|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Roste z dřepů prdel? |
| Ne, je to blbost |
|
14% |
[ 9 ] |
| Ano, ale dřepů se nevzdám |
|
78% |
[ 48 ] |
| Ano, proto už nejedu dřepy |
|
6% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
DeBooT

|
Zaslal: so únor 05, 2005 9:54 pm Předmět: Roste z dřepů prdel? |
|
|
Po nuceny pauze ted zase cvicim tvrde drepy, plno lidi ale rika ze z drepu roste prdel... :- ( Nechci mit prdel jako valach, ale zas chci mit silny nohy.. Co si o tom myslíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maroceps

|
Zaslal: so únor 05, 2005 9:59 pm Předmět: Re: Roste z dřepů prdel? |
|
|
| DeBooT napsal: | | Po nuceny pauze ted zase cvicim tvrde drepy, plno lidi ale rika ze z drepu roste prdel... :- ( Nechci mit prdel jako valach, ale zas chci mit silny nohy.. Co si o tom myslíte? |
Částečně ano. Prdel je taky sval. U cviků zvlášť na nohy je taky zapojována prdel, ale už jako sekundárně. Neboj se. Cvič dřepy. Nohy porostou, prdel se zpevní. Vše bude o.k. _________________ stagnuji . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so únor 05, 2005 10:01 pm Předmět: |
|
|
prdel pak v diete schodíš
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 9:14 am Předmět: |
|
|
| Schwaca napsal: | | prdel pak v diete schodíš |
Pokud někomu ze dřepování naroste prdel,tak to bude pravděpodobně sval....a názor-pak to v dietě shodíš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 10:54 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Schwaca napsal: | | prdel pak v diete schodíš |
Pokud někomu ze dřepování naroste prdel,tak to bude pravděpodobně sval....a názor-pak to v dietě shodíš... |
kristova noho, že mě musí každej porad chytat za slovíčko......
myšleno to bylo tak, že v objemu roste sval, ale ten tuk tam zustava, takže o to ta prdel je větší, takže v dietě ten tuk shodiš a o to zas bude menší, tak hned nedělej chytrou a neprotáčej panenky
|
|
| nahoru |
|
 |
mtor

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 1:10 pm Předmět: |
|
|
pokud by nekdo chtel jet drepy bez toho aby jel co nejmene zadek je tu jedno reseni a to je nejet drep pod pravy uhel to znamena dolni faze konci v pravem uhlu dal se nejede je to dobre i pro koleni klouby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Schwaca napsal: | kristova noho, že mě musí každej porad chytat za slovíčko......
myšleno to bylo tak, že v objemu roste sval, ale ten tuk tam zustava, takže o to ta prdel je větší, takže v dietě ten tuk shodiš a o to zas bude menší, tak hned nedělej chytrou a neprotáčej panenky |
to byla taky ironie, viď
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 1:33 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | Schwaca napsal: | kristova noho, že mě musí každej porad chytat za slovíčko......
myšleno to bylo tak, že v objemu roste sval, ale ten tuk tam zustava, takže o to ta prdel je větší, takže v dietě ten tuk shodiš a o to zas bude menší, tak hned nedělej chytrou a neprotáčej panenky |
to byla taky ironie, viď |
vyliž si...
Naposledy upravil SCHWACA dne ne únor 06, 2005 3:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 1:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Schwaca napsal: | | PetkaB napsal: | | Schwaca napsal: | | prdel pak v diete schodíš |
Pokud někomu ze dřepování naroste prdel,tak to bude pravděpodobně sval....a názor-pak to v dietě shodíš... |
kristova noho, že mě musí každej porad chytat za slovíčko......
Milý mladý příteli...že tě doma nenaučili používat slůvka děkuji a prosím,jsem pochopila,když jsi v PM chtěl poradit s tréninkem pro svou kamarádku.Už nyní mě mrzí,že jsem tě chytala za slovíčka a nenechala ji lokálně hubnout jen nohy a zadek tréninkem,který jsi napsal a že jsem dělala chytrou a chtěla ti radit něco jiného.Už to víckrát neudělám
|
|
| nahoru |
|
 |
BigOne

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | Jdete do haje vsichni Je tu celkem mala uzavrena skupina lidi a porad se kazdej jen hada ! Chvili se debatuje k veci a pak jen vzajemny osocovani a urazeni. Jdete se vsichni vyse uvedeny BODNOUT !!!! Vas intelekt zastydl nekde na 13 letech. Magori |
A tys to rozsekl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|