Telefon na 2 SIM...?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Telefon na 2 SIM...?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Telefon na 2 SIM...?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 10:47 am    Předmět: Telefon na 2 SIM...? Odpovědět s citátem

Potřeboval bych poradit od někoho, kdo má telefon na 2 SIM karty (nebo na tři, existuje-li to:), jak se to má v praxi s tím, když někdo na takový telefon volá, vidím nějak hned na displeji, na jaké číslo volá? (Lze to rozlišit i třeba zobrazení jména / ikonky / obrázku?) A s jakými telefony na dvě (nebo více:) SIM máte zkušenosti, prosím? Potřebuji takové telefony pro kolegy do skladu a sice jsem si na netu nějaké info k tématu našel, ale než něco koupím, chtěl bych mít fakt jistotu, co že to vlastně kupuju. Děkuji!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lumia 950 je dual SIM např. Samsung je umí taky. Měl jsem nokii. Na SIM 1 šla data na dvojce ne. Bylo rozlišitelné kdo na jakou SIM volá, viděls i rozdílný signál, pokud jsi měl odlišné operátory.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A když Ti někdo volal, viděl jsi na jaké číslo, nebo na jak pojmenovanou SIM, nebo jak to bylo konkrétně viditelné...?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petey

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozes si to nastavit v nastaveniach sim, napr. aj ze hovory moze prijimat len jedna sim a podobne. Na displeji to potom vidis
xien

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
A když Ti někdo volal, viděl jsi na jaké číslo, nebo na jak pojmenovanou SIM, nebo jak to bylo konkrétně viditelné...?

Ahoj normálně se nastaví pojmenování sim karet - já mám pracovní a soukromá a když Ti někdo volá, tak se zobrazí data volajícího (pokud je uložen v telefonu) nebo jeho číslo a na kterou simku volá. Pokud voláš někomu ty, tak ho vybereš ze seznamu, dáš volat a telefon se zeptá ze které simky, na tu najedeš a dáš volat a je to. Měl sem duální nokii, teď mám odolný evolveo dual
xien

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Ahoj normálně se nastaví pojmenování sim karet - já mám pracovní a soukromá a když Ti někdo volá, tak se zobrazí data volajícího (pokud je uložen v telefonu) nebo jeho číslo a na kterou simku volá. Pokud voláš někomu ty, tak ho vybereš ze seznamu, dáš volat a telefon se zeptá ze které simky, na tu najedeš a dáš volat a je to. Měl sem duální nokii, teď mám odolný evolveo dual
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak píše xien. Viděl jsem třeba pan Novák SIM 1. Dalo se nastavit , že sms jdou ze sim 2 a voláš jen ze SIM 1 a pak jsi volal rovnou nebo jak píše xien sis vždy mohl zvolit z které sim chceš volat.

Pokud je to do skladu, šel bych do samsungu.
Judson

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdyz si koupis treba 2 levne nokie 220 dual sim, das je zady k sobe a stahnes gumickou, mas hned mobil na 4 sim )
mmks

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2016 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak už psali nahoře, rozlišit se to dá, to samé u SMS. Při volání je to možné rozdělit už samotným zvoněním, které se dá na každou SIM nastavit zvlášť . U SMS když příšu jednomu kontaktu, tak se mi SMS dávají do jednoho "stromu" i když střídám SIM, ale u každé SMS vidím z jaké SIM to šlo.
U dat se vybírá ze které SIM jdou, nevýhoda je (aspoň u telefonů co jsem četl recenze), že jen jeden slot má data, nebo "rychlá" data. Takže není možnost "vysosat" jedny a pak se jen přepnout, museli by se prohodit ve slotech.
Jinak mám Lenovo A5000, před aktualizací (blbost, vše jen horší) bylo možné u kontaktu nastavit prioritní SIM, teď už tu možnost nevidím. Výhoda tel, velká baterie a výdrž tak 3 dny.

Rychle na stránku:

Přejdi na: