Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 822, 823, 824 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bombay

PříspěvekZaslal: čt únor 11, 2016 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 11, 2016 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Juhůůůů...
http://magazin.aktualne.cz/kultura/literatura/harry-potter-je-zpet-v-lete-vyjde-osmy-dil-serie/r~c9ad01a6d09711e5819a002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0

Dúfam, že názov bude Harry Potter a pohreb Harryho Pottera

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem jel dopoledne na nákup do Penny marketu autobusem. A ne městským nebo příměstským, ale dokonce tou mezivesnickou linkou. Bylo to dobrodružnější a zábavnější než většina mejch dovolenejch v zahraničí. To myslím vážně. A ta atmosféra na cestě zpátky, jak se loučil v každý vesnici celej autobus s vystupujícíma. A co jsem se všechno nevyposlechl, co je kde novýho. Jezdit ještě pár let každej pátek a taky bych snad zapadnul do kolektivu. Je potřeba doplňovat novou krev, Máňa prej upadla při nastupování a mladý jí už nechtěj pouštět samotnou protože maj strach, tak jí vozej autem.
Bombay

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2016 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodil jsem sítě a poprosil na netu lidi, zda by mi neposílali (z čistě sběratelských důvodů) mince, které jim zbydou z cest po světě. Bo všude se tlačí euro a za exotikou hned tak nevyjedu.
Po pár dnech začínají chodit obálky, africké mince, jihoamerické, asijské, mám radost jak malý kluk
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2016 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dej mi adresu,taky ti neco poslu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne únor 14, 2016 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela mě překvapilo, že i na bulváru lze najít něco poučného
http://www.expres.cz/jak-se-menily-hranice-evropy-dgp-/viral.aspx?c=A160213_185032_dx-viral_anna
Dobře zpracovaná mapa, jak se měnily hranice Evropy.
Makuška

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2016 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Docela mě překvapilo, že i na bulváru lze najít něco poučného
http://www.expres.cz/jak-se-menily-hranice-evropy-dgp-/viral.aspx?c=A160213_185032_dx-viral_anna
Dobře zpracovaná mapa, jak se měnily hranice Evropy.

Hodně zajímavý. Sledovala jsem nejen střed Evropy a "nás", ale zajímavý sledovat i Rusko nebo dnešní Německo.

Btw. k tématu.... mám radost

Chadzi

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2016 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Underworld bude na Coloursech.
Judson

PříspěvekZaslal: ne únor 21, 2016 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pul roku od operace zad, vyhrezla plotenka, a vse OK !!!

Cvicit jsem zacal postupne od 3tiho mesice po operaci, ale stale jeste zada setrim kde to jen jde.
Denne cvicim 2 az 3x po asi 25 min. cviky naucene v nemocnici, na stred tela, HSS, atd.
Zatim velka spokojenost, ze jsem do toho sel.

.
Makuška

PříspěvekZaslal: ne únor 21, 2016 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Pul roku od operace zad, vyhrezla plotenka, a vse OK !!!

Cvicit jsem zacal postupne od 3tiho mesice po operaci, ale stale jeste zada setrim kde to jen jde.
Denne cvicim 2 az 3x po asi 25 min. cviky naucene v nemocnici, na stred tela, HSS, atd.
Zatim velka spokojenost, ze jsem do toho sel.

.

Aaaauuu - to muselo bolet. Gratulace....jen tak dál.
mirus

PříspěvekZaslal: ne únor 21, 2016 4:11 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Nerad se chlubím, ale dnes musím se pochválit. Nejenže v noci jsem zažil nejhorší noc (obrovská bolest v břiše jak kdyby někdo chtěl můj žaludek vyrvat ven), ale dal jsem dnes dost dobře trénink zad a břicha. Byl to skvělej trénink všech tří typů (rychlý opakování, hodně pomalý opakování a normální rychlost opakování).
jnerez

PříspěvekZaslal: ne únor 21, 2016 6:57 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Nerad se chlubím, ale dnes musím se pochválit. Nejenže v noci jsem zažil nejhorší noc (obrovská bolest v břiše jak kdyby někdo chtěl můj žaludek vyrvat ven), ale dal jsem dnes dost dobře trénink zad a břicha. Byl to skvělej trénink všech tří typů (rychlý opakování, hodně pomalý opakování a normální rychlost opakování).

Já to mám přesně naopak. Výborná noc na hotelu na vysočině, venku nádherné snezilo, paráda. Dnes odpoledne trénink v Brně na pikacu. K tahum sem se absolutně nesrovnal a při pritazich sem si nějak blbe pohnul se zadama, že zbytek tréninku stal za dvě h.....
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 21, 2016 7:01 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
mirus napsal:

Já to mám přesně naopak. Výborná noc na hotelu na vysočině, venku nádherné snezilo, paráda. Dnes odpoledne trénink v Brně na pikacu. K tahum sem se absolutně nesrovnal a při pritazich sem si nějak blbe pohnul se zadama, že zbytek tréninku stal za dvě h.....

TOhle nekdy byva a kolikrat pro to nemam zadne rozumne vysvetleni
Dobre se vyspim, jsem odpocatej z predchoziho netreninkoho dne, jidlo v pohode, vsechno jak ma byt a trenink stoji za pi*u, naopak vyspim se blbe, blbe mi travi , mam za sebou 4 minimalne 2 hodinove treninky, takze bych mel byt teoreticky unavenej a trenink je naprosto vynikajci
cipinek

PříspěvekZaslal: ne únor 21, 2016 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to jenom o změně postoje...
Makuška

PříspěvekZaslal: po únor 22, 2016 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ode dneška v provozu krytá střelnice v Olomouci... no hurááááááá - už nebudu muset zmrzat. To to trvalo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 822, 823, 824 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: