Mne tohle vzdy pomohlo. Samozrejme jsem tahal opatrne a se 100% technikou. Vahy jsem se snazil jit ale vyssi (kolem 200kg).
Hodne dobry jsou na odlehcení spodních zad kliky na bradlech se zatezi (vzhledem k tomu, ze jsi byl predevsim benchar, tak predpokladam, ze si na tenhle cvik jses schopnej dost nalozit, aby te to mohlo pekne natahnout). Podle mne je to postatne ucinnejsi nez proflaknuty shyby.
Dík za tip .
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Můj spolusouputník Pavel, čerstvý šedesátník , cvičí kondičně 4 roky, zajímavost je že se mu upravil krevní tlak tak že přestal užívat léky.
na videu včerejších 1x170 kg
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
K vůli několikadenní "smrtelné rýmě" jsem ráno odvolal trénink, ale nedalo mi a tak jsem si tajně zacvičil alespoň benč, byli to takové "tlaky v hlavě"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru