|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: čt únor 11, 2016 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá únor 12, 2016 6:50 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem jel dopoledne na nákup do Penny marketu autobusem. A ne městským nebo příměstským, ale dokonce tou mezivesnickou linkou. Bylo to dobrodružnější a zábavnější než většina mejch dovolenejch v zahraničí. To myslím vážně.  A ta atmosféra na cestě zpátky, jak se loučil v každý vesnici celej autobus s vystupujícíma. A co jsem se všechno nevyposlechl, co je kde novýho. Jezdit ještě pár let každej pátek a taky bych snad zapadnul do kolektivu. Je potřeba doplňovat novou krev, Máňa prej upadla při nastupování a mladý jí už nechtěj pouštět samotnou protože maj strach, tak jí vozej autem. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so únor 13, 2016 9:01 am Předmět: |
|
|
Rozhodil jsem sítě a poprosil na netu lidi, zda by mi neposílali (z čistě sběratelských důvodů) mince, které jim zbydou z cest po světě. Bo všude se tlačí euro a za exotikou hned tak nevyjedu.
Po pár dnech začínají chodit obálky, africké mince, jihoamerické, asijské, mám radost jak malý kluk _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 13, 2016 9:51 am Předmět: |
|
|
Dej mi adresu,taky ti neco poslu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne únor 14, 2016 4:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po únor 15, 2016 8:39 am Předmět: |
|
|
Hodně zajímavý. Sledovala jsem nejen střed Evropy a "nás", ale zajímavý sledovat i Rusko nebo dnešní Německo.
Btw. k tématu.... mám radost
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 2:10 pm Předmět: |
|
|
Pul roku od operace zad, vyhrezla plotenka, a vse OK !!!
Cvicit jsem zacal postupne od 3tiho mesice po operaci, ale stale jeste zada setrim kde to jen jde.
Denne cvicim 2 az 3x po asi 25 min. cviky naucene v nemocnici, na stred tela, HSS, atd.
Zatim velka spokojenost, ze jsem do toho sel.
.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Pul roku od operace zad, vyhrezla plotenka, a vse OK !!!
Cvicit jsem zacal postupne od 3tiho mesice po operaci, ale stale jeste zada setrim kde to jen jde.
Denne cvicim 2 az 3x po asi 25 min. cviky naucene v nemocnici, na stred tela, HSS, atd.
Zatim velka spokojenost, ze jsem do toho sel.
. |
Aaaauuu - to muselo bolet. Gratulace....jen tak dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 4:11 pm Předmět: ... |
|
|
Nerad se chlubím, ale dnes musím se pochválit. Nejenže v noci jsem zažil nejhorší noc (obrovská bolest v břiše jak kdyby někdo chtěl můj žaludek vyrvat ven), ale dal jsem dnes dost dobře trénink zad a břicha. Byl to skvělej trénink všech tří typů (rychlý opakování, hodně pomalý opakování a normální rychlost opakování). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne únor 21, 2016 6:57 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| mirus napsal: | | Nerad se chlubím, ale dnes musím se pochválit. Nejenže v noci jsem zažil nejhorší noc (obrovská bolest v břiše jak kdyby někdo chtěl můj žaludek vyrvat ven), ale dal jsem dnes dost dobře trénink zad a břicha. Byl to skvělej trénink všech tří typů (rychlý opakování, hodně pomalý opakování a normální rychlost opakování). |
Já to mám přesně naopak. Výborná noc na hotelu na vysočině, venku nádherné snezilo, paráda. Dnes odpoledne trénink v Brně na pikacu. K tahum sem se absolutně nesrovnal a při pritazich sem si nějak blbe pohnul se zadama, že zbytek tréninku stal za dvě h.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 7:01 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| jnerez napsal: | | mirus napsal: | | Nerad se chlubím, ale dnes musím se pochválit. Nejenže v noci jsem zažil nejhorší noc (obrovská bolest v břiše jak kdyby někdo chtěl můj žaludek vyrvat ven), ale dal jsem dnes dost dobře trénink zad a břicha. Byl to skvělej trénink všech tří typů (rychlý opakování, hodně pomalý opakování a normální rychlost opakování). |
Já to mám přesně naopak. Výborná noc na hotelu na vysočině, venku nádherné snezilo, paráda. Dnes odpoledne trénink v Brně na pikacu. K tahum sem se absolutně nesrovnal a při pritazich sem si nějak blbe pohnul se zadama, že zbytek tréninku stal za dvě h..... |
TOhle nekdy byva a kolikrat pro to nemam zadne rozumne vysvetleni
Dobre se vyspim, jsem odpocatej z predchoziho netreninkoho dne, jidlo v pohode, vsechno jak ma byt a trenink stoji za pi*u, naopak vyspim se blbe, blbe mi travi , mam za sebou 4 minimalne 2 hodinove treninky, takze bych mel byt teoreticky unavenej a trenink je naprosto vynikajci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne únor 21, 2016 7:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po únor 22, 2016 12:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|