|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Roste z dřepů prdel? |
| Ne, je to blbost |
|
14% |
[ 9 ] |
| Ano, ale dřepů se nevzdám |
|
78% |
[ 48 ] |
| Ano, proto už nejedu dřepy |
|
6% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
Miguelito

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 7:51 pm Předmět: |
|
|
| martinmax napsal: | | Miguelito napsal: | VELMI JEDNODUCHE.
KDYZ MNE BOLI DRUHY DEN PO TRENINGU STEHNA I ZADEK? DREPOVAL JSEM SPATNE. TAKHLE JSEM TO MEL PRVNIHO PUL ROKU. OD TE DOBY CITIM JEN STEHNA. Z LEG PRESSU CITIM ZADEK VZDYCKY. ASI HO NEUMIM CVICIT.
MAM PRDELKU JAKO LUSK:-) |
no mozem ti povedat, ze ked idem drepy na uzko alebo drepy s predvycerpanim alebo len celne, mam svalovicu na stehnach a ked idem klasicke drepy so stredne sirokym postojom bolia ma stehna a rit tak, ze nemozem sedet |
A NEVYRESIL JSI TED NAHODOU SVUJ PROBLEM? MNE NEDAVA NIC LEGPRESS, TAK HO NECVICIM... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
martinmax

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 11:55 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | martinmax napsal: | | Miguelito napsal: | VELMI JEDNODUCHE.
KDYZ MNE BOLI DRUHY DEN PO TRENINGU STEHNA I ZADEK? DREPOVAL JSEM SPATNE. TAKHLE JSEM TO MEL PRVNIHO PUL ROKU. OD TE DOBY CITIM JEN STEHNA. Z LEG PRESSU CITIM ZADEK VZDYCKY. ASI HO NEUMIM CVICIT.
MAM PRDELKU JAKO LUSK:-) |
no mozem ti povedat, ze ked idem drepy na uzko alebo drepy s predvycerpanim alebo len celne, mam svalovicu na stehnach a ked idem klasicke drepy so stredne sirokym postojom bolia ma stehna a rit tak, ze nemozem sedet |
A NEVYRESIL JSI TED NAHODOU SVUJ PROBLEM? MNE NEDAVA NIC LEGPRESS, TAK HO NECVICIM... |
ja ho mam vyreseny davno ale povedz tej mojej palici zabednenej ze drepy na uzko se 170 budu lepsi jak na siroko s 200
chapes? co s tym?
teraz napriklad idem GVT zatial stale 10x10 op a je to o inom, mam malu vahu a idem relativne uzky postoj len do roviny a svalovicu mam vzdy len na stehnach+hamstr
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: po únor 07, 2005 7:46 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | Schwaca napsal: | To Petka B:
tak ja ti teda pekne dekuji...
s tim lokalnim hubnutim si zacali ty, ja jen upozornil na stezejni partie. lituju toho ze jsem te vubec oslovil, taky uz to vickrat neudelam. Jestli si myslis, ze kdyz ses o 10 let starsi, tak se budu pred tebou klanet, tak na to zapomen. Ale asi bych ti mohl zacit vykat, ze ?!
|
TO SNAD NEBUDE ZAPOTREBI:-) STACI TROSKA UCTY A VYCHOVANI, NIC TO NESTOJI A LIDI TE BUDOU MIT RADI... PODIVEJ SE TREBA NA MNE:-) |
Taky ti prijde, ze se tady nekteri experti chovaji jako hovada? Jo jo ucta a vychovani jsou jim cizi.
|
|
| nahoru |
|
 |
mtor

|
Zaslal: po únor 07, 2005 11:46 am Předmět: |
|
|
| martinmax napsal: | trafena hus zagaga: ozyva sa nemonovany clen fora
nils: no ak si ty stal v predu, tak ja som ta urcite predbehol a ak si niekto mysli, ze po drepoch (tazkych) zadok nerastie tak ho mozem velmi rychlo vyviest z omylu. Ja mam sice na zadok geneticku preddispoziciu, vzdy som ho mal vacsi ale nie az tak jak ked som zacal cvicit. Viem jak sa da obmedzit zapojenie zadku pri drepoch treba, ale aj tak to nerobim, lebo by som musel pouzoivat mensiu vahu a proste clovek to ma v hlave zafixovane tak, ze velka vaha velke svaly a do istej miery je to aj pravda. Momentalne mam maximum 3*205kg a zadok mam veru poradny, lobo nehanbi sa kludne im to povedz ze mam rit jak tank, ale za tie stehna mi to stoji.
Zapojenie zadku obmedzite tym, ze nepojdete pod vodorovnu liniu a nebudetemat siroky postoj, asi tak na sirku ramen, ale siroky postoj = velka vaha na cinke, ze? Najlepsie su stehna citit (a najmenej sa zapaja zadok) pri drepoch so stehnami dost blizko pri sebe alebo pri celnych drepoch, robim vsetky varianty, ale zakladom su klasicke drepy s relativne sirokym postojom, u ktorych som schopny vyvinut vacsiu silu a takmer pri kazdom opak idem pod vodorovnu rovinu. Shut up and squat! Stare ale pravdive
Good luck |
kdyz jedes drepy stehnama dost blizko pri sobe neni to dost blbe na kolena?
|
|
| nahoru |
|
 |
moll

|
Zaslal: po únor 07, 2005 11:47 am Předmět: Když |
|
|
nechceš mít velkej zadek, tak ho přetrénuj ať neroste a vyrýsuje. Já měl zadek nejlepší loni, když mi jedna fitneska poradila ať zkusím brusle. Nejsem blbej, sám jsem je holkám radil a tak jsem pochopil, jedny koupil a dal i 20km najednou a do kopce s kopce a zadeček byl jak lusk. A taky klek na všechny 4, zakopávat 20x a hned koleno zdvihat do strany, taky 20x, kdybys nevěděl co to je, koukni na baby na aerobiku, to je na zadek taky moc dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
mtor

|
Zaslal: po únor 07, 2005 11:50 am Předmět: |
|
|
Zpátky k dřepům-ano,roste z nich prdel,proto je cvičím,protože sval na prdeli vypadá líp než sádlo na prdeli...[/quote]
no ale zenska ma asi jinou estetiku nez chlap velka prdel u chlapa je fakt nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
mtor

|
Zaslal: po únor 07, 2005 11:53 am Předmět: Re: Když |
|
|
| moll napsal: | | nechceš mít velkej zadek, tak ho přetrénuj ať neroste a vyrýsuje. Já měl zadek nejlepší loni, když mi jedna fitneska poradila ať zkusím brusle. Nejsem blbej, sám jsem je holkám radil a tak jsem pochopil, jedny koupil a dal i 20km najednou a do kopce s kopce a zadeček byl jak lusk. A taky klek na všechny 4, zakopávat 20x a hned koleno zdvihat do strany, taky 20x, kdybys nevěděl co to je, koukni na baby na aerobiku, to je na zadek taky moc dobrý. |
Celkem souhlasim muzes ten sval proste odpalit jako bricho.
|
|
| nahoru |
|
 |
DeBooT

|
|
| nahoru |
|
 |
martinmax

|
Zaslal: st únor 09, 2005 12:50 am Předmět: |
|
|
| mtor napsal: | | martinmax napsal: | trafena hus zagaga: ozyva sa nemonovany clen fora
nils: no ak si ty stal v predu, tak ja som ta urcite predbehol a ak si niekto mysli, ze po drepoch (tazkych) zadok nerastie tak ho mozem velmi rychlo vyviest z omylu. Ja mam sice na zadok geneticku preddispoziciu, vzdy som ho mal vacsi ale nie az tak jak ked som zacal cvicit. Viem jak sa da obmedzit zapojenie zadku pri drepoch treba, ale aj tak to nerobim, lebo by som musel pouzoivat mensiu vahu a proste clovek to ma v hlave zafixovane tak, ze velka vaha velke svaly a do istej miery je to aj pravda. Momentalne mam maximum 3*205kg a zadok mam veru poradny, lobo nehanbi sa kludne im to povedz ze mam rit jak tank, ale za tie stehna mi to stoji.
Zapojenie zadku obmedzite tym, ze nepojdete pod vodorovnu liniu a nebudetemat siroky postoj, asi tak na sirku ramen, ale siroky postoj = velka vaha na cinke, ze? Najlepsie su stehna citit (a najmenej sa zapaja zadok) pri drepoch so stehnami dost blizko pri sebe alebo pri celnych drepoch, robim vsetky varianty, ale zakladom su klasicke drepy s relativne sirokym postojom, u ktorych som schopny vyvinut vacsiu silu a takmer pri kazdom opak idem pod vodorovnu rovinu. Shut up and squat! Stare ale pravdive
Good luck |
kdyz jedes drepy stehnama dost blizko pri sobe neni to dost blbe na kolena? |
ked das uzsi postoj paty asi 30cm od seba mozno viac a stehenne kosti bides mat v spodnej polohe skoro rovnobezne jednu s druhou proste stehna pri sebe, je to OK, citis to uplne inak, na vnutornej strane stehen hlavne a tena maly sval pri kolene, ked ta bolia pri tom kolena samozrejme si zvol postoj, ktory je to pohodlny kazdy ma inu stavbu tela
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|