|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá leden 15, 2016 9:14 am Předmět: |
|
|
Ty Vencovy ruce by byly hodně dobrý i na 90kilovýho kulturistu, ale na někom, kdo má 75 kilo, to se fakt nedá nazvat jinak než obludnost  Venco, kolik máš přes ruku? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 12:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá leden 15, 2016 12:17 pm Předmět: |
|
|
48  Hadam tu nie je vela ludi, co ma viac....mozno niekto z tazkotonaznikov... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá leden 15, 2016 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | oblíbené cviky na ruce? |
Nejradsi mam asi cheatovanej biceps s EZ uzsim uchopem, dostavam se ted na 100kg pro 6-8opak, pak mam rad ty specialni cviky na armwrestlig, to se ale neda slovne popsat, tady mam cely treninky https://www.youtube.com/user/9vaclav/videos
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá leden 15, 2016 1:02 pm Předmět: |
|
|
Hm, když jsem kdysi dal na biceps s ez 4x metrák a jednoručky jsem jel 50tky, tak jsem si myslel, že mám silný ruce, ale už si to nemyslim. Venco, ty jsi genetická anomálie. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá leden 15, 2016 1:09 pm Předmět: |
|
|
48cm pres bicam jsem mel v nekvalite pri asi 114kg.
V kvalite pri 75kg je to obludnost
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá leden 15, 2016 2:38 pm Předmět: |
|
|
Kdo jsou ty časy kdy se tu proti vencovi.v vedly několikastránkový flamy za to, že cvičí jak debil, cheatuje a nebo kecá o svejch osobácích. Daymoon ironicky kdysi psal něco ve smyslu, že jeho čas ještě příjde.
Začínáš připomínat vzhledem Denise Cyplenkova. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá leden 15, 2016 2:42 pm Předmět: |
|
|
ale ten flame mal zmysel, on robil dost veci blbo...a napriek tomu mu to funguje a napreduje  to naserie rovno 2x _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | ale ten flame mal zmysel, on robil dost veci blbo...a napriek tomu mu to funguje a napreduje... |
To je ale uplne normalni. Pokud ma nekdo vyraznej talent, muze si klidne trenovat blbe a i tak bude ostatni valcovat....
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá leden 15, 2016 2:56 pm Předmět: |
|
|
to ano, s tym suhlasim. genetika je holt velka svina _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|