|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Roste z dřepů prdel? |
| Ne, je to blbost |
|
14% |
[ 9 ] |
| Ano, ale dřepů se nevzdám |
|
78% |
[ 48 ] |
| Ano, proto už nejedu dřepy |
|
6% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 3:23 pm Předmět: |
|
|
To Petka B:
tak ja ti teda pekne dekuji...
s tim lokalnim hubnutim si zacali ty, ja jen upozornil na stezejni partie. lituju toho ze jsem te vubec oslovil, taky uz to vickrat neudelam. Jestli si myslis, ze kdyz ses o 10 let starsi, tak se budu pred tebou klanet, tak na to zapomen. Ale asi bych ti mohl zacit vykat, ze ?!
Naposledy upravil SCHWACA dne ne únor 06, 2005 3:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 3:34 pm Předmět: |
|
|
docela ti narostl hřebínek, nemyslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 3:59 pm Předmět: |
|
|
No a není lepší cvičit ČELNÍ DŘEPY ? Tam bych řekl že zabírají hlavně kvadricepsy s omezením hýžďových svalů, nebo co takový poloviční dřepy s velkou váhou? Prostě si myslím, že prdel roste hlavně z hlubokých dřepů, sice jaou nejanaboličtějším způsobem dřepů ale nevím jestli hlavně z tohoto důvodu nejvhodnějším.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Schwaca napsal: | To Petka B:
tak ja ti teda pekne dekuji...
s tim lokalnim hubnutim si zacali ty, ja jen upozornil na stezejni partie. lituju toho ze jsem te vubec oslovil, taky uz to vickrat neudelam. Jestli si myslis, ze kdyz ses o 10 let starsi, tak se budu pred tebou klanet, tak na to zapomen. Ale asi bych ti mohl zacit vykat, ze ?!
|
TO SNAD NEBUDE ZAPOTREBI:-) STACI TROSKA UCTY A VYCHOVANI, NIC TO NESTOJI A LIDI TE BUDOU MIT RADI... PODIVEJ SE TREBA NA MNE:-) _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 5:08 pm Předmět: |
|
|
Schwaca:Přečti si někdy,až budeš mít chvilku času,co jsi tady na foru poslední dobou vyplodil-odpovědi typu-nažer se,tohle jsou základní věci a já jsem si na ně taky přišel létama dřiny a odříkání sám...sorry,mám po tréninku a nemám chut se tu hrabat v kecech tohoto typu..prostě ty jsi se vším raz dva hotovej a když ti někdo odpoví stejně,už startuješ..o to šlo,ne o to,jestli někomu poradím nebo ne...tohle je další příklad zasírání topicu-zkus přestat honit příspěvky a když nemáš k tématu co říct,nenapiš raději nic...Víš,hodně lidí tady rejpe a občas má vtipnou poznámku off topic-a mně to nevadí,protože jinak by to tady byla nuda..ale ono je třeba mít trochu soudnost..
Zpátky k dřepům-ano,roste z nich prdel,proto je cvičím,protože sval na prdeli vypadá líp než sádlo na prdeli...
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
|
| nahoru |
|
 |
Bugs

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 5:38 pm Předmět: |
|
|
Já myslim, že něco na tom že tu prdel pak v dietě shodí je. Určitě se to nedá nazvat "lokální zhubnutí". Spíš to bude tím, že kolem prdele boků a pasu se nejvíce v objemu ukládají tuky (je to dáno beta receptorama [pokud se nepletu]) No a když se pak nasadí dieta a tuk mizí, nejmarkantnější úbytek rozměrů je právě na těchlech partích.
Co se týče velikosti prdelí  tak myslim, že to ja daný hlavně geneticky, ale určitě se tomu dá trošku pomoct například hlubokýma dřepama až dolů
|
|
| nahoru |
|
 |
Lobo100+

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 6:11 pm Předmět: |
|
|
no jo, ale nie vzdy to vyzera esteticky. U damy je to ine, ale napr. moj sparing a nemenovany clen fora  by asi vedeli povedat svoje. Urcite tam budu aj nejake geneticke predpoklady, ale mnoho kulturistov by nerado uz zvecovalo objem prdele. Urcite vsak ostava pravdou ze drep je spolu s mrtvolou jednym z dvojice kralov medzi cvikmi. _________________ Krční páteř rupne, když se na ní dupne
|
|
| nahoru |
|
 |
Nils Holgersson

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 7:21 pm Předmět: |
|
|
Rastie, doležité sú však aj genetické predispozície. Ja som teda stál vpredu, keď Pánboh zadky rozdával. Často sa mi stane, že ma niektorá z kolegýň plesne po zadku - je to sexizmus - ale ja som veľkorysý a nehnevám sa ... (najmä na tie mladšie). Je skrátka fajn mať zadok ako skala - aj keď to je niekedy balvan... _________________ S KÝM SI, TAKÝ SI. (slovenské príslovie)
prajem webu www.ronnie.cz veľa šťastia...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 7:28 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | Schwaca:Přečti si někdy,až budeš mít chvilku času,co jsi tady na foru poslední dobou vyplodil-odpovědi typu-nažer se,tohle jsou základní věci a já jsem si na ně taky přišel létama dřiny a odříkání sám...sorry,mám po tréninku a nemám chut se tu hrabat v kecech tohoto typu..prostě ty jsi se vším raz dva hotovej a když ti někdo odpoví stejně,už startuješ..o to šlo,ne o to,jestli někomu poradím nebo ne...tohle je další příklad zasírání topicu-zkus přestat honit příspěvky a když nemáš k tématu co říct,nenapiš raději nic...Víš,hodně lidí tady rejpe a občas má vtipnou poznámku off topic-a mně to nevadí,protože jinak by to tady byla nuda..ale ono je třeba mít trochu soudnost..
Zpátky k dřepům-ano,roste z nich prdel,proto je cvičím,protože sval na prdeli vypadá líp než sádlo na prdeli... |
to já mám po tréninku vždy docela dobrou náladu.....ty dopovedi dostali lidé co se ptaj na hovadiny... na věci na které je v tomto fóru odpovědí spousta. Já sám jsem zde dostal spoustu podobných odpovědí,kdysi, a to jsem se zdaleka neptal na takový debiloviny. A navic jsem takovy odpovedi dostal od lidi, kteří si říkají v tomto foru TOP10 resp. TOP20.
|
|
| nahoru |
|
 |
martinmax

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 7:37 pm Předmět: |
|
|
trafena hus zagaga: ozyva sa nemonovany clen fora
nils: no ak si ty stal v predu, tak ja som ta urcite predbehol a ak si niekto mysli, ze po drepoch (tazkych) zadok nerastie tak ho mozem velmi rychlo vyviest z omylu. Ja mam sice na zadok geneticku preddispoziciu, vzdy som ho mal vacsi ale nie az tak jak ked som zacal cvicit. Viem jak sa da obmedzit zapojenie zadku pri drepoch treba, ale aj tak to nerobim, lebo by som musel pouzoivat mensiu vahu a proste clovek to ma v hlave zafixovane tak, ze velka vaha velke svaly a do istej miery je to aj pravda. Momentalne mam maximum 3*205kg a zadok mam veru poradny, lobo nehanbi sa kludne im to povedz ze mam rit jak tank, ale za tie stehna mi to stoji.
Zapojenie zadku obmedzite tym, ze nepojdete pod vodorovnu liniu a nebudetemat siroky postoj, asi tak na sirku ramen, ale siroky postoj = velka vaha na cinke, ze? Najlepsie su stehna citit (a najmenej sa zapaja zadok) pri drepoch so stehnami dost blizko pri sebe alebo pri celnych drepoch, robim vsetky varianty, ale zakladom su klasicke drepy s relativne sirokym postojom, u ktorych som schopny vyvinut vacsiu silu a takmer pri kazdom opak idem pod vodorovnu rovinu. Shut up and squat! Stare ale pravdive
Good luck
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 7:43 pm Předmět: |
|
|
VELMI JEDNODUCHE.
KDYZ MNE BOLI DRUHY DEN PO TRENINGU STEHNA I ZADEK? DREPOVAL JSEM SPATNE. TAKHLE JSEM TO MEL PRVNIHO PUL ROKU. OD TE DOBY CITIM JEN STEHNA. Z LEG PRESSU CITIM ZADEK VZDYCKY. ASI HO NEUMIM CVICIT.
MAM PRDELKU JAKO LUSK:-) _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lobo100+

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 7:43 pm Předmět: |
|
|
martin:priznanie sa ceni _________________ Krční páteř rupne, když se na ní dupne
|
|
| nahoru |
|
 |
martinmax

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | VELMI JEDNODUCHE.
KDYZ MNE BOLI DRUHY DEN PO TRENINGU STEHNA I ZADEK? DREPOVAL JSEM SPATNE. TAKHLE JSEM TO MEL PRVNIHO PUL ROKU. OD TE DOBY CITIM JEN STEHNA. Z LEG PRESSU CITIM ZADEK VZDYCKY. ASI HO NEUMIM CVICIT.
MAM PRDELKU JAKO LUSK:-) |
no mozem ti povedat, ze ked idem drepy na uzko alebo drepy s predvycerpanim alebo len celne, mam svalovicu na stehnach a ked idem klasicke drepy so stredne sirokym postojom bolia ma stehna a rit tak, ze nemozem sedet
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|