Ruce parádní. 48cm je v jeho váhovce a výšce skutečně neobvyklé. Na druhou stranu je to jediné co je na něm k vidění což je jasné, to by potom neměl 75kg. Ale tak ještě jsem neviděl armwrestlera co by neměl velké ruce. Když tu dal formu bolfis tak sklidil kritiku za své slabé nohy. Tohle je úplně stejný případ. Brutální síla a rozvoj paží což je logické, když je to armwrestler stejně jako u bolfise, který se specializuje na bench.
Taky mi to moc nepřijde. Navíc ten hrubej obličej k tomu.
Ale spíš ještě jedna otázka, ne že bych se v tom chtěl rejpat, ale 19.2.2012 jsi založil log a psal jsi tam, že jsi s cvičením začínal asi před 2,5 roky. To mi vychazí na rok 2009.
2016-2009= 7
Chlapi nebudu se tady hádat. Na fotce nejsem já. Jinak opravdu je to vše naturalni formou.Taky jsem tomu nevěřil uvěřil jsem tomu až když me například řekl, že necvici lýtka a přitom jsem větší lýtka v životě neviděl.
Možná to tak je, možná ne. Je zbytečné kvůli tomu rozjíždět flame. Chleba levnější nebude, benzín taky ne a iluminátům je to taky buřt.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Ale jo, tohle je ještě tak na horní hranici, co se dá při dobrém tréninku, jídle a genetice za tři roky udělat.
A kdyz ti reknu, že jídlo řeší poslední půl rok a k tomu ještě celkem nic moc a že trénink měl katastrofalni, resp hodně malá intenzita, stylem Bench 20x40-50kg :D
Ale jo, tohle je ještě tak na horní hranici, co se dá při dobrém tréninku, jídle a genetice za tři roky udělat.
A kdyz ti reknu, že jídlo řeší poslední půl rok a k tomu ještě celkem nic moc a že trénink měl katastrofalni, resp hodně malá intenzita, stylem Bench 20x40-50kg :D
Jsou takový exoti. Kdybys viděl mého strejdu, který v padesáti vypadá jak model z časopisů, a přitom jeho jediný pohyb spočívá v tom, že si jednou týdně zahraje s chlapama fotbal... Na střední ho poslali, aby za školu závodil na lyžích, a on teprve na místě zjistil, že se nemá závodit ve slalomu, ale v běhu. :) Nikdy na tom nestál, cestou zlomil hůlku, ale i tak doběhl druhý. :)
Tohle je ale na hraně proto, že 79 kg při 170 cm a tomhle množství tuku dává FFMI přes 24, což je opravdu maximum toho, co je ještě fyziologicky možné.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru