|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
samouk
|
Zaslal: út únor 02, 2016 8:52 am Předmět: |
|
|
| Spee napsal: | Název suplementu: Myprotein IMPACT WHEY PROTEIN
Příchuť: Skořice
Datum otevření: 09/2015
Datum expirace: 02/2017
Váha/zbývající množství: Odebrána jedna odměrka, takže cca 970g.
Cena: 300,-
Nejlépe osobní předání v Ostravě. |
Ahoj, mám zájem.
Je ještě k mání?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út únor 02, 2016 9:17 pm Předmět: |
|
|
True Whey - myprotein - 2,27 kg - 1050 Kč
příchutě: banánový krém, jahoda, mléčná čokoláda, čokoládový banán
BCAA - myprotein - 1 kg - 750 Kč
příchutě: neochucené, blue raspberry, raspberry lemonade, cherry limeade
Peanutt Butter (arašídové máslo) - 1 kg - 250 Kč
crunchy (křupavé) i smooth (rozmixované)
vše nerozbalené, důvod prodeje: koupil jsem z velkoskladu z Anglie - sleva
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasgul02
|
Zaslal: ne únor 14, 2016 7:31 pm Předmět: Survival Palatinose Gain 20 Fair Power |
|
|
Název suplementu: Survival Palatinose Gain 20 Fair Power
Příchuť: čokoláda
Datum otevření: 14.1.2016
Datum expirace: 19.08.2017
Váha: 1 kg
Cena: 400 kč
Ideálně předání Jihlava
|
|
| nahoru |
|
 |
suplementylevne
|
Zaslal: út únor 16, 2016 10:58 pm Předmět: MyProtein Beta Alanine 500g |
|
|
Název suplementu: Myprotein Beta Alanine
Příchuť: Neochucené
Neotevřené
Datum expirace: 01/08/2017
Váha: 500g
Cena původně: 659Kč+doprava
Cena nyní: 499Kč+dobírka
|
|
| nahoru |
|
 |
bucher
|
Zaslal: st únor 17, 2016 4:51 pm Předmět: |
|
|
název suplementu: natural nutrition wpc80 natural
příchuť: neochucene
datum otevření: 10.2.2016
datum expirace: nenašel jsem ale doma to mám od vánoc
původní váha: 2.5kg odebrány asi 4 dávky
cena: 450 + doprava
nebo předání ve valašském meziříčí
důvod prodeje nevyhovuje mi protože je neochucený
|
|
| nahoru |
|
 |
Talrion
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 7:20 pm Předmět: Nitrix a další suplementy. |
|
|
Prodám NITRIX od BSN, velká 360tabletová piksla. Je spotřebovaná ani ne třetina, takže 240-250 tablet tam pořád je. Silný NOčko s kreatinem. Původní cena 1300, takřka ze 70% je to fakt plný, rád to nechám někomu za 600,-. Mam tady i zbyteček NO-Explode 2.0 (meloun)...tak pět dávek, klíďo to k tomu hodim zadara, produkty od BSN nějak moc nemusim. Nitrix má expiraci do zimy 2016. těch 250 tablet je akorát dávka na dva plný, našlapaný měsíční cykly toho.
Kdyby byl zájem, tak ještě tu mam od Scitec Trans-X (kreatin s transportním systémem, nerozbaleno...citronovej)...a Hot Blood 3.0 (velmi solidní nakopávač...otevřen, 1/4 je spotřebována, příchuť blue guarana)....cena dohodou, zkrátka se toho chci zbavit, blbej dárek.
Jsem z Prahy, ale nedělá mi problém poslat to přes republiku na dobírku. foto rád poskytnu.
kontakt mail: jlisy@email.cz
telefon 774 233 939
|
|
| nahoru |
|
 |
linncerna
|
Zaslal: ne březen 06, 2016 8:53 pm Předmět: Proteiny |
|
|
Prodám dva proteiny:
1. protein
Název suplementu: Prom-in Essential Pure CFM 80 1000 g
Příchuť: Vanilka
Datum otevření: září 2015
Datum expirace: 24.4.2017
Váha/zbývající množství: 500g +
Cena: 150,-
PC: 555 Kč.
2. protein
Název suplementu: Lion nutrition 100% Whey protein 2000 g
Příchuť: Vanilka
Datum otevření: leden 2016
Datum expirace: 12.10.2017
Váha/zbývající množství: 1300g +
Cena: 600,-
PC: 1590 Kč.
Poštovné dle ceníku České pošty. Možno spolu i samostatně.
Osobní převzetí možné v Českých Budějovicích.
Naposledy upravil linncerna dne ne březen 06, 2016 8:58 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 8:55 pm Předmět: |
|
|
a kde je mozne si je vyzvednout osobne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
dmk171
|
Zaslal: st březen 09, 2016 1:41 pm Předmět: Amix CarboJet Mass Professinal 3000 g |
|
|
Zdravím.. prodám gainer Amix CarboJet Mass Professinal 3000 g, lesní plody je z něj odebráno 6 odměrek.. cca 180 gramů..
Kupoval jsem nedávno za 950 Kč.
Pošlu poštou kamkoliv.
Prodám za 450 + poštovné
datum expirace 10/2017
Piště na mail Susen4@seznam.cz
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Bicakos
|
Zaslal: pá březen 11, 2016 10:30 am Předmět: |
|
|
Prodám protein:
Název suplementu: Prom-in Essential Pure CFM 80 2250 g
Příchuť: Brusinka
Datum expirace: 11.1.2018
Cena: 940,- Kč
nový neotevřený
Nejlépe osobní předání v Ostravě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Talrion
|
Zaslal: so březen 12, 2016 1:59 pm Předmět: Prodej NOčka, nakopávačů a kreatinu. NITRIX od BSN |
|
|
Stále aktivní -
Prodám NITRIX od BSN, velká 360tabletová piksla. Je spotřebovaná ani ne třetina, takže 240-250 tablet tam pořád je. Silný NOčko s kreatinem. Původní cena 1300, takřka ze 70% je to fakt plný, rád to nechám někomu za 600,-. Mam tady i zbyteček NO-Explode 2.0 (meloun)...tak pět dávek, klíďo to k tomu hodim zadara, produkty od BSN nějak moc nemusim. Nitrix má expiraci do zimy 2016. těch 250 tablet je akorát dávka na dva plný, našlapaný měsíční cykly toho.
Kdyby byl zájem, tak ještě tu mam od Scitec Trans-X (kreatin s transportním systémem, nerozbaleno...citronovej)...a Hot Blood 3.0 (velmi solidní nakopávač...otevřen, 1/4 je spotřebována, příchuť blue guarana)....cena dohodou, zkrátka se toho chci zbavit, blbej dárek.
Jsem z Prahy, ale nedělá mi problém poslat to přes republiku na dobírku. foto rád poskytnu.
Při rychlém jednání to rád dám za super cenu a hodím k tomu Napalm preworkout...tak 40 dávek, opět nepoužívané komplet.
kontakt mail: jlisy@email.cz
telefon 774 233 939
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 12, 2016 4:26 pm Předmět: |
|
|
Proc prodavaji suplemetny lidi,co jsou tu tyden a nemaji skoro zadne prispevky....jsem jediny,komu to prijde divne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Italský hřebec

|
Zaslal: so březen 12, 2016 5:02 pm Předmět: |
|
|
Ne nutne, z jednoho pohleduto muze vypadat podezrele na druho stranu to ma jednoduche vysvetleni. Registrace prave z duvodu ze chteli suplement prodat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Talrion
|
Zaslal: so březen 12, 2016 8:01 pm Předmět: Dafuq? xD |
|
|
Jestli narážíš na mě, tak nevim, proč by to bylo divný :D
Jednak zde poskytuju svůj telefon, nabízim fotky...a na balících je moje zpáteční adresa. V případě problému/nějakýho podvodu....neni těžký, ať už osobně nebo přes policii....problém řešit :)
Přesně jak píše další uživatel, registrace zde proběhla jen z důvodu podání inzerátu. Zásadně chodim na zahraniční fóra, kde je fitness komunita mnohem větší, rozmanitější a zkušenější...proto tady mam novej účet s žádnými posty. Suplementy jsem dostal/nesedly mi....a jen se tu válí, za málo peněz můžou někomu, kdo má zájem, udělat hodně muziky.
a zbytečně akorát touhle bezpředmětnou připomínkou zasíráš tenhle topic....stejně jako to v podstatě dělá teď moje odpověď. Má se tu řešit prodej a nákup produktů, né něčí osobní názory na tohle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Inzerce na lide.ronnie.cz: | Zaujala Vás některé z nabídek zde v bazaru? Buďte při nákupu opatrní! V případě, že je autorem inzerátu někdo, koho neznáte, nebo kdo má v našem diskusním fóru jen velmi krátkou historii, neposílejte mu peníze dopředu na bankovní účet a preferujte osobní předání. I případné zaslání zboží dobírkou může mít svá úskalí (balík otevíráte až po zaplacení a může v něm být cokoliv jiného), tzn. i zde musí být opatrnost na prvním místě! |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|