tých aplikácíí je mrte m,ale vtedy nebolo a táto bola v češtine.
Tak si sleduj hlavne starvu a pomaly sa rozhýb. Ono to pôjde ak máš trochu vôle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Good Fella
|
Zaslal: čt leden 14, 2016 8:13 am Předmět: |
|
|
Drzim Ti palce, mam asi stejnou vysku 183.5 cm a pokud netrenuji snazim se nejist vice nez 2100 kcal /den. Nejvice jsem mel 97 kg - 98 kg, ted mam pouze 89 kg a to svalstvo. Podarilo se mi schodit nejvice na 79 kg, ale necitil jsem se na te vaze dobre, byl jsem hrozne slaby. Chodim skoro denne 6 km svizne za 1 hodinu a tim palim asi 320 Kcal, ty by jsi palil vice. Silovy trening mam 3 x tydne 1 h 30min az 1 h 45 min. V den treningu jim vice az 2700 - 2800 kcal. Protein 1.6 - 1.8g/1 kg telesne vahy v den treningu. Mimo treningu 1.2 - 1.4 g/1kg tel vahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mexes
|
Zaslal: čt leden 14, 2016 5:57 pm Předmět: |
|
|
dnes dopoledne trénink s činkami PRSA + BICEPS
Prsa : 1. kliky
2. tlaky s jednoručkama na rovné lavici
3.tlaky s činkou na šikmé lavici
4.rozpažky
biceps: 1.zdvih s jednoručkou s opěrou o lavičku
2. zdvih jednoruček v sedě
kardio: po treninku 15 minut
odpoledne: 40 minut kardio rotoped
váhy zde zatím psát nebudu ani počty opakování vše se snažím držet na 8 opakování ve 4 seriích
váhy budu psát až začnu chodit do posilovny což plánuji od února
strava dnes : ráno 3 vájíčka (normalně jim vločky ale občas is dám ráno vajíčka)
po treninku protein
oběd kuřecí prsa + brambor (chci se zeptat zda krom rýže což jím denně je vhodné do diety i BRAMBOR???)
svačina protein
večer nizkotučný tvaroh
dnešní pocity: trenink v pohodě baví mě to i kardio akorat dnes trochu bez energie ale je to asi menším přijmem tak uvidime následujicí dny
jinak pro upřesnění cvičím od 4. 1 2016 což váha ukázala 130Kg budu se vážit každé pondělí ráno a váhu zde uvádět takže v pondělí uvidíme jestli to vubec někam vede a třeba už mě to i pustí sem hodit nějake foto
jinak jsem rád že sem dokonce někdo napíše svůj názor za což každému děkuji moc!!!!!
jsem obyčejný chlapek který chce zkusit při normálním životě zkusit i něco udělat se svým tělem a postavou tak uvidíme a ještě jednou budu rád za každou rada a komentář
|
|
| nahoru |
|
 |
Souča

|
Zaslal: čt leden 14, 2016 6:31 pm Předmět: |
|
|
Tak brambory maj sice v sobě i cukr, ale zase i spoustu jinejch dobrejch látek, takže ve vyváženym jídeláku místo mají a pokud nejde o nějakou soutěžní dietu, tak bych se jich nebál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mexes
|
Zaslal: čt leden 14, 2016 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Souča napsal: | | Tak brambory maj sice v sobě i cukr, ale zase i spoustu jinejch dobrejch látek, takže ve vyváženym jídeláku místo mají a pokud nejde o nějakou soutěžní dietu, tak bych se jich nebál. |
tak u mě rozhodně soutěžní dieta není ale snažím se do toho dát 100 % a nechci od začátku dělat nějaké velké chyby tak mě zajímalo jak to je jedná se o jednu porci za týden
|
|
| nahoru |
|
 |
Mexes
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 7:13 pm Předmět: |
|
|
dnes: ráno na lačno 40 minut kardio rotoped
odpoledne ramena + triceps
ramena TLAKY , ROZPAŽKY, PŘEDPAŽOVÁNÍ a PŘÍTAHY ČINKY K BRADĚ
triceps FRANCOUYSKÝ TLAK A ZAPAŽOVÁNÍ
po treninku 30 minut kardio rotoped
strava dnes ráno vločky
oběd 200g kuřecích prsou pytlík rýže a špenát
po treninku protein
večer tvaroh nizkotučný
dnes to bylo mnohem lepší trošku víc energie ale pořád jsem dost unavený
jinak chci se zeptat jake je nejefektivníjší kardio ( myslím tím kdy předs den a jaké množství )
a druhá otazka na konci měsice si chci koupit nějake BCAA s GLUTAMINEM , SPALOVAČ a taky nějaký PROTEIN má někdo nějaký tip děkuji předem
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 7:37 pm Předmět: pohyb |
|
|
Ahoj. Podľa mňa je najlepšie kardio ráno nalačno. Aspoň mne sa vtedy najlepšie behá. A potom ešte po tréningu.
Na lačno by to nemalo byč viac ako hodinu.
Inak neviem ,ale zdá sa mi tej stravy málo nejako že máš.
Jesť by si mal 5-7x za deň.
Záleží kedy vstávaš a kedy ideš spat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mexes
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 8:05 pm Předmět: Re: pohyb |
|
|
| mikimajky napsal: | Ahoj. Podľa mňa je najlepšie kardio ráno nalačno. Aspoň mne sa vtedy najlepšie behá. A potom ešte po tréningu.
Na lačno by to nemalo byč viac ako hodinu.
Inak neviem ,ale zdá sa mi tej stravy málo nejako že máš.
Jesť by si mal 5-7x za deň.
Záleží kedy vstávaš a kedy ideš spat. |
spát jdu kolem 21 00 a stávám kolem 7 00 ale nevím kdy už bych měl jíst :))
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 8:10 pm Předmět: |
|
|
Ja som to robil tak že ráno som si tak na 45-60 min išiel zabehať.
Potom normálne do práce a večer tréning ,alebo zasa beh.
A budem to zasa tak robiť keď sa dostatočne rozhýbem.
Jesť by si mal každé tri hoodiny asi. Treba si to rozrátať na celý deň aby si mal - v celkových kaloriách.
Samozrejme tam zarátakj aj sport.
Skús tú aplikáciu čo som ti písal. Tam si to nahádž a uvidíš. Hlavné je aby si nebol hladný.
ja som to robil tak že Keď som v robote nestíhal celé jedlo nosil som si rajčiny a tie ma zasýtili na nevyhnutný čas a takmer žiadne kaorie nemajú. Vždy som aml tak 3-4 so sebou a Ked som bol moc hladný a do dalšieho jedla daleko kludne som si dal dve rajčinky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mexes
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 8:15 pm Předmět: |
|
|
| mikimajky napsal: | Ja som to robil tak že ráno som si tak na 45-60 min išiel zabehať.
Potom normálne do práce a večer tréning ,alebo zasa beh.
A budem to zasa tak robiť keď sa dostatočne rozhýbem.
Jesť by si mal každé tri hoodiny asi. Treba si to rozrátať na celý deň aby si mal - v celkových kaloriách.
Samozrejme tam zarátakj aj sport.
Skús tú aplikáciu čo som ti písal. Tam si to nahádž a uvidíš. Hlavné je aby si nebol hladný.
ja som to robil tak že Keď som v robote nestíhal celé jedlo nosil som si rajčiny a tie ma zasýtili na nevyhnutný čas a takmer žiadne kaorie nemajú. Vždy som aml tak 3-4 so sebou a Ked som bol moc hladný a do dalšieho jedla daleko kludne som si dal dve rajčinky.
|
aplikaci jakou žádnou jsem neviděl?
|
|
| nahoru |
|
 |
mikimajky
|
|
| nahoru |
|
 |
Mexes
|
Zaslal: so leden 16, 2016 8:58 pm Předmět: |
|
|
ráno : 40 minut kardio rotoped
odpoledne : záda - přitáhy činky, mrtvý tah, přitáhy jednoručky
35minut kardio rotoped
břicho
jídlo 1. vločky
2. losos rýže
3. protein
4. tvaružky + rajče
5.tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so leden 16, 2016 9:05 pm Předmět: |
|
|
Mě bys mít kolem 2300kcal minimalne, aby sis nezastaviol metabolismus, napocitej si to a sleduj makroziviny _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |